Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulżyło mi nieco

Dziś rano przeczytałam na tlenie że na czarnej skrzynce słychać krzyki

Polecane posty

ja też czytałam że przez chwilkę byli świadomi. jak ty bys spadała z taka predkoscia i jeszcze dachowali, tez bys wiedziala ze zginiesz

Gość iohjbveeeeeeeeeeeeeeeeee
w 3-5 sekundach skoczyli na prezydenta> myslisz ze oni nie maja ludzkiego odruchu chronic swojego zycia? To jest instynkt. mysle ze zaden z nich nie myslal wtedy o prezydencie.

Gość od 3-5 sek byli swiadomi
mysle, ze jestes w blendzie. to bylby nasz instykt,nie ich. tak samo ma np. takze gwaria szwajcarska - oni maja w razie czego anwet oslaniac wlasnym cialem i oddac zycie za papieca. ostatnio nawet byl wywiad z takim gwardzista, mowil, ze oni przez wiele lat maja wpajamy taki odruch- za wszelka cene ratowac zycie/cialo papieza. tak samo BORowcy. zreszta i tak wiedzieli, ze wszyscy zgina...

*w bledzie ps nie narzucam swojego zdania. dobranoc.

Gość ulżyło mi nieco
No i właśnie w Wydarzeniach powiedzieli,że wbrew temu co podają różne źródła,skrzynka nie rejestruje odgłosów z miejsca gdzie siedzą pasażerowie.Ja jestem zdania,że osoby,które sie tym wszystkim zajmują, są na tyle kompetentne,że nie zdradzają takich szczegółów.Tak jak wypowiadał sie dowódca pogotowania i mówił,że jeszcze nie widzieli czegoś takiego jak ta katastrofa,ale nie mówił nic o szczątkach itd,to ludzie którzy nie mają o tym pojęcia dorabiają swoje wersje,że prezydent nie miał nogi i ręki,a czyjaś głowa leży luzem :O

Gość ulżyło mi nieco
Co do odruchów,to chyba każdy głupi wie,że instynkt jest silniejszy niż odruch nabyty,choćby był ćwiczony wiele lat.A u każdej istoty najsilniejszy jest właśnie instynkt przetrwania.I skoro wiedzieli,że zginą to po co mieli go osłaniać?Pomyśleli sobie :zróbmy to żeby łatwiej było go rozpoznać?" :O Bardzo poruszająca historyjka,ale niezbyt wpasowana w okoliczności.Zresztą nikt o tym poza tobą nie wspominał

tak, ale przeciez od razu mowili ze nie rejestruje jako tako glosow pasazerow. ale w tych ostatnich sek byl to taki krzyk, ze bylo go slychac rowniez w kokpicie... zreszta niewazne, niech kazdy wierzy w co chce 🖐️

Gość może żonka jeggo
bo to był krzyk nie tyle..ze strachu..ale juz pewna częsc doswidczyła obrażen..ciała

CZY WY DO JASNEJ CHOLERY NIE MACIE O CZYM DEBATOWAC, ZOSTAWCIE ZMARŁYCHW SPOKOJU, JA PIERODLE.

Gość despotka
1. skrzynka rejestru dzwiek z kokpitu ... ALE ponoc krzyki byly tak glosne ze zostaly zapisane. to jest mozliwe. to nie pierwszy taki przypadek 2. co do marii i lecha. nie wiesz w jakim ukladzie siedzieli. moze jedno siedzialo przy oknie i tam byla najwieksza sila uderzenia ,albo maria byla w najbardziej dotknietej czesci. nie zapominaj ze samolot rozpadl sie na KAWALECZKI.troche wyobrazni

Gość despotka
poza tym ,jak to mowia "ciszej nad ta trumna" gdybania zycia im nie wroca. ich krzyki bolu i strachu tez nie. nie wiem czy upublicznianie tak osobistych doznan jest konieczne. mysle ,ze nie. nas powinien interesowac tylko wynik sledztwa

Gość ulżyło mi nieco
Toteż o tym jest ten topik.A Bielan to podła świnia,zawsze tak uważałam,a teraz mam potwierdzenie :O

Gwarkowa Frela Ty to dopiero jesteś tępą babą, ciekawe czy jakby tam byli twoi bliscy to też bylabys taka nieczula? ja rozumiem o co chodzi autorce ale ty najwyrazniej masz z tym problemy :O

to że prezydenta łatwo zidentyfikowali a jego żonę nie itd itp może wynikać np z tego że akurat Lech był wtedy w wc i schował się do wanny🖐️ :O nie myślę by opublikowali treść nagrań czarnej skrzynki. kontrwywiad nasłuchiwał rozmowy pilot-wieża i mieli to zanim rosjanie przekazali skrzynki.

Gość ulżyło mi nieco
Ariane,przywracasz mi wiarę w ludzi.Nie wszyscy jeszcze są tu hienami,Ty i ja się ostałyśmy.Ludzie chcą tylko widzieć sceny jak z filmu,nie zdając sobie sprawy co za tym tak naprawdę stoi,jaka tragedia.Horrory oglądajcie w kinie :O

no mnie takie coś nie kręci jakieś pragnienia sensacji, jak ma się czuć rodzina tych pilotów jak ujawnią np ich krzyki? :O gdzie jakiś takt i wyczucie, nic tylko chęć sensacji

Gość ulżyło mi nieco
Dokładnie.Tak samo z ta głową wczoraj :O Nie wiem kto by zostawił głowę na wierzchu cały dzień i pozwolił ją kamerować :O Dla niektórych ludzi im krwawiej tym lepiej,oni by chyba woleli żeby te ciała były w jak najgorszym stanie,na skrzynce zapisy błagań i pożegnań itp żeby tylko sie poekscytować :O

Gość ulżyło mi nieco
Był tu wczoraj o tym topik i link do filmiku,ale moderacja szybko go usunęła

to jest zachowanie typu jest wypadek i zamiast działać to taka ciemna masa rozlezie się dookoła i obserwuje tanią sensację, trzeba się postawić po stronie rodziny, oczywiście ważne dla śledztwa fragmenty należy ujawnić ale jakieś krzyki? chcecie krzyków obejrzyjcie sobie jakiś horror

Gość ulżyło mi nieco
Właśnie.Cieszę sie,że nie tylko mnie tak to razi.Ohyda :O