Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak mozecie chciec glosowac na

NIE GŁOSUJMY NA PO!

Polecane posty

Szkoda mi ludzi którzy głosują na PO bo są tak zmanipulowani ze własnego zdania nie mają tylko wieżą w ta ciemnotę co im tvn i wyborcza wciskają. A wystarczy wziąć do ręki tylko monitor polski gdzie publikowame są ustawy, troszkę się zastanowić co robi PO z naszym Krajem to od razu wam się odechce głosować na PO. Zastanówcie się co PO przez tyle lat rządzenia zrobiło dla nas, nawet się z obietnic przedwyborczych nie wywiązało, bo łatwiej jest obiecywać coś i z góry zakładać że to się nie uda. Ja dziękuję tylko Bogu że Tuskowi (tusk po duńsku znaczy niemiec:P) nie udało się zrobić z Polski drugiej irlandii. A kryzys nas ominął dzięki "niedibrym" Kaczyńskim.

Gość Olka11305
Bo Kwaśniewski to był równy chłop, wypić mógł, był rozrywkowy i podobał się kobietom..........Polaaaaaaaa dlatego nadawał sie na prezydenta...gdzie sie rodzą takie idiotki...

Gość meszugene
nikt nami nie manipuluje matołku w wyborze kierujemy sie nie tylko programem wyborczym ale również pragnieniem normalnosci, tolerancji i estetyki

Gość idiotki z PO wybierzcie
jakiej kuzwa estetyki????

Gość meszugene
dzisiaj byl o tym specjalny topic w ktorym udowodniłam, ze PiS to partia pokurczonych gnomów a jego elektorat to lustrzane odbicie posłów tej partii

Gość BadGirllll
kryzys nas ominał nosz kurwa dawno nie słyszałąm takiego dowcipu :D kolejny naćpany wysłannik Pisu - peesu :D

Gość zaraz,zaraz,co z tym dziadkiem
Wiesz co? tak naprawdę to jeśli sama o siebie nie zadbasz to nikt za ciebie tego nie zrobi.Ja chcę spokojnie żyć,pracować,zarabiać.I nie bać się,że ktoś mi będzie zaglądał do łóżka czy śpię z chłopakiem czy dziewczyną,bo to kurde,moje łóżko jest.Chcę iść do Kościoła i nie słyszeć o polityce,nie musieć wierzyć,bo tak wypada inaczej pisowski sąsiad na mnie będzie pluł.Ja po prostu chcę żyć normalnie,bez kabaretu w Sejmie.Może właśnie dlatego dziś możesz pisać te wszystkie bzdury,bo skończyła się era PISu.

meszugene dzisiaj byl o tym specjalny topic w ktorym udowodniłam, ze PiS to partia pokurczonych gnomów a jego elektorat to lustrzane odbicie posłów tej partii dlatego tym bardziej na PO nie powinnaś glosować

Gość BadGirllll
zaraz,zaraz,co z tym dziadkiem zajebiscie to ujęłąś?/ująłes ;)

Gość Iwonkaaaa26
Że co niby Kaczyńscy? Kaczyńskim to możesz podziękować za zakaz eksportu mięsa do Rosji i zakręcenie nam kurka z gazem. No i jeszcze za ciagłe robienie pod górke rządowi, krytyke UE i Brukseli.

Gość __Kreska__
to nie wątp, bo mam... BadGirllll, już od dawna znana jest metoda że żeby uznać czyjeś postulaty za niewarte uwagi należy się z niego wyśmiewać, tu ameryki nie odkryłaś .. akurat podobny zabieg można zauwazyć przy obrazie jaki media prezentowały nam przed śmiercią prezydenta,a kim był w rzeczywistości, ale to temat na inną rozmowę.. a co do powodów ? są bardzo proste .. PiS wywodzi się z partii porozumienie centrum, która jako jedyna po obradach okrągłego stołu nalegała na lustrację i usunięcie ze struktur państwowcch tajnych współpracowników służb rosyjskich.. Kaczyńscy działali w Solidarności od samych jej początków, walcząc o wolną Polskę, a nie o dalszy ciąg komuny w zmienionej wersji .. Niestety nastąpiła "gruba kreska" z którą musimy się borykać do dziś .. jakoś wszystkie państwa gdzie upadł komunizm zrobiły radykalną dekomunizację i lustrację, i nikt się nie burzył, i zdaje się że radzą sobie lepiej niż Polska .. Polecam po raz kolejny film "nocna zmiana", zanim ktoś zacznie dyskutować o wydarzeniach, których nie zna.

