Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majeczka30

romans z pierwsza miłoscia

Polecane posty

Pewnie, ze zdrada jest wyborem. Tylko kiedys to nie byl temat do rozmow a dzisiaj jest.

Gość jkllll
Ośmielę się twierdzić że dzisiaj panuje moda na dawanie dupy na lewo i prawo, tudzież społeczne przyzwolenie. Kiedyś zanim jedna z drugą zdradziła, dobrze się zastanowiła czy przypadkiem nie skończy jak Jagna z Chłopów...

dokładnie kiedyś samotna kobieta z dzieckiem to był już wstyd i hańba dziś zdrada jest czymś bardzo naturalnym stała się stylem życia zwłaszcza jeśli chodzi o kobiety

dziś zdrada jest czymś bardzo naturalnym stała się stylem życia zwłaszcza jeśli chodzi o kobiety Hmm, chyba w innym swiecie zyje:)

leno naprawdę ? co rusz się słyszy czy czyta: a ja tam swojego zdradzam... opowiadane tak jakby ktoś pisał , że obiad właśnie robi romanse medialne troją się i dwoją i rzeczywiście ma się odczucie jakby to było takie nic

Zdrada z pobudek takich,ze jestem nieszczesliwa, niedoceniona,poszukiwanie milosci romantycznej byla i jest. Moze faktycznie pojawilo sie wiecej kobiet, ktore chca w sferze zdrad, seksualnosci dorownac mezczyznom, ale nadal bede utrzrymywac, ze wiecej sie o tym mowi niz jest stan faktyczny. Kiedys jak pisalam byl to temat tabu.

przepraszam może się źle wyraziłam oczywiście zdrada nie jest dziś niczym naturalnym mówi się o niej jakby tak było

leno ale właśnie tak do działa ponieważ kiedyś był to temat tabu to fama- jak to fajnie zdradzać - nie docierała do wszystkich kiedyś kobietom wpajano, że są przede wszystkim matkami i żonami więc zdrada wydawała się złem piekielnym panny wzdychały do toliboskich ale trwały wiernie przy swoich bogumiłach do tego dochodziła wiara, do której przywiązywano o wiele większą wagę dziś nawet ślub kościelny jest do unieważnienia

Gość zorki
Majeczko, mam sytuacje taka sama, alle odwrotna. odezwij sie

PRZEPRASZAM ŻE SIĘ WTRĄCĘ ZDRADA NIE JEST NICZYM DOBRYM NIE CHCE TU NIKOGO USPRAWIEDLIWIAĆ SAM ZDRADZIŁEM SPOTKAŁEM TĄ DRUGĄ POŁÓWKĘ SPOTYKALIŚMY SIĘ W KAŻDEJ WOLNEJ CHWILI GDY BYŁEM PRZY NIEJ CZUŁEM ŻE JESTEM DOCENIANY ONA UMIAŁA SŁUCHAĆ MOGŁEM ROZMAWIAĆ O WSZYSTKIM TAK JAK I U AUTORKI NIE KAŻDE SPOTKANIE KOŃCZYŁO SIĘ W ŁÓŻKU A RACZEJ CZĘŚCIEJ ROZMAWIALIŚMY BO WŁAŚNIE TEGO NAM BRAKOWAŁO W NASZYCH ZWIĄZKACH TRWAŁO TO DŁUGO NIE PYTAJCIE ILE !! I STAŁO SIĘ ŻONA SIĘ DOWIEDZIAŁA SAM JEJ POWIEDZIAŁEM BO NIE POTRAFIŁEM JUŻ DŁUŻEJ TAK POSTANOWIŁEM ŻE ODEJDĘ BO MÓJ DOBRY PRZYJACIEL ZWRÓCIŁ MI UWAGĘ KTOŚ JUŻ TO TU NAPISAŁ " JAKI PRZYKŁAD DAJE DZIECIOM " W TYM SAMYM CZASIE MOJA KOLEŻANKA ZASZŁA W CIĄŻE Z POCZĄTKU PRZERAZIŁEM SIĘ ALE PÓŹNIEJ USPOKOIŁA MNIE I BARDZO SIĘ CIESZYŁEM ALE LOS NIE BYŁ DLA NAS ŁASKAWY NA MOICH OCZACH PIJANY KIEROWCA PRZEJECHAŁ NA CZERWONYM ZMARŁA NA MOICH RĘKACH ŚWIAT LEGŁ W GRUZACH ZACZĄŁEM PIĆ WTEDY WŁAŚNIE OSOBA OD KTÓREJ NIE MOGŁEM ŻĄDAĆ POMOCY PODAŁA MI RĘKĘ TO MOJA ŻONA WYBACZYŁA MI ZDRADĘ I DAŁA MI WTEDY TO CZEGO POTRZEBOWAŁEM ZROZUMIENIA ONA WIE ŻE NIE KOCHAM JEJ ALE JESTEM WDZIĘCZNY JEJ ZA TO CO ZROBIŁA I JESTEM PRZY NIEJ NIE JEST TO TEGO CZEGO CHCE OD ŻYCIA ALE TO CO CHCIAŁEM ODESZŁO I NIE WRÓCI AUTORKO NIE WYTRZYMASZ GRY NA DWA FRONTY PRZYJDZIE CZAS ŻE BĘDZIESZ CHCIAŁA BYĆ NONSTOP A WTEDY ZOSTANIE CI TYLKO JEDNO ROZWÓD INNEGO ŚRODKA NIE MA JA JUŻ TO MAM ZA SOBĄ I WIEM ŻE PRZED TOBĄ POWAŻNE DECYZJE JEDNO JEST PEWNE W TEJ SYTUACJI NA PEWNO KTOŚ BĘDZIE CIERPIAŁ ALBO TY GDY ZOSTANIESZ Z MĘŻEM ALBO MĄŻ I I DZIECKO GDY ODEJDZIESZ OD NIEGO ALE W TEJ DECYZJI NIKT CI NIE POMORZE !!!!! JA W KAŻDEJ CHWILI MYŚLĘ O TAMTEJ KOBIECIE ALE NIE DAJE ODCZUĆ TEGO ŻONIE CHODŹ ONA RACZEJ PODEJRZEWA TO

Gość gość
Zdrada jest jak śmierć, twój mąż jest już wdowcem tylko jeszcze o tym nie wie. Powiedz mu o tym, niech przeboleje stratę i ułoży sobie życie na nowo nie tracąc czasu na takie coś jak ty! Zdobądź się na zwykłą uczciwość.