Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak mozecie chciec glosowac na

NIE GŁOSUJMY NA PO!

Polecane posty

Apeluje do was, abyście nie głosowali na PO. Po 1. Tusk chce znieść wybory prezydenckie. Po 2. Zrobić płatne szkolnictwo wyższe (ciemnotą łatwiej rządzić :classic_cool:) Po 3. Na pewno po wygranej kogoś z PO będzie tak źle jak jeszcze nigdy:O

Gość a masz jakieś propozycje na
kogo głosować?

Gość jest dostępny
popieram:) ja z całą rodziną głosuję na PiS wśród znajomków też zamierzamy zrobić akcję w tyk kierunku tylko nie po:O

Ja jestem za SLD, ale zrobie rozeznanie w sondażach przed głosowaniem i zagłosuję na tego kto ma największe szanse i nie jest z PO :classic_cool:

Gość a ja zagłosuję na kogo będzie
mi sie podobało a wy możecie sobie apelować do swoich zacofanych krewnych ze wsi,nie do mnie :O

Gość a ja i cała moja rodzina na PO
głosuje :)

Tusk właśnie chce jak najwiecej zlodzei w parlamencie dlatego chca zamknąc wszystkie komisje zwlaszcza dot. afery hazardowej niezyjacego posła Wassermana :(. I zamknąć IPN - Prezesa Kurtyki :(

Potem władze przejmie żona Komorowskiego, a potem jego dzieci.

Gość jest dostępny
ćwoki niech płacą za studia w końcu teraz każdy ma dostęp na wyższą uczelnię tak, że tytuł mgr jest wart tyle co papier toaletowy:)

ania te komisje jeszcze nic nikomu nie udowodniły, to strata czasu i pieniędzy. To pis wszędzie węszył afery i marnował pieniądze podatnikow. Czas z tym zrobic porządek, na chuuj nam urząd prezydenta, skoro i tak wiekszośc władzy ma parlament. Niech go też wybiera parlament, mi to wisi. Niech premier dostanie więcej władzy, do tego trzeba zmniejszyc ilosc miejsc w sejmie dla sprawniejszego podejmowania decyzji i mniejszej ilości kłótni oraz oszędzenia pieniędzy. Za szkolnictwo wyższe powinna byc opłata, jak ktoś wcześniej wspomniał - papiery traca na wartości :o

Gość slimmami
a ja uważam, ze pielęgniarki,nauczyciele i policjanci zagłosuja jednak na po bo dostali duze powyzki przecież za rządów tuska

Gość OLKA11305
EEHEHEH POPIERAM NIE GŁOSOWAĆ NA PO..........TUSK TA GNIDA, NAPIERW NAJEŻDZAŁA NA ŚP.KACZYŃSKIEGO....A NA POGRZEBIE JAKI SMUTNY BYŁ..ŻENADA..NA SLD..TEZ NIE GŁOSOWAĆ BO TO KOMUCHY........ A TUSK PRZECIEZ ON MA ROSYJSKIE KORZENIE...JEGO DZIADEK BYŁ RUSKIEM, SPRZEDAŁ BY POLAKÓW ZA 1 ZŁ. PIS-GŁOSOWAĆ

Gość OLKA11305
Mniejszy Sejm, Senat wybierany w jednomandatowych okręgach, likwidacja powszechnych wyborów prezydenta Polski, nadanie dużo większych uprawnień premierowi - oto niektóre z pomysłów Donalda Tuska. To plan wielkiej rewolucji ustrojowej, ale premier nazywa go tylko "korektą". HAHAAH TEGO CHCE TUSKI...ALE GNIDA NO TAK CHCE WIEKSZE PRAWA DLA PREMIERA CIEKAWE DLACZEGO HAHA

Gość tylko nie kaczora !! błagam !!

Gość hjklkl;;
nauczyciele dostali wysokie podwyżki ? buhahahahha dobre

Gość hjklkl;;
nauczyciele dostali darmowe godziny, których liczba z każdym rokiem będzie wzrastac to są podwyżki tuska i jego cuda

likwidacja komisji to zacheta - kradnijcie wiecej nikt wam nic nie udowodni , władza powinna być podzielona a nie wszystko w rekach premiera . Może obwołajmy Tuska krolem i stworzmy monarchie absolutna?

