Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to rozegraccc

Rozmawiam z nim na gg jako inna dziewczyna.

Polecane posty

Gość ja to rozegraccc
Nic nie mowi o mnie.Tylko ze mial 2 dziewczyny.Jedna go zdradzila ta 1.A ta 2 niby wyjechala zagranice.A o mnie zero slowa.Ale jak klamie ze ywjezdza za granice ze zmienia prace.Co robi czym zajmuje.Wszystko co mowi to klamstwo.

Gość emcee
na Twoim miejscu umowiłabym sie z nim niby w imieniu tej madzi. dopiero mina mu zżednie jak Ciebie zobaczy i zapamięta do konca zycia Twoją prowokację

Gość wiatrołap
wspomnij mu, że z okazji imienin/urodzin dostajesz od ojca Nissana, a od babci kawalerkę ale się dupek zacznie łasić, będziesz miała ubaw!

a ja bym już skończyła tą zabawę lub się z nim umówiła i na spotkaniu zerwała.Im dłużej to ciągniesz sama wychodzisz na jakąś zakompleksione suczysko

Gość janko muzykant z czystym
umów się z nim tylko napisz że słyszałaś gdzieś ze jak facet przynosi róże na pirwsze spotkanie to jest to znak szybkiego sexu, napisz też ile tych róż ma być a jak bedzie już czekał w umówionym miejscu to podejdź weź te róże mówiąc że dzieki ze ci przyniusł tyle róź odchodząc wrzuć je do śmietnika na jego oczach

Gość z całym szacunkiem...
a pisałaś z innego kompa? moze po prostu sprawdził Twoje IP i od razu sie zorientował i bawi sie w kotka i myszke z Toba jak Ty z Nim...

Gość bezdzietna344567sd
rzuc go moj tez jak pisal z innymi na gg to pisla ze mieszka sam a to nie prawda

Gość ja to rozegraccc
nie mieszkamy razem.On od kilku dni tak mi sciemia.A to ze dluzej wptracy musi zostac,ato ze musi koledze pomoc samochod naprawiac.Jak sie widziwmy to juz jak cos to o 19 idzie do domu.Mowi ze zmeczony albo cosmusi jeszcze zalatwic.Bo o 20 umowiony jest z nia na gg.

Gość tez taka jednaaa
mialam to samo ale przez smsy pisalam jako inna, och jaki byl zafascynowany "tamta" ale potem sie kapnal ze to ja:O i wyszlam na idiotke

Gość ja to rozegraccc
Niewiemczy moj sie kapnal ze to ja.Ale wczoraj takie stracha sie najadlam ze domyslil sie.Bo ja mu dalam zdjecie jakies dziewczyny( bardzo ladna) i mowi ze jednak mnie kojarzy ze gdzies mnie widzial.I na tym sie skonczylo.Dzis znow mamy rozmawiac na gg wieczorem.

Gość tez taka jednaaaa
gorzej jak bedzie chcial pogadac przez tel to amen tak jak moj chcial

Gość ja to rozegraccc
Ja klamie ze telefon mam w naprawie i bedzie dopiero za 2 tyg.A potem zerwe ta znajomosc. A jak to u ciebie jak twoj sie dowiedzial ??????

Gość malalmima
bron boze mu nie mow ze to ty ;D powiedz mu ze znalazlas kogos lepszego i z wami koniec , badz chamska skoro on tez moze byc ;p

