Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natkaa1986

Samotność i zaakceptowanie takiego stanu ...

Polecane posty

Hej .. nie wiem co napisać od dłuższego czasu paru lat jestem sama. Nie uważam się za osobę mało atrakcyjną, owszem ma kilka kilo nadwagi ale czy to rzeczywiście odstrasza facetów... Jstem pewna siebie ale jednak cały czas myślę że już nikogo nie spotkam... nie wiem czy dzieje sie tak dlatego ze juz tak sie przyzwycziłam o bycia samej ze nie wierze aby ktokolwiek mógł zwócić na mnie uwagę i odbierana jestem jako osoba do której nie warto podchodzic bo i tak Cię spławi ... nie wiem co jest nie tak... najgorsze jest jednak to uczucie ze tak juz sie nastawiłam że nic nie czuję, nic zupełnie... nie wiem czy mogłabym się zakochać... moje zycie polega na praca kolezanki dom... kiedys byłam wielką romantyczka i bardzo to lubiłam oglądając komedie romantyczne płakałam jak głupia :P a teraz jak widze taki film to albo zmieniam kanał albo w duchu powtarzam sobie ze to ni jest normalne tak w zyciu nie ma ... oni tylko zdradzaja oszukuja i nie potrafia kochać ... boje sie tego co sie ze mna dzieje bo moze stanie mi ktos na drodze, ktos fajny atrakcyjny kiedyś wymarzony a ja przejde obok i nie zuwaze bo juz nie wierze w milosc i to mnie przeraza.... nie oczekuje odpowiedzi...po prostu chciałam się z kims podzielić ...

A uważasz że jak wygrasz kasę to dziewczyny które wtedy dopiero będą z Tobą chciały być będą wartościowe ?!nie wydaje mi sie...