Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebny fotograf

OKOLICE WARSZAWY- KTO CHCE ZAROBIĆ W TĘ NIEDZIELĘ KASKĘ ZA 2 GODZINY PRACY?

Polecane posty

Gość od razu te umowe wypowiedz
kurde, pomogłabym ci gdybym wtedy była wolna :O bo rzeczywiście głupio tak, że nie ma nikogo. jesteś jeszcze?

podaj swojego maila

Gość Ja moge Ci te zdjecia zrobic
ale za 350 zl bo nie jestem z Wawy. Z tego 100 platne z gory. Moge to wystawic jako usluge fotograficzna na Allegro, zebys byla pewna ze nie zwieje. Aparat mam kiepski, zwykla cyfrowke. Za to mam doswiadczenie w fotografii ;-)

a propos, moge wyslac Ci zdjecia :D

Nie wiem :) mam je robic na ilosc czy na jakosc?

to juz wysylam :) przepraszam, ale na razie to co mam na kompie "na wierzchu" czyli przyroda :)

Gość komedia.........
jakbym miała bliżej to chętnie bym skorzystała:) za 200 zł to bym na pewno zrobiła około 100 zdjęć, wiadomo - potem byś sobie wybrała te najładniejsze... no ale... niestety mam 300 km do Wawy...

Ja nie chce Ci powiedziec, ile, bo nie mam pojecia :( jesli robi sie duzo zdjec, nie wszystkie wychodza ciekawie. Jak bylam na weselu przez kilka godzin, zrobilam 300 zdjec, ale bylam tam dlugo i nie staralam sie zeby fotki byly cudne.

Mysle, ze nie ma sensu zakladac, ze sie zrobi wiecej niz te 40 zdjec, bo zeby fotki byly fajne, tez trzeba troche pomyslec, wiec mysle ze jesli ta laska z Wawy robi fajne fotki, mozesz smialo ja brac :) Poszukam Ci jakiegos czlowieka. Aparat jest moj

no ona ma swoja stronę internetową, ale fotek nie widziałam... rozmawiałam z nią tel. no i nie chce zaliczki, tylko przy odbiorze.. Muszę zaryzykować i tak z kimś bo zostanę bez zdjęć całkiem:-(

Wyslalam Ci 2 fotki z ludzmi, z tym, ze juz po obrobce.

Tylko z gory mowie ze moj wspanialay aparat najlepsze zdjecia robi kiedy jest dosc jasno :(

wystaw jej to jako usługę na allegro, to wtedy może da ci aparat do ręki, jeśli ma lepszy, bo ja rozumiem, że tak to jest strach, ale po aukcji to zawsze inaczej, jak ma się dane ;)

Tylko to wchodzi w gre, bo niechetnie jechalabym 400 km w ciemno ;) Co do aparatu do reki, zawsze mozna to jakos zalatwic, tylko nie wiem czy bede umiala go obsluzyc, moj to zwykla cyfrowa :)

Ja mogę Ci te zdjęcia zrobić Ja cię rozumiem, daleko byś musiała jechać:-( sama na Twoim miejscu też bym w ciemno nie pojechała. Co innego jak ktoś ma blisko, to ewentualnie tylko godzinę czasu straci... Dam Ci znać jutro na maila i dziękuje za propozycję. Muszę się z "tym przespać". No i ta dziewczyna jeszcze mi fotek nie przysłała.

dałam ogłoszenie na gumtree jak ktoś radził i w bardzo krótkim czasie odezwało się sporo osób:-) "Ja moge Ci te zdjecia zrobic" dziękuje Ci bardzo za chęć pomocy:-) Robisz fajne zdjęcia na prawdę. Ale ja muszę teraz liczyć się z kosztami, a znalazłam też sama ogłoszenie właśnie na gumtree fotografa z 10 letnim stażem, który sobie dorabia na boku i chce zrobić te fotki za 120zł, sam zaproponował tę cenę. Mam tylko nadzieję, że to co mi pokazał na maila to są jego zdjęcia;-) Dziękuję jeszcze raz za chęć pomocy:-) pozdrawiam

Gość shock w trampkach ten
gosc musi byc w desperacji :P

tez tak pomyślałam:-) ale ma w sumie blisko i to godzina pracy do półtorej.. Tylko mam nadzieję, że nie okaże się że u mnie będzie się uczył zdjęcia robić:-p

No wlasnie tak bym sie tez obawiala, ale jest szansa ze na bezrobociu ma podkopane poczucie wlasnej wartosci :D

no ale za 120zł jakie by nie były, tylko bez włosów i paluchów w obiektywie to będzie ok.:-) i tak nie będą gorsze od tych, które rodzina robiła podczas naszego wesela;-p 95proc zdjęć do usunięcia. W sumie, jak i tak nie ma zlecenia to go nic to nie kosztuje, wyjdzie z domu na godzinkę i tyle.

Kurde, ja bym kiepskich zdjec nie chciala... ani nawet zwyczajnych. Twoja rodzina specjalizuje sie we wlosach i paluchach? Moja w ucietych konczynach (z glowa wlacznie), "mistrzach 2 planu" i artystycznym rozmazaniu :D