Gość ratunek w drodze :D
ja najpierw wypytałabym gnoja o wszystko, co sie da :D jak tam z dziewczyną mu sie układa, co myśli o związkach, jaki ma stosunek do różnych spraw, co mu się podoba, jak ocenia np. zachowanie swojej dziewczyny, jakiej laski szuka, któe panny z NK mu się podobają, z jaką chciałby być, co lubi, gdzie bywa itd - żeby nie nabrał podejrzeń. potem jakieś żarciki, poczucie humoru i coraz śmielsze teksty :D odważyłabym się snuć aluzje dot. seksu, jakiś mocniejszy flirt i zapytałabym co myśli o seksie bez zobowiązań, ogólnie czy jest mu wszystko jedno, czy robi to z kimś kogo kocha, albo jest mu to obojętne. gdyby wszystkie odpowiedzi świadczyły o tym, że jest dupkiem-ruchaczem, to umówiłabym się z nim w hotelu na super seks bez zobowiązań! wyznaczyłabym datę, godzine, powiedziałabym, że ma zarezerwować pokój, kupić mi kwiaty i zaprosić mnie na kolacje wcześniej. potem poszłabym w to miejsce, szczęśliwa i powiedziałabym "DZIĘKUJE SKARBIE!!! :* piękne kwiaty mi przyniosłeś :* chodźmy na tą kolacje, bo głodna jestem :D" po wszystkim powiedzialabym, że seksu nie będzie, bo mam okres, a tak poza tym, to zrywam związek :)

Gość marysia 1234567890
ja bym gadala z nim jeszcze umowila sie przyszla na spotkanie przylozyla mu w ryja i poszla sobie oraz nigdy wiecej nie odebrala telefonu od niego:) wtedy wyjdziesz Ty z twarza szacunkiem do siebie i z podniesiona glowa a on niech zaluje:)

Gość ja to rozegraccc
On mowi ze nie ma dziewcyzny.Od roku jest sam.Ze nie spotkal tej jedynej.

Gość ja to rozegraccc

Gość //////////////////////////////
A ja bym się nie ujawniała.... Tylko w jakichś chamski sposób z nim zerwała, tak jak ktoś wyżej napisał - powiedz, że znalazłaś o niebo lepszego itd.

Gość supersupemsmmmaa
nie odzywaj się do niego tak z 3 dni(jako ta koleżanka z gg) i w tym czasie sprawdź jak on reaguje na Ciebie-swoją dziewczynę, czy nagle znajdzie dla ciebie czas:) tak poza tym to ile jesteście razem? może się znudził? może jest dużo rutyny u Was?:(

Gość supersupemsmmmaa
aha i może to Ci coś pomoże, spróbuj, nie zaszkodzi:) wejdź: http://wrozbyonline.pl/5202 zarejestruj się wybierz jasnowidza/wróżbitę/doradcę życiowego i spytaj go co powinnaś zrobić, jakie są jego uczucia, bo może wyjdzie, że on Cię zdradza. Flirt to już coś złego, a może on się z jakimiś laskami w realu spotyka ;/ wspolczuję Ci naprawdę i nie wiem czemu tacy są faceci;/

Gość ja powiem tak......
ja bym się jeszcze z nim pobawiła ale nie za długo i umówiła się na spotkanie na które oczywiście bym nie poszła ....a na drugi dzień spotykając się z nim powiedziałbym.... co randka się nie udała i rzuciłabym mu w twarz wydrukami z gg i odeszłabym bez słowa

Gość supersupemsmmmaa
no właśnie ja też bym się jeszcze nim pobawiła (już teraz to ze złości, z zemsty), bo chyba nie chcesz ratować związku, jesli widzisz jaki on jest. Ja bym wykorzystała to gg jeszcze, podpytała go o coś itp:P a później jak moja poprzedniczka napsiała, bym wydrukowała rozmowę i spotykając się z nim bym go spytała np czemu nie ma dla mnie ostatnio czasu jak on by się wymigiwał, to bym mu powiedziała "a może Ty kogoś masz?" albo "a na rozmowy z (tu wstaw imię tej osoby za która się podajesz) masz czas?:P" i wtedy jeszcze posłuchaj jego wyjaśnien, a co tam, niech się pomęczy :P i wtedy rzucaj wydrukiem z gg w twarz i pytaj jak to wyjaśni :P posłuchaj wyjaśnień;) ale na koniec możesz mu ewentualnie podziękwać za fajne chwile w związku

