Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak mozecie chciec glosowac na

NIE GŁOSUJMY NA PO!

Polecane posty

Gość OLKA11305
NA TEMAT POCHÓWKU PREZYDENTA NIE BĘDE POLEMIZOWAĆ NIE WYPADA... W TAKIM RAZIE KTO WEDŁUG CIEBIE JEST GODNY POCHÓWKU NA WAWELU...MOŻE TUSK?????????

Gość zaraz,zaraz,co z tym dziadkiem
Taaa,lepiej zrobić doktorat na temacie strajków.Podej mi jednego z pisu który nie pierdoli głupot a zagłosuję na pis :) dla ułatwienia nie pytam o wykształconego i nie pierniczącego głupot.

Nie,nie Tusk.Ale i nie człowiek,którego jedyną zasługą był zgon w tragicznych okolicznościach.

Poza tym to chyba nie jest wątek o pochówku prezydenta, o tym czy na to zasługiwał czy nie. ;) Ogarnijcie się ludzie.

Gość mgrmatemtykii
Jestem nauczycielem zakładałam również z panem Krzaklewskim Solidarność na lubelszczyznie i bede glosowala na PiS boje się rzadów PO i Tuska to zwykłi złodzieje i oszusci juz wystarczająco Polskę wyprzedali, ustaw pod swoje interesy nauchwalali. dosyć tego!

Gość OLKA11305
NIE PODAM BO NIE ODPOWIADA SIE PYTANIEM NA PYTANIE

Wiecie? To wcale nie jest głupi pomysł. Przywrócmy monarchię parlamentarną na wzór Anglii, obwołajmy Tuska królem :classic_cool: Nareszcie do Wawela powrócą królowie :classic_cool:

Gość Iwonkaaa26
ania64 ale jesteś naszpikowana medialną propagandą, buhahhaha :D Powiedz mi, co wywęszyła ta cała CBA? Czy znalazła jakiegoś złodzieja w Pisie? Nie, bo swojego od koryta nie odsuną! Działalność CBA jest skierowana tylko i wyłącznie na zniesławienie posłów PO i innych, nie pisowskich partii. Na te akcje, jak z agentem Tomkiem, poszły miliony pieniędzy podatników. Ludzie, gdzie wy macie oczy, że wierzycie w te wszystkie wyimaginowane afery ???? Ja pierdzielę.... Olka, a ja myslałam, ze dziadek Tuska to z Werhmahtu był :p

Gość slimmami
i bedzie król Ronald McDonald

Swoją drogą jak wg Was Ś.P. Kaczyński miałby zasłużyć na ten pochówek? Mamy XXI wiek, trudno żeby wyszedł na ulice z karabinem i bronił ojczyzny :classic_cool:. Jako jedyny z prezydentów w ostatnich czasach próbował postawić ją na nogi i dowieść prawdy o Katyniu, wiec zastanówcie się troche, a nie tylko wierzcie mediom. :O:O

Pewnie,że szlachta musi rządzić pospólstwem.Tyle lat pospólstwo rządziło i do niczego nas to nie doprowadziło.A potem znowu motłoch u władzy.Dobrze,że cyrk z koalicją Lepera się skończył.Ot,cała prawda o PIS.Dla władzy skumali się z kimś kim pogardzali.Ale pewnie oni tak z troski o obywateli.

Gość Iwonkaaa26
OLKA chyba myśli, że Werhmaht to formacja rosyjska :D

Gość OLKA11305
mgrmatemtykii ..MĄDRE SŁOWA... JAK KTOŚ JEST GŁUPI TO BEDZIE GŁOSOWAŁ NA PO

Gość naród nam moherowieje
ha ha poczytajcie sobie gazety typu Nasz Dziennik,gdzie wychodzi cała nacjonalistyczna gęba pisu,która na arenie światowej tworzy buraczy kraj,bez kultury politycznej(całujemy murzynki po rączkach panie Jareczku),a Ty Olka nie masz pojęcia o czym piszesz,masz dziecko chyba z 20 lat i poczytałaś trochę z ulotki pis ,ale nie do końca rozumiesz co czytasz !bzdury piszesz o Tusku!żenujące....jeśli wierzysz w to co piszesz to nieźle jesteś zmanipulowana!!!!

