Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosa na kamień

jestem fajna

Polecane posty

Gość kosa na kamień
"Ja też jestem fajna i co? w ktorym miejscu?" w innym?

Zs - w każdym miejscu i w każdym momencie :D Regresie - a czy w ramach ośmielenia mej osoby, mógłbyś pierwszy wykonać maila z załącznikiem?

brum to się jeszcze okaże jak wyślesz fotę do mnie jareczek wysłal ??:P

chyba zapomnialem dodac do w ktorym miejscu slow "tego snu idylle przerwal budzik" w takim wypadku pozostaje mi porzucić porzucenie

Gość kosa na kamień
"wycofuję się z tezy, jakoby ZS nie był gorący" he he, to ja się dorzucam z przypominajką a la banal o punkcie widzenia zależnym od miejsca wiadomego (nie mam na myśli punktu G chociaz może i pasuje?) ;-)

a mozesz skupic sie wylacznie na swoim snie? czy dobrze to przemyślałeś i jesteś gotowy na przeczytanie o czym brum śni? pamiętaj , że wywodzi się z erotycznego :P

Gość kosa na kamień
"od miejsca wiadomego " tak w ogóle komiczne by wiedział, ze chodzi o kobiece poślkadki, więc juz wyjaśnię skoro na niego liczyć nie można

czy dobrze to przemyślałeś i jesteś gotowy na przeczytanie o czym brum śni? naprawde zakladalas, ze chce czytac o snach brum? skupic sie - skoncentrowac na jednej czynnosci

ze chodzi o kobiece poślkadki ja tam zdecydowanie stawiam na męskie:P

Halo! To ja! Jestem tu! Ważne jest też to czy mam ochotę na pisanie na temat snów własnych :D

Gość kosa na kamień
Ike, ale w tym wypadku chodziło o Twoj punkt widzenia, więc załozyłąm,z e masz kobiece (pośladki)

naprawde zakladalas, ze chce czytac o snach brum? jeśli mam być szczera to byłam mocno tym faktem zdziwiona:P ale dopuszczam małe zmiany w osobowości bywalców kafe

mój punkt widzenia jest obiektywny i neutralny więc pasuje każdy rodzaj pośladków:)

Regresie - a czy w ramach ośmielenia mej osoby, mógłbyś pierwszy wykonać maila z załącznikiem?" nie brum , była mowa o tym że kobiecie nie odmawia sie pierwszenstwa;)

Gość kosa na kamień
"mój punkt widzenia jest obiektywny i neutralny" to te wspomniane przez Ciebie zmainy w osobowosci bywalców kafe umniejszają doskonałość Twojego sławnego kłamstwa? :-)

tez potwierdzam twoje poparcie a propos moich słów będzie ci zapamiętane niniejszym też runął ostatni bastion w kwestii nadania ci miana "kamienia" na który miałam trafić

to te wspomniane przez Ciebie zmainy w osobowosci bywalców kafe umniejszają doskonałość Twojego sławnego kłamstwa? z cała stanowczością twierdzę, że zawsze jestem prawdomówna:P

brum np takie: z cała stanowczością twierdzę, że zawsze jestem prawdomówna

Gość kosa na kamień
"z cała stanowczością twierdzę, że zawsze jestem prawdomówna" no, trochę lepiej, może ZS doceni, ze sie starasz :P