Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie___________

Jakie są pierwsze objawy schizofrenii?

Polecane posty

Gość PowrótCzłowiekaZwanegoGałązką
ggggggggggggg - tak se tłumacz! :) a za rok i tak bedziesz wpierdalał prochy na kilogramy i sie slinił w kaftanie

Gość ta wszystkie takie piękne
00:30 [zgłoś do usunięcia] PowrótCzłowiekaZwanegoGałązką ggggggggggggg - tak se tłumacz! a za rok i tak bedziesz wpie**alał prochy na kilogramy i sie slinił w kaftanie daj se siana, to ta świruska od bachledy, jej nie przegadasz....

Gość pierwsze objawy schizy
to zadawanie takich pytan na kafe

ja jestem kosmitą :) nie wiem,co to jest schizofrenia ale my kosmici nie chorujemy na takie chore choroby

Jednym z pierwszych objawów może być poczucie "olśnienia" czujesz się tak jakbyś odrodziła się na nowo i zaczynała z niebywałą błyskotliwością rozumieć (przynajmniej w swoim mniemaniu) pewne sprawy

eee no to fajna choroba ;) chyba taką mam,ale to nie choroba u nas kosmitów. Dla mnie choroba to jak człowiek nie szanuje drugiego.

Kosmita...taak na początku jest bardzo fajna, tyle że potem jak zaczynasz "odpływać" i tracić kontakt z rzeczywistością tak że nie poznajesz bliskich to już nie jest fajne...

Albo jak czujesz że musisz zabić np. swoich rodziców gdyż są oni rzekomo niebezpieczni dla twoich dzieci

to ostatnie to już choroba ale odpływam i trace kontakt często.Ale to ta Wasza zatruta atmosfera tak na mnie działa.