Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajnik123456

Sami oceńcie

Polecane posty

Gość Pytajnik123456

Ludzie oceńcie. Sytuację opisze w skrócie. Mija córka ma 8 lat i chodzi do 2 klasy. Ja jako odpowiedzialny rodzic staram sie tak pracować aby ją odbierać - żeby sama nie wracała. Szkoła znajduje sie ok 40 minut na piechote od domu. Jest to niewątpliwe ułatwienie - samochód ma mąż. Wczoraj kiedy odebrałam Agatkę musiałam jeszcze załatwić kilka spraw - powrót się troche przeciągnął. Nagle moja córka niecierpliwie mnie szrpnela i oznajmila że musi siku. Była to dość niezręczna sytuacja bo akurat szłyśmy jakąś ulicą pełną kamienic. Niestety znam swoją córkę i wiem że wiele potrafi ale trzymać moczu to nie. Nie widząc innego wyboru zauważyłam akurat otwarte drzwi do jednej z kamienic. Nic innego mi nie przyszło tylko szybko weszłam z Agatką dotej klatki, pod ścianę w kącie, spodenki w dół i siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Kiedy już skończyła usłyszałamgłos - była to chyba jakaś lokatorka. Tak mnie zezwała że aż mi się przykro zrobiło. Czym prędzej z tamtąd wybiegłam. Sami oceńcie, postąpiłam źle? Pozdrowionka

Gość żle postapilas
chcialabys zeby ktos tobie sikal pod drzwi na klatce?:O

Gość Pytajnik123456
A miałam wybór?

Gość bazylina
nie moze byc prawda! takich idiotek przeciez nie ma.....głęboko w to wierzę :)

Gość yyyy to ta ?
spieerdalaj w siurach :classic_cool:

8 lat to juz nie takie małe dziecko. tez bym sie wkurzyla gdyby ktos nalal mi w klatce :P

Gość Pytajnik123456
Co z was za ludzie mała miała się zesikać?

Gość 88888
to jakaś durna prowokacja, bo kto normalny by coś takiego opisywał i jeszcze domagał się pewnie aprobaty (bo chyba nie pisałby tego, żeby być zwyzywanym)

Gość Pytajnik123456
Spadaj88888. Pytam tylko co inne matki o tym sądzą.

to moglyscie wlezc w jakies podworko, za drzewo? a nie w klatce jeszcze taka duża dziewczyna :P