Gość AaliyahHaughton
CZASEM nic gorszego od Pisu w tym kraju nie ma i zobaczysz , Polacy udowodnia na tych wyborach jak bardzo rzygaja Kaczyńskim J. i całym jego Pisem

Olka,ciebie powinni cytować na ulotkach wyborczych PISu.Wy tak macie,że jak brak argumentów to trzeba wyzwać od idiotek?bo ktoś ma inne zdanie?Słoma z butów wystaje,doprawdy,żenujące wypowiedzi.

Gość Olka11305
Iwonkaaaa26 Kwach był spoko. Przynajmniej nie był zakłamany, zasłaniał się religią, nie trzymał z Ojcem R. i moherami, a pierwsza Dama Jolanta miała klasę Kwach był spoko...jakie piękne słownictwo....skonczylam chociaż zawodówkę, pięknoto...haah nie był zakłamany a to dobre..podaj przykład.......a Kaczyński trzymał z Rydzykiem..szmatko niemasz kompletnie o niczym pojęcia...potrfaisz tylko rzucać epitetami żadnych faktów...Kwaśniewska może i ma klasę a słyszałaś jakies dobre słowa na jej temat tak jak o Marii Kaczyńskiej słowa naszego papierza Jana Pawła II '"ŹLE SIE STAŁO ŻE POLSKĄ RZĄDZIĆ BĘDZIE ATEISTA"

Gość meszugene
czasem - o tym dyskutowalismy na specjalnym topicu, jak pisałam wyzej, udowodniłam ze PIS to ludzie brzydcy nie tylko wewnetrznie ale i zewnetrznie byly na do dowody - kontrargumentów zabrakło 🖐️))

Gość AaliyahHaughton
__Kreska__ tępa idiotko miałaś napisac co Ty myslisz a nie skopiowac coś z netu, no i prosze kolejna udowodniła że Pis to gówno

BadGirllll kryzys nas ominał nosz k**wa dawno nie słyszałąm takiego dowcipu kolejny naćpany wysłannik Pisu - peesu gdybyś miała podstawową wiedzę o ekonomi to byś wiedziała ze kryzys jest w sytuacji kiedy PKB jest ujemne w Polsce takie nie wystąpiło, był stagnacja ale nie kryzys to tak w uproszczeniu zebyś zrozumiała

Gość __Kreska__
ekhm .. ską pomysł że to skopiowane ?

Gość Olka11305
zawodówka to sie oczywiście ciebie tyczyło...szmatko

Gość AaliyahHaughton
Olka11305 kolejna tepa z Pisu , zanim sie wypowiesz wez w łape słownik ortograficzny :o papieża nie papierza :O:O:O

Gość meszugene
dobra ide stąd bo zalatuje od kogoś naftaliną i stęchlizną :o 🖐️

Gość __Kreska__
AaliyahHaughton czemu się tak rzucasz ;> to forum, więc każdy wypowiada swoje zdanie, a Ty jak na razie wszystkich którzy mają inne obrażasz ..

Kreska,ja się historii nie uczę na podstawie filmu. Taaa,bracia Kaczyńscy zawsze z przodu,czekający komu by haka podstawić byle tylko być u władzy i propagować jedyna,słuszny światopogląd.Zawsze kogoś elimonowali,bez skrupułów.Może to i nyło centrum,ale żeby porozumienie? Bracia i porozumienie to wzajemnie się wykluczające słowa.

Gość Iwonkaaaa26
zawodówkę skończyłaś, w monopolowym rugasz i wierzysz w Radio Maryja i Pis, rób tak dalej, byle do wypłaty 600 zł na rączkę, na chleb ze smalcem i na tacę w niedziele wystarczy, więc i głosuj jak chcesz :D

Gość __Kreska__
a swoją drogą wmawianie komuś że jeżeli pisze mądrzej niż Ty myślisz to kopia z internetu... cóż, sama wystawiłaś sobie ocenę..

Gość Iwonkaaaa26
Napisz do twojego radyjka, oleńko, o dotację na słownik ortograficzny ;)

Olka11305 to to sobie poczytaj jak Aleksander Stoltzman Kwaśniewski wypowiadał sie o Żydach, to jest dopiero zakłamanie.

Gość Olka11305
Aaliyah Haughton..tak tak prostaczko..czemu taki nick..a zadrościłaś jej urody pasztecie..nie denerwuj sie tak bo jeszcze bardziej bedziesz brzydka

Gość __Kreska__
a skąd chcesz się uczyć najnowszej historii ? od tego mamy filmy, dokumenty, których nei było za czasów Jagiellły, żeby z nich korzystać .. a Porozumienie Centrum (PC) to nazwa partii ..

Gość PowrótCzłowiekaZwanegoGałązką
OK! _ NIE GŁOSUJE NA TO DZIADOSTWO!!!! przekonaliscie mnie - cieszycie się?? macie jednego wiecej przeciw PO