Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arfetakt_Diabła

Oddajemy głosy na Najseksowniejszych Polityków :-)

Polecane posty

Gość soldier of loveeee everyday
przecież Miedek ma też (ulubionego z resztą) psa.

Gość zgadzam się z tym że Putin
można byc jednocześnie kociarzem i psiarzem;)Ale fajnie,że lubi on zwierzaki;)Lubie facetów,którzy szanują zwierzęta!

tak ja też. nie wiem czemu, ale jak facet ma psa i ten pies jest zadbany to świadczy to o samym facecie że jest dobry i czuły. Nie mówię o tych kapturach z melin bo oni to mają same amstaffy i tylko się tymi psami chwalą ;/

Gość zgadzam się z tym że Putin
też mnie wkurzaja te dresiarze,którzy łażą z tymi swoimi groźnymi psami:oCzasem tez pies jest groźniejszy niż własciciel:DTak jakby pies miałby dodac odwagi włascicielom;)

jak znajdziecie jakieś foty Miedka to dawajcie ;) Jeszcze żaden facet chyba tak mnie nie zainteresował, żaden aktor, nikt z tv tak jak on wiecie? ;)

Gość to tak jak mnie
nigdy (nawet jako nastolatka) nie szalałam ża żadnym idolem,żadnym akorem czy piosenkarzem:PNigdy nie miałam pokoju całego w plakatach jakiś idoli:PŻaden facet ze show biznesu nigdy mi się nie podobał tak jak Miedek;)

mnie na pewno fascynowało wiele aktorów, ale oni to jak trochę z bajek są. I nie do złapania w ogóle. A Miedek mimo iż jest prezydentem to jednak Rosja nie jest aż tak daleko i jest zwykłym człowiekiem. A aktorzy i piosenkarze to wiecie ;)

Gość andzeluuusiaaa
pooglądalam sobie fotki-rewelacja :) widze ze mamy nowe wielbicielki Miedka :) heh ja tez lubie jak facet kocha zwierzęta bo ja je też bardzo kocham ahh ten Miedek

Gość Miedek stanowi więc
wyjątek bo jego kochamy a resztę ruskich nie:D:PA jak wiadomo wyjątek potwierdza regułę;)

tak Miedek to wyjątek, jak z jego ust słyszę rosyjski to mnie to pociąga a nie denerwuje ;]

to on mu dał gumę miętową chyba ;) no troszkę był pulpasek ale i tak był fajny, a teraz jest mmmm ;] haha fajnie to wyglądało jak żuł gumę xD

nie rozumiem cię my rozmawiamy tu o Miedku

Gość no właśnie my tu gadamy o
tym,którzy politycy sa przystojni;)Co nie znaczy,że akurat na tych ładnych będziemy głosować:OUroda ich to jedno a nasze przekonanie polityczne do drugie;) My tu na topiku wybieramy tych najprzystojniejszych,o nich gadamy a nie o tym na kogo głosować...

Gość no właśnie my tu gadamy o
na topiku teraz owszem głosujemy ale to sa wybory najprzytsojniejszych polityków a nie na prezydenta czy na jakąś partię polityczną.Polityk też człwoiek,też czasem trzeba na nich popatzreć jak na ludzi,podyskutować,który jest fajny a nie kto jaki ma program.program wybierzemy rozumem w czasie wyborów a przystojniaków oczami wkljając jakieś ich foty na forum:)

ja uważam, ze POTIKI KIKI miala na myśli to czy wogóle są przystojni politycy, na ktorych mozna byloby oddać głos. Głos w tym temacie rzecz jasna :) pozdrawiam Zabawne to nagranie.

Gość rzadko się zdarza naprawdę
seksowny polityk:oJeśli już facet jest sexy to raczej nie zostaje politykiem:P

właśnie Miedek jest najlepszym przykładem na to, że można być seksownym politykiem ba, nawet prezydentem ;]

Gość bartosz arłukowicz .-

hej niestety jego klatę ma przyjemność widywać tylko jego żona, albo ludzie na basenie :(

Gość pix l
sikorski ;)

Gość mam tylko tors Putina
ttp://skocz.pl/sebasebaseba

to mój dość daleki znajomy, ale znajomy ;) http://www.youtube.com/watch?v=niOLdAKfz_8&feature=related kurcze, albo miał plecy albo kasę albo głupie szczęście że się dostał do parlamentu;/ on wyjeżdża za granicę na spotkania np z Angelą Merkel, ogólnie jak prawdziwy poseł, ma 29 lat. Jakbym była na jego miejscu to bym pojechała do Miedka xD I bym poprosiła o zdjęcie ;]

Gość mam tylko tors Putina
soldier--->fajny ten Twój znajomy;)Ciasteczko;)

tors Miedka pilnie poszukiwany! ;];]