Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulżyło mi nieco

Dziś rano przeczytałam na tlenie że na czarnej skrzynce słychać krzyki

Polecane posty

Gość ulżyło mi nieco

Strasznie mnie to zdołowało.Na szczęście w Wydarzeniach,a potem w Wiadomościach powiedzieli,że to plotki i zdementowali je eksperci,bo tam słychać tylko rozmowy z kabiny pilotów.Wczoraj też pisaliście,że na jednym z filmików widać głowę :O Obejrzałam go dziś (wczoraj nie miałam odwagi)i jestem pewna,że to NIE głowa.Okropne jak wszyscy węszą sensację i chcą wiedzieć i widzieć takie rzeczy.Ja chcę wierzyc i wierzę,że oni do końca nie wiedzieli,że zginą i że stało sie to tak szybko,że nawet nie poczuli.I że tylko te osoby co jeszcze nie wróciły są tak zmasakrowane....

Gość no to zdecyduj się w końcu
zawsze tak jest, bo jest dużo niejasności po pierwsze, po drugie takiej tragedii, jak świat długi i szeroki, jeszcze nie było

A moze to prawda, ale nie chcieli, aby wyciekło to do mediów? Swoją drogą pewnie i tak nie dowiemy się jakie są treści czarnych skrzynek.

Gość ulżyło mi nieco
A ja właśnie nie chcę o tym myśleć.Ty pomyśl nad tym co napisałam,to może zrozumiesz,ja wolę wierzyć,że oni umarli tak szybko że nawet tego nie zauważyli. Skoro eksperci powiedzieli,że skrzynki rejestrują tylko to co dzieje się w kabinie pilotów,to krzyków nie mogło być słychać i już

Gość asdfg
a ja słyszałam wypowiedz prof.od lotnictwa Maryniaka,który mówił że te mikrofony sa tak czułe że nie ma sily żeby nie było slycha jakichkolwiek odgłosów z częci dla pasażerów

Gość ulżyło mi nieco
Boże,ale z was tępaki :O Co innego sobie myśleć,a co innego to usłyszeć,że na pewno tak było :O Ale wy macie to gdzieś,chętnie byście jeszcze posłuchali przedśmiertnych krzyków,tak jak rzuciliście sie na film z nadzieją zobaczenia krwawych szczątków,prawda?? :O Hieny :O

Gość no to zdecyduj się w końcu
3 sekundy. myślisz, że dużo pokrzyczeli?

Gość meszugene
frela a ile czynnosci mozna wykonac w ciagu paru sekund?

Gość ulżyło mi nieco
No właśnie myślę,że nawet nie zdążyli,nie uświadomili sobie. A raczej mam nadzieję,bo zaraz znowu ktoś mnie nazwie idiotką :O

Gość może żonka jeggo
to wiemy dawno... ale..dlaczego pilot leciał bocznym torem? zle wyliczył punkt lądowania??? plotki nie dotyczą tego, że lądował 4 razy...on krązył nad lotniskiem..i za każdym razem był w pinkcie w którym mógł znizyc sie do lądowania i leciec na pas startowy...i moze dlatego kazdy mówi, że 4 ray lądował...on za 3-4 okrązeniem znizył sie w punkcie...i niestety..wszedł w boczny tor..zagadał się? skoro mierniki dobrze wskazywały??? zorientowali się, że cos jest nie tak jak urwało skrzydło??

Gość może żonka jeggo
no ok, nazywaz ich hieny... a co powiesz na ten fakt..że koledzy - dziennikarze, jacys rdaktorzy..itp nie bede wymieniac..juz dawno przesłuchali te skrzynki? to fair??? widac maja sie za cos lepszego od ludzi....ale czy to jest fair?? bo wiesz media to jedna klika..sami znajomi..

ale po co tłumaczenie, przecie to polski areoplan byl, gadali pewnie na pokladzie po naszemu

Gość może żonka jeggo
a rozmowy prywatne...to co? to pilot do rodizny cos mówił???

no weisz, stewardesy i te sprawy, ajkies prywatne czaty penie tez mieli, nie gadali ponad godzibne tylko o parametrach

Gość ............................c
Wydaje mi się ,ze my wszyscy powinnismy wierzyć w to,że pasażerowie nie zdawali sobie sprawy z tego co się działo. Tak myślę i jest mi lżej.

Gość może żonka jeggo
no wiecie co...jak sie pilot pomylił to najlepiej na innych zwalic wine ze sie pomyli.. u nas to samo robią.. a bo to ten rysował..itp... tak sie nie robi, zresztą nie ma co roztrząsac..

Gość może żonka jeggo
ja uważam, że kontrolerzy są niewinni mówili im aby nie ladowlai. chcieli ich dobra. a ci podjeli decyzje o lądowaniu..i byli na innym torze..bocznym...moze się zagadali..albo przez pomyłke wbili nie te ccyfry co trzeba itp...

Gość może żonka jeggo
a ci ludzie są warci wojny? przez plotki zginie miliony ludzi.. w hali targowej zamarzło:O a zatem umierali przez 3 dni...114 osób..mieli powolną ale bolesną smierc...to byli obywatele naszej Polski...

Gość może i krzyczeli...
bo na pewno zrozumieli co się dzieje.Ja mam tylko nadzieję,że wszyscy umarli szybko w momencie zderzenia samolotu z ziemią.A później już nic nie czuli.I nie chcę nawet znać zapisów z czarnych skrzynek.

Gość może żonka jeggo
piloci miewają romanse ze stweardessą?

sa rozmowy ze swiadkami co podeszli do wraku - to pewnie ci których widzieliscie na filmie z innego topiku

Gość despotka
wlasnie ,ze bylo slychac krzyki pasazerow (to info potwierdzone przez osobe badajaca skrzynki nieoficjalnie). jedyna pociecha jest fakt ,ze nie czulibolu,zgineli od razu. czlowiek natychmiast traci przytomnosc a te obrazenia usmiercaja odrazu!

Gość despotka
co do rudych i blondyneczek :P byl wywiad z malgosia kozlowska na onecie . ta co przezyla wypadek smiglowca millera. powiedziala , znalam tych pilotow - jeden nawet ,ze tak powiem, umawial sie ze mna na kawe. no i juz na ta kawe nie pojdziemy. z tego co wiem to cala zaloga byla zonata (piloci i nawigator oraz technik)