Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O jacie

I co teraz?

Polecane posty

Gość O jacie

Moj chlopak jest kierowca ciezarowki. Wczoraj przypadkowo od srodka spowodowal pekniecie szyby przedniej. Jest teraz w niemczech ma jeszcze kolo 500 km do granicy i potem ok 300 w Polsce. Wiadomo aby dojechal do polski to bedzie ok. Ale co bedzie jak go policja zatrzyma w niemczech? Ktos wie? Mandat, zabiora dowod? Jak go potem oddadza ewentualnie?

Gość mógł się uczyć

Gość O jacie
Mogl sie uczyc? A co to ma do rzeczy?? Ma liceum z matura, i wymarzony zawod. O co chodzi? Prosze o rade anie o durne posty

Gość liceum z
matura - fakt ma bardzo duzo haaha :D :D

Gość mógł się uczyć
Kierowca ciężarówki jako wymarzony zawód? Pogratulować ambicji.

Gość O jacie
lubi jezdzic i lubi swoja prace. Pytam o cos innego, utnij ta dyskusje.

Gość ale jestescie
tepi niech zadzwoni do swojego dyspozytora ma na pewno z nim kontakt cały czas wiec nie wiem w czym problem

Gość O jacie
To juz dawno zrobil (dzieki), kazali mu zjechac na baze, ale zastanawiam sie ze jak go policja zatrzyma w niemczech to nie bedzie dyskusji. Czytalam na niemieckich stronach ze nie tyle daja mandat co zabieraja dowod rejestracyjny. A znowu inni na cb mowili ze placili kare, wiec dlatego pytam. A on sobie spokojnie jedzie juz w strone granicy.

Gość to jak sobie
jedzie spokojnie to sppadaj

Gość a jak juz
dojedzie do katowic to n

Gość O jacie
Tak wogole jak zabiora dowod to nawet nie wiem co dalej. Pytam, bo on to pewnie wszystko wie, ale nie chce dzwonic i go stresowac pytaniami. dlatego spytalam tu. No ale wiekszosc to widac profesorowie i doktorzy a kierowca ciezarowki to tepak. No nie wiem, od malego wiedzial ze bedzie jezdzil ciezarowa :)

Gość O jacie
Jedzie posrany pewnie, napisalam jedzie spokojnie w sensie juz wyjechal jakies dwie godzinki temu i mam nadzieje ze spokojnie bo nikt go nie zatrzyma, co za narod ;)

Gość kachazmazur
No to niech sobie spokojnie jedzie w tę stronę. A przed granicą i tak go będą sprawdzać 🖐️, niech się szykuje już do wysiadki.

Gość juz ci mowil
jak bzykal taka dziwke w Niemczech

ja tam nie mam uprzedzeń zawodowych... na tłumoków się nie reaguje ;) ale nie martw się, przecież go nie zastrzelą :)

Gość pewnie nie bo
nie ma sie czym chwalic :D

Gość O jacie
No tak, tylko obawiam sie ze sama szyba nowa bedzie nas kosztowac kilka tysiecy a nie chcialabym do tego rzucac jeszcze mandatu od niemieckiej policji. Nie wiem czemu mieliby go sprawdzac na granicy, nie ma juz granicy miedzy nami wiec ewentualnie wlasnie do rutynoej kontrolii i tu sie obawiam. Jescze kilka godzin...

Gość a jak sie
zarazisz jakims syfem to nie pros tu o rade :P :P

no z taką szybą to rutynka hehe :D noo... najwyżej no :) pech po ludziach się błąka :)

Gość kachazmazur
Wiem, że już nie ma granic, ale to tak oficjalnie. A przed granicą i tak stoją i "rutynowo" sprawdzają, tylko że to wygląda tak, że znakomitą większość sprawdzają. Ale masz rację... GRANIC NIE MA! w końcu European Unin mamy!

Gość O jacie
wiecie szczerze mowiac, nie chce go denerwowac. dzwonic i pytac o milion rzeczy. Ponoc to pekniecie nie jest takie fest i nie na wysokosci oczu. wiec mam nadzieje ze przez swiecko poprostu przejedzie i ok. W polsce niech sie dzieje co chce. Ktos ma jakies konkretne info jeszcze?

Gość O jacie
Mial podniesiona maske, naprawial jakis tam pasek i lozko gorne sie otworzylo. Wylecialy rzeczy min maly tv i poszlo z pelna sila na przednia szybe. Zadowolony/a ?

Gość jasne łóżko
jasne, łóżko się otworzyło :p samo! chyba, że ktoś się chciał tam położyć ..

Gość hehe ale
jestes naiwna jak juz ktos napisal ta "grupa zawodowa" daje d*py

na pewno nie, dopiero jak przytakniesz to się żmija ucieszy :D

Gość jasne łóżko
przytaknij przytaknij :P

Gość O jacie
Nie zasluzylam sobie na obraze i przeklenstwa. Mialam problem i rzeczywiscie potwierdzam co wiekszosc pisze: kafe jest niepotrzebna, jedyne o czym mozesz pisac to slub, kupki dzieci, i seriale. A jak masz problem to idz na inne forum. Dziekuje co niektorym za pomoc.

Gość kuba rozpraszacz
a co mają do siebie: maska, pasek i łóżko? może: maska (tapeta) na twarzy dziwki -> dziwka odpina pasek od spodni twojemu kochasiowi -> zniecierpliiowny kochaś szarpie i otwiera się łóżko -> dziwka przyjebała obcasem w szybę