Gość skoro Tusk chce znieść wybory
to co nam zaproponuje w zamian,monarchię i wolną elekcję? :D Jestem za! A tak na poważnie,to ja bardzo popieram pomysł prywatyzowania służby zdrowia.I tak jeśli chcemy sie wyleczyć,to musimy to robic prywatnie albo dawać łapówy,a tak to przynajmniej podniesie sie standard

Gość OLKA11305
KTO SIE NIE INSTERESUJE POLITYKĄ NIECH NIE ZABIERA GŁOSU... CZYLI NIKT TU SIE NIE INTERESUJE... MOŻE I PIS...WYKRYWALO AFERY....A CO MIELI PATRZEC JAK PO..OKRADA.ŻEMADA, MACIE POJĘCIE

Gość zaraz,zaraz,co z tym dziadkiem
Przepraszam,czy Tusk miał dziadka w Wehrmahcie czy on był Rosjaninem? Bo już się pogubiłam :P Dlaczego mamy nie głosować na PO? bo co? Szkolnictwo wyższe jest płatne i przez to dostepne właśnie dla ciemnoty.Niestety,ludzie z dyplomami płatnych,prywatnych uczelni to w większości nieuki,wystarczy trochę kasy i wielki magister jeden z drugim.Ale tego procesu już nikt nie zatrzyma,naród nam głupieje.Chce znowu głosować na PIS,Boże ratuj!

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
a tak na boku... czy obecna masowa produkcja magistrów niskiej jakosci to walka z ciemnota?:o

Gość meszugene
nic ale nic wam nie da agitowanie na niszowych forach dla kur domowych ci co chodza na wybory juz wybrali - Tuska :) ochloncie pionki kaczynskiego i rydzyka wasza era sie skonczyła :D 🖐️)))

Gość slimmami
NO TO MACIE PRAWDĘ PO, DZIEKI ZE KTOS ZAREAGOWAŁ NA MOJE PROWO, SAMA UCZĘ I WIEM JAK JEST, A POZA TYM PÓŁ RODZINY W SŁUZBIE ZDROWIA I TAM TEZ PUSTO W KASIE, MĄDRZY I LUDZIE POWINNI JUZ WIEDZIEĆ JAK GŁOSOWAĆ. PREZYDENT DLA KTREGO BÓG, HONOR I OJCZYZNA SĄ NICZYM NIE DBA O SWÓJ KRAJ I NARÓD

Gość OLKA11305
DZIADEK TUSKA BYŁ RUSKIEM, TUSK JEZDZIŁ DO NIEGO NA WAKACJE... NIE MASZ DZIECKO POJĘCIA O WYKSZTAŁCENIU......PODAJ MI CHOCIAŻ JEDNEGO POLITYKA Z PO.KTÓRY JEST DOBRZE WYKSZTAŁCONY I NIE PIERDOLI GŁUPOT.. MOŻE NIESIOŁOWSKI, MOŻE PALIKOT, MOŻE KOMOROWSKI, A MOŻE SIKORSKI...

Gość zaraz,zaraz,co z tym dziadkiem
Hahaha,"może mieli patrzeć jak PO okrada" i nie chcieli być gorsi??? "może obwołajmy Tuska królem i stwórzmy monarchię absolutną" pewnie,dopiero co Święci Bracia dali nam przyzwolenie.Jeden królem chciał być a drugi mu to umorzliwił.Pochówek na Wawelu,skandal.

Gość BadGirllll
głosowałam na PO i bede głosowac, tak jak cała moja rodzina :)

Gość OLKA11305
meszugene ..A CO MA WSPÓLNEGO KACZYŃSKI Z RYDZYKIEM???? PRZECIEZ KACZYŃSKI KRYTYKOWAŁ RYDZYKA ZA ZACHOWANIE. NIE WYPOWIADAJ SIE DZIECKO O CZYMŚ OCZYM NIEMASZ POJĘCIA

Gość jedynyny słuszny wybór
to zagłosowanie na hrabiego Komorowskiego, ma styl i pochodzi ze szlacheckiego rodu. Tylko on jest godzien rządzić nad pospólstwem :classic_cool: