Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulżyło mi nieco

Dziś rano przeczytałam na tlenie że na czarnej skrzynce słychać krzyki

Polecane posty

Napewno nie podadzą do publicznej wiadomości całego zapisu,bo być może pilot krzyknął przez kogo giną.

Gość despotka
slyszalam opinie ,ze w tym wypadku MUSZA ujawnic caly zapis. ponoc sa to bardzo intymne rzeczy wiec narazie cicho sza, ale specjalisci mowia ,ze w tym wypadku musza wszystko ujawnic ,zeby nie bylo niedomowien,domyslow etc

Gość może żonka jeggo
tak jasne. Zawsze winni są inni tylko nie my. To odnośnie pilotów Moze to był faktycznie pechowy lot...ale kotrola lotu nie zawiniła..mogli lądowac w moskwie..

Gość może żonka jeggo
a pasażerowie byli zapięci pasami czy nie???

Gość ulżyło mi nieco
Gwarkowa,rzygać mi sie chce jak czytam twoje posty.Gówno ci sie należy,a nie ujawnienie skrzynek :O Jesteś rodzina czy co? :O Chcesz tylko nasycić swoją chorą ciekawość :O Intymne są ostatnie chwile każdego człowieka i chyba nikt z rodziny nie chciałby,żeby ktoś słuchał tych nagrań.Zobaczymy hieno jak tobie cos takiego sie przydarzy albo komus z twoich bliskich,czy też będzie ci tak zależało na epatowaniu tragedią,krwią,bólem i przerażeniem ginących :O:O Lecz sie

Gość despotka
mysle ,ze nie wam oceniac czy pilot slusznie postapil ,czy kontrola zblizania spelnila swoja role. nie gdybajcie .poczekajcie na wyniki sledztwa. to dziecinne tak udawac specow na podstawie tego co mowia i pisza w mediach

Gość desirebluesky
hah.

Gość ulżyło mi nieco
Możesz mieć prawo do poznania prawdy o tym,dlaczego doszło do katastrofy,ale nie masz prawa wpieprzać sie w moment czyjejś śmierci,nie masz prawa słyszeć krzyków i oglądać ciał,tak jak masz na to ochotę.Ciekawe czy jak u ciebie w rodzinie wydarzy się podobna tragedia-czego ci oczywiście nie życzę-chciałabyś słuchać i widzieć :O:O

Jeśli śledztwo wykaże że pilot wykonał rozkaz do lądowania wydany na pokładzie samolotu,to wątpie że się o tym dowiemy.

ja bym chciała poznać prawdę. właśnie żeby nie było już żadnych niedomówień i osądów. przecież tak powtarzali, że to narodowa tragedia, więc cały naród ma prawo poznać prawdę!

Gość despotka
chciec to wy sobie mozecie. nie macie jednak na to wplywu. pamietacie katastrofe smiglowca SG w tym roku?

Gość despotka
sory w zeszlym roku

Gość ulżyło mi nieco
I po co wam ta prawda?Co to zmieni?Jeśli to błąd pilota,to zapłacił za to najwyższą cenę,inaczej już nie zapłaci,po co kalać jego pamięć?Przecież nie zrobił tego celowo.A jeśli to faktycznie zamach,w co nie wierzę,to nigdy nie wyjdzie to na jaw,i chyba dobrze,bo myślę,że to mogłoby doprowadzic do wojny,a tego by chyba nikt nie chciał.W starciu z Rosją nie mamy szans.Myśle,że lepiej pozwolić ranom sie zabliźnić

Gość od 3-5 sek byli swiadomi
ze zaraz zgina. to oczywiste. zahaczyli o drzewo i zlecieli na leb, na szyje. w tych sek wiedzieli, ze to koniec. wtedy rozlegl sie krzyk przerazenia i bolu. i to jest naprawda. niestety. BORowcy zdazyli oblozyc swoimi cialami cialo Prezydenta- zgodnie ze swoja przysiega. dzieki temu cialo Prezydenta tak dobrze sie zachowalo i mozna bylo od razu go zidentyfikowac.

zdaję sobie sprawę, że nie od nas zależy czy usłyszymy czy nie. jednak wielu ludzi oskarża Rosjan, uważa, że to zamach, inni zaś, że to wypadek, że błąd pilota, że Rosjanie pomylili jakaś wysokość względną i bezwzględna ( nie wiem nie znam się), albo jeszcze, że Kaczyński naciskał. dla urwania spekulacji wg mnie treść powinna być ujawniona. tylko nie tak, że w wiadomościach powiedzą, bo nie od dziś wiadomo, że media kłamią. ja nie jestem za teoriami spiskowymi, ale jeżeli teoretycznie okazało by się, że wina leży po stronie rosyjskiej, nie ujawnią tego, ponieważ będą bali się wojny. a w starciu z takim potężnym państwem jakim jest Rosja, nie mamy żadnych szans. a proste, jeżeli ktoś nie chciałby usłyszeć zapisu ze skrzynek, nikt by go nie zmuszał.

Gość despotka
moj narzeczony byl w komisji badajacej wypadek Kani Strazy Granicznej. nie ujawniono wynikow sledztwa. nie podano do opinii publicznej powodu wypadku. nie wiem wprost ,ale domyslam sie czemu. ;/ tu moga zrobic podobnie

Gość despotka
ja uwazam ze sprawe smolenska powinna badac miedzy narodowa komisja a nie polsko-rosyjska

Gość ulżyło mi nieco
od 3-5 a ty skąd masz takie szczegóły?Byłaś tam i mierzyłaś czas z zegarkiem w ręku?Oglądałaś te ciała że wiesz jak leżały?Daruj sobie te wymyślone szczegóły,ja nie chcę wiedzieć.Każdy wymyśla swoje sensacyjki i myśli że błyszczy :O NIKT nie wie jak było naprawdę

Gość od 3-5 sek byli swiadomi
taka podnao informacje. oczywiscie moze to tylko plotka. ale jak dla mnie bardzo logiczna i prawdopodobna. a co do cial, jak mylisz dlaczego Lecha od razu ropoznano a Marie nie, choc oboje byli w tej samej czesci samolotu? wiesz co przysiegaja BORowcy?