Gość omg co za baba
daj mu cipy!!! niech wylize twoja smierdzaca cipke

Gość tarara
sluchaj powiedz mu dzis wieczorem na gg ze jutro masz duzo spraw albo gdzies jedziesz i nie bedziecie mogli pogadac i jc to dopiero pojutrze spotkaj sie z nim jutro i powiedz kolezance zeby tak po godzinie czy dwoch spotkania napisala cos z neta w stylu ze juz mozemy pogadac za ile bedziesz na gg i zobacz jak zareaguje czy bedzie krecil ze musi nagle wyjsc albo jeszcze lepiej nakrec go na spotkanie wtedy jesli on wyjdzie to przyjdz w to miejsce okrezna droga i final wiadomo jaki...

Gość ja to rozegraccc
mowilam mu ze w wekend wyjezdzam i nie bedzie mnie na gg.

Gość ja to rozegraccc
dzis byl zajety pojechal z kolega.i nie widzilismy sie.

Gość milkmilk
To jest dobra metoda: "ja bym się jeszcze z nim pobawiła ale nie za długo i umówiła się na spotkanie na które oczywiście bym nie poszła ....a na drugi dzień spotykając się z nim powiedziałbym.... co randka się nie udała i rzuciłabym mu w twarz wydrukami z gg i odeszłabym bez słowa " tylko te wydruki sobie odpuść, on się zorientuje i tak, że zrobiłaś go na szaro :)

Gość Ja bym to tak rozegrała
Najpierw zastanów się dziewczyno, czego chcesz? Chcesz się przekonać jaki jest? Ile dla niego znaczysz? Czy może cię zdradzać? Chcesz dać mu reprymendę? Przywołać do porządku? Rzucić w twarz dowodami? Czy zależy ci na nim. czy chcesz się rozstać? Zastanów się, jaki jest wasz związek? Może dla niego jesteś tymczasową dziewczyną, ale ciągle szuka lepszej? Jak traktuje wasz związek? Nie teraz, gdy jest zafascynowany nową znajomością, tylko wcześniej? Z tego. co napisałaś, twój facet jest średnio zainteresowany tobą i rozgląda się za nową zdobyczą, ale na wszelki wypadek nie wypuszcza z rąk poprzedniczki. Może ma nadzieję ugrać coś na boku, nie kończąc związku z tobą ? Tak czy inaczej raczej nie widzę świetlanej przyszłości dla waszego związku. Na twoim miejscu ja bym to zakończyła, ale z klasą. Najpierw pogadałabym jeszcze trochę z nim na gg, poflirtowała, wypytałabym o poglądy na ważne takie jak lojalność, szczerość, wierność. Możesz wymyślić historyjkę o tym, że kiedyś się nacięłaś na znajomości z facetem, który twierdził. że jest sam od dwóch lat, a jak się potem okazało. to miał długoletnią narzeczoną i kilka równoległych związków. Dlatego facet, który kłamie jest dla ciebie spalony. A jeśli chodzi o efektowne zakończenie, to polecam sposób narzeczonej mojego znajomego. Odkryła namiętne rozmowy na gg swojego faceta, wydrukowała je, zwinęła w rulonik, przewiązała wstążeczką, włożyła do pięknie zapakowanego pudełeczka, Przygotowała romntyczną kolację przy świecach, ubrała się szczególnie pięknie i kusząco. Powiedziała, że kolacja jest z wyjątkowego powodu, bo ma dla niego prezent niespodziankę. Facet nic nie przeczuwał, nie mógł się doczekać wyjaśnienia i prezentu. W końcu dała mu pudełeczko, odpakował. rozwinął kartki i zdębiał. A ona wyjaśniła, że kolacja była pożegnalna. Jeśli zaaranżujesz to w lokalu, to w tym momencie możeszpo prostu wyjść. Jeśli u siebie w domu, to musisz jeszcze odprowadzić gościa do drzwi.