Gość OLKA11305
Iwonkaaa26 ...Iwonko, szmatko jak nie wiesz gdzie leży Rosja i nie masz pojęcia to sie nie wypowiadaj

Tak. Czas by prawdziwa szlachta wrócila do władzy. Nie ta, która sprzedała Polskę w Targowicy, ani nie wieśniaki pisowe które by najchętniej tylko preparowały dowody i dyskredytowały ludzi, często niewinnych. Czas, byśmy z Polski zrobili kraj na miarę XXI wieku, a nie tkwiący w kościołowej ciemnocie i zabobonach. Czas głosowac na przyszłośc - na PO. :classic_cool:

Chwalić Boga nie zdążył żadnej wojny rozpętać.A zapędy miał.Mógł spocząć gdzieś indziej.Jest kilka miejsc godnych prezydenta.Bo żeby nie było-szkoda mi go jako człowieka i choć nigdy nie był moim prezydentem (zawsze był i tak najpierw Pis owcem) to nie zamierzałam już go "rozliczać" odszedł.Ale i tak na koniec zdążył podzielić Polaków.

Naród nam... widzisz, i kolejna osoba wierząca mediom. Dalej wierzcie to co wam podsunie prasa, tv, a nic nie bierzcie na zdrowy rozum;) Gratuluję.

Gość OLKA11305
naród nam moherowieje ....MOHEROWIEJE...a co to jest dziecinko..w języku polskim niema takiego wyrazy...skorzystaj ze słownika dziecinko, skoro nie umiesz sama nic skleić

Gość barbarakatowice
Kochani dużo juz orzezyłam dużo widziałam i powiem wam ze przykro mi dzieci ze tak wierzycie mediom i dajecie się omamić badzcie rozsądni i nieglosujcie na tych zlodziei z PO czy wam nie zalezy na Ojczyźnie? serce mi sie kraje kiedy czytam te wasze wypowiedzi dzieci nie wierzcie mediom bo PO dobrze sobie ustawilo z nimi relacje szczegolnie z TVN

Gość OLKA11305
zaraz,zaraz,co z tym dziadkiem ..A JESTEŚ KOBIETĄ CZEMU MNIE NIE DZIWI ŻE TAKA GŁUPIA JESTEŚ ( no są małe wyjątki) wiadomo czemu tak malo kobiet w rządzie

Oj,dobrze,że ja mam po mężu szlacheckie pochodzenie.A do władzy siłą mnie nie wepchną to se mogę być z pochodzenia chłopką :)

Gość BadGirllll
wiecie co wejdzie na angielskie fora (o ile znacie teapki angielski) i poczytajcie co piszą o Kaczyńskich, rzygam juz tym ze cały świat sie z nas smieje

Gość barbarakatowice
tak samo tyczy sie to tych komunistów oni już tyle krzywdy nam wyrządzili. starszy czlowiek jak przezyl to wie. amlody to chce na przekór.

Gość Iwonkaaa26
Olka, co to ma znaczyć, SZMATKO do mnie? A może "spieprzaj dziadu"?? Nie chce mi się z tobą dyskutować, reprezentujesz poziom 6 kl podst. Ja wiem, gdzie leży Rosja. A czy ty wiesz, gdzie leżą Niemcy? :p

Gość urajka
dajcie sobie siana frajerzy swiata nie zmienicie a zlo zawsze zwycieza :)

Gość Olka11305
barbarakatowice -mądre słowa, szkoda że tak zadkie w dzisiejszych czasach

Gość meszugene
olcia daj se siana, lepiej idz powyrywać pypcie ze swojego bereciku, bo niedługo wybory i bedziesz musiała wyjsc z domu garkotłuku :D 🖐️ Broniu Komorowski :D 😍

Gość matkazonaniekochanka
Kaczynski czlowiek inteligentny, bardzo wyksztalcony, czlowiek majacy wartości i zasady zawsze tak uwazalam i glosowalam na niego i zrobilam bym to nastepny raz.

Mi mała,zawsze są wyjątki od reguły. Olka,jak ja głupia jestem to jak powinnam nazwać ciebie?(z małej,to nie pomyłka) Nie nazwę,bo jednak pochodzenie zobowiązuje do pewnej kultury nawet w necie.