Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wryhmfd

Po grzybicy pochwy i bakteriach

Polecane posty

Gość wryhmfd

Jestem ciekawa po jakim czasie od zakonczenia leczenia mozna zauwazyc ze wszystko jest juz ok? po leczeniu grzybicy jeszcze przez tydzien mialam podejrzana wydzieline lekarka powiedziala ze to organizm sie oczyszczal i faktycznie po tygodniu objawy minely ale byly tez bakterie teraz jestem 5 dni po zakoczeniu leczenia macmirorem 500 i nie wiem jak powinien wygladac moj sluz. jestem w 18 dniu cyklu. Dziekuje za odpowiedz.

Przeszłam dokładnie to co ty. Grzybica przy której lekarz nie przepisał mi leków osłonowych i przyplątała się bakteria. Tydzień temu skończyłam kurację macmiror 500 i od razu dostałam okres. Od dwóch dni jestem po okresie i powiem ci że póki co to żadnej wydzieliny nie ma.

Gość jak po tygodniu od zakończenia
nadal coś jest nie tak, to trzeba się zgłosić do lekarza ponownie. chociaż mi od razu po skończeniu leków objawy minęly, ale warto jeszcze lacibios femina przez jakiś czas pobrać

Gość wryhmfd
Wlasnieo to chodzi ze biore femine. Czy ona powoduje jakies zmiany w sluzie? W chwili obecnej czyli 6 dni po macmirorze i 6 dni na feminie nie widze u siebie zadnej konsystencji sluzu ale od czasu do czasu czuje sie "mokra" i wtedy papier ktorym sie wytre tez jest mokry o lekkim zabarwieniu nie zoltym nawert a kremowym. Czy to wplyw feminy czy bakteria nadal jest obecna? Bo gdzies czytalam ze przy bakteri uplawy sa rzadkie. Dziekuje za odpowiedz

Gość podnoszse
jw