Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daj cyca daj

Moja cztero miesięczn córka całą noc "wisi na cycu"?Co robić?

Polecane posty

Gość daj cyca daj

Moja córcia ma 4 miesiące pierwsze 3 h jakoś prześpi,ale potem to juz jest meksyk,ponieważ całą noc że tak brutalnie powiem "wisi na cycu",jestem już przemęczona, a wiem,ze dla dziecka tez nie jest to zdrowe, bo zołądek nie odpoczywa ,jednak nie potrafię jej tego oduczyć,ma ktoś jakieś rady,jak często pwoinno się budzić 4miesięczne dziecko? z góry dziękuję

Gość daj cyca daj
oczywiście miało być "czteromiesięczna" ale pisałam w pośpiechu;)

Gość jzikncxJIZNXjINZX
mój syn skończył 3 miesiace, karmię go sztucznie, od trzeciego tygodnia do dzis przesypia 12 godzin, od 19 do 7 rano

Gość daj cyca daj
To tylko pozazdrościć,moja niestety nie toleruje butli, w innym przypadku też bym zrezygnowała juz z cyca

Gość współczuję Ci tych cyców
bo z reguły kobiety mają piersi... :P

Gość daj cyca daj
akurat w tym względzie nie masz mi czego współczuć, bo są niezłe;)

Gość saleminka8
moze Twoje mleko jest mało wartościcowe mój synek urodził się duży 4200g i 57cm,wiec okruszkiem nie był karmiłam go 2 miesiące i poddałam się,ledwo żyłam,anemia,zmęczenie i starciłam mleko...a tak jadł co 2 godziny w nocy potrafił budzić się co 1,5 godzinki. Dokarmiałam sztucznym i było lepiej,spał dłużej jednak ostatnio znowu pojawił się problem bo mój już 4 miesięczniak spał po 3 godzinki w nocy,kładę go zawsze o 20:30 ciut wcześniej lub później,jeszcze ponad miesiąc temu spał od 20:30 do 3-4 potem zaczął sie budzić znowu często np.o24,2,4,5 i o tej 24 potrafił wypić 200ml mleka :] teraz ma 5 miesięcy i 13 dni od tygodnia jestem na mleku 2 (po konsultacji z pediatrą) pediatra stwierdziła,że takie mleko początkowe to już dla niego nic...przybiera pięknie,obecnie ma już trochę ponad 9kg,więc nie ma się co dziwić że mleko początkowe było dla niego marne jeśli chodzi o najedzenie się. spróbuj kaszki,robione na Twoim mleku,jeśli jest cały czas na cycu to zapewne pojawią się zielone kupy,więc już informuję że to normalka kup butelkę taką by smoczek był jaknajbardziej podobny do Twojego sutka,zgłodnieje to zapewne skusi się ;)

Gość saleminka8
ojej znowu jakaś przywalona wypowiedź...nudzi się komuś widać...!

Gość współczuję Ci tych cyców
nie przeczę, jednak bardziej chodziło mi o nazwę, a nie o ich stan... no ale jak widać co kto lubi :P

Mój Ma 6 miesięcy i karmie go co godzine ,czasem co 40 minut :/ Czasem mam wiecej luzu bo aż 2 godziny :) Przyzwyczaiłam się :)Choć rano mam oczy na zapałkach

A probowalas ja karmic przez kapturki moze jak zalapie kapturek to i butelka nie bedzie jej straszna moj syn tez tak wisial i byl karmiony systemem mieszanym butla na noc albo 1 w ciagu dnia nie wiecej bo przestanie chciec piers.

Gość daj cyca daj
saleminka8 dziękuje, że zechciałas poświęcic swój czas na to, by mi odpowiedzieć,jednak moja córka ma "smoczkowstręt", po prostu nie toleruję żadnego smoka, tak samo butelki,kupiłam już chyba wszyskie firmy,więc chyba pozostaje mi to przetrzymać...ehh

Gość daj cyca daj
dzięki dziewczyny,szczerze to nie wiem no co liczyłam, tzn. na jakie rady,jesteście bardzo miłe,ale jak tak czytam to wszystkiego juz próbowałam i nic nie skutkuje;(moje dziecko po prostu traktuje mojego CYCA;) jak smoczka...ehhh ćma ćme goni no to mnie pocieszyłas,przynajmniej nie jestem jedyna;)