Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak mozecie chciec glosowac na

NIE GŁOSUJMY NA PO!

Polecane posty

Chce się śmiac? Ja się śmieje tu cały czas, ci ludzie wymyślą wszystko byleby odwlec innych od głosowania na Komorowskiego :D:D:D pisowczyki, łyso wam? :D🖐️))))

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w sumie myślałam też zeby zagłosować na Palikota..jak myślicie...

Gość Olka11305
nie dziecinko, bo Komorowski nie będzie kandydował więc głosuj na nigeo hehe

Gość Iwonkaaaa26
Nie, no nie mogę, jak takie OLISKO smie tutaj mnie wyzywać???? Prawda w oczy kole? Desperacja z ciebie ryczy :D

marny podszyw z tym Palikotem :P szkoda ze Kwaśniewski nie moze kandydowac, on był moim ukochanym prezydentem :)

Gość __Kreska__
do " zaraz,zaraz,co z tym dziadkiem" .. jakoś nigdy nie wstydziłam się swojej narodowości. Fakt wstydu przynależności do wspólnoty danego państwa jest obecny w momencie kiedy obywatele tego państwa w danym momencie robią tzw kolowkwialnie "obciach" .. a obcicach może robić niemiec w barze przy piwie, anglik na stadionie, włoch na plaży i każdy inny przedstawiciel różnej narodowości .. mało kto pamięta historię Polski, pokolenia naprawdę dzielnych, wspaniałych ludzi którzy niejednokrotnie potrafili oddać i poświęcić własne życie swojej ojczyźnie.. dzięki temu możemy być dumni z bycia Polakami .. współczesna historia pokazuje że istnieją ludzie wybitni, prawi, potrafiący walczyć w obronie Polski.. Lech Kaczyński, Anna Walentynowicz, prez. Kaczorowski, marszałek Piłsudski, liczni generałowie Wojska Polskiego, Jan Paweł II .. to tylko nieliczni z wielu, stanowiący prawdziwą elitę, z której możemy być dumni .. wybaczcie, ale Komorowski z Tuskiem mimo swojego "szlacheckiego pochodzenia" .. wypadają naparwdę blado i mizernie na tym tle ..

Gość Olka11305
czynnik psi .....wlasnie dostałam Twoje zdjęcie http://niewiarygodne.pl/gid,11769596,img,11769607,kat,1017185,title,10-najdziwniejszych-chorob,galeriazdjecie.html to ty bez urazy

Gość NinkaMalutkaaaa
gdzie z kim nie rozmawiam to słysze ze wygra Komorowski i oby tak zostało, precz mi z Pisem :D

Gość __Kreska__
do ' Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" .. Czemu Kwaśniewski był Twoim ukochanym prezydentem ?

Gość meszugene
kreska sie produkuje jak jakis idiota, nudny gawedziarz idz agituj na ulice kogo obchodza twoje paranoje :D 🖐️)) no nie moge :D

Gość NinkaMalutkaaaa
__Kreska__ ile Ty masz lat?? serio pytam, dla mnie Ci co oddali zycie za Polske to idioci, jak mozna oddac własne życie za kraj któy ma głęboko w dupie szarego obywatela :O podrosniesz to pogadamy, bo piszesz bzdury, jedyny Polak z którego jestem dumna to JPII

Gość Iwonkaaaa26
I ja na Bronka zagłosuję :) To spoko gościu, przypadł mi do gustu juz od czasu "Rozmów w toku" u Drzyzgi ;) jest taki ludzki ❤️

Gość Olka11305
kwaśniewski..komuch, po zawodówce, pijak, i ateista...doceniam poziom inteligencji

Bo Kwaśniewski to był równy chłop, wypić mógł, był rozrywkowy i podobał się kobietom.

Gość meszugene
był spoko :classic_cool:🖐️)))

Gość AaliyahHaughton
__Kreska__ co Ty wiesz o zyciu hę??? bo normalnie pierdzielisz jakbys sie naćpała :o

Gość __Kreska__
Gdyby Ci idioci nie oddali życia za Polskę, to by jej teraz nie było .. A stowierdzenie że czyimś ulubionym prezydentem był Kwaśniewski bo to równy chłop co mógł wypić i podobał się kobietom .. pozostawiam bez komentarza.

Gość AaliyahHaughton
Olka11305 to co napisałaś o Kwaśniewskim świadczy tylko o tym że nic nie wiesz

Gość Iwonkaaaa26
Anna Walentynowicz.... hmmm... czyż nie wywoała strajku dopiero w momencie, gdy JĄ zwolnili z pracy? Gdzie tu interes innych? Tak, tak, wiem, nic złego o zmarłych....

Gość __Kreska__
AaliyahHaughton - a co takiego pochlebnego wiesz o Kwaśniewskim że twierdzisz że Olka11305 nic o nim nie wie ;>

KRESKA wiesz co i powiem Ci że byłoby super gdyby teraz nie było Polski tylko mieszkałabym w innym kraju, bo Polska to dno a to z Kwasniewskim to był podszyw, zajarzyłabyś gdybys była choc troszke inteligentna

Gość zaraz,zaraz,co z tym dziadkiem
Wiesz,pomijając dwa nazwiska to się zgadzam z tą elitą :) Moim ulubionym też był Kwaśniewski.A Komorowski bardzo dobrze wypadł po tragedii.Zachował się z klasą.Gdyby kandydował Sikorski to nie dostałby mojego głosu.Nie lubię go-widać jego pisowskie korzenie.Wtedy na Szmajdzińskiego,ale,niestety,też nie żyje.Na pewno nie oddam głosu Olechowskiemu.To już wolę Jarka.Ale on nie ma pierwszej damy i nie może być prezydentem.

Gość Iwonkaaaa26
Kwach był spoko. Przynajmniej nie był zakłamany, zasłaniał się religią, nie trzymał z Ojcem R. i moherami, a pierwsza Dama Jolanta miała klasę :)

Gość BadGirllll
Kreska idz juz spac, jutro musisz wstać do szkoły dziecino :D

Gość __Kreska__
a tak swoją drogą .. czy ktoś kto chce zagłosować na Komorowskiego, potrafi podać jakiś fakt, który przekona jego przeciwnika że warto ? oprócz stwierdzeń "bo to równy chłop, spoko koleś, dobrze gada dać mu wódki" i inne, bo na takiej podstawie to można wybierać przewodniczącego wiejskiego koła gospodarzy ..

Gość idiotki z PO wybierzcie
na prezydenta meza bachledy,bo taki ladny z niego facio.... biedna ta Polska......:(

Fakt, Kwach to był świetny prezydent. Co wypił to jego :classic_cool: Ale ludzie go kochali, jak zresztą było widac po wyborach - wygrał dwie kadencje z wysokim poparciem. Kawał dobrej roboty wykonał.

Gość UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
wlaczcie NA JAKIŚ KANAŁ SZYBKO...TUSK NIE ŻYJE ZAWAŁ

Gość BadGirllll
Kreska a podaj powody dla któych Ty bedziesz głosowac na swojego kandydata czy partie,no słuchamy Cie wszyscy ............ o ile masz skonczone 18 lat, w co watpie :D

Gość __Kreska__
a ten kawał dobrej roboty to ... ;>