Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Widać za kasę dałaby mu sobie do oczodołów włożyć... :O Jej materializm i głupota tego gościa budzą we mnie litość i niesmak.

jolazabrze. Witam Ziomalkę :) Może potrzebował, ale to wszystko jest jakieś takie popaprane... Piękny wiersz :) Myślisz, Mariusz, że to możliwe? ;)

Witam niewitanych. A raczej niewitane :) Ten wątek to prowokacja, ale jak widać ma wzięcie. Co świadczy o naiwności niektórych forumowiczów.

Prawda jest taka, że niektóre kobiety dla kasy są w stanie zrobić niemalże wszystko. Znam takie osobiście i rzygać mi się chce na ich widok.

Masz na myśli, że facet też "się puszcza" za kasę? Jasne, że nie powinno to mieć miejsca, oczywiście.

Ostatnio słyszałam, że pewna lekarka ma faceta o 20 lat młodszego. Jeżdżą sobie na wczasy do egzotycznych kurortów itd. Czyli coś w tym jest... Różnica polega na tym, że faceta nikt nie nazwie "dziwką".

Gość Szaroperłowa
Ooo, wszyscy w komplecie ;) Jak miło :) Cześć. Piotrze, dobrze Cię widzieć po przerwie. Gratuluję atrakcyjnego weekendu ;) Witaj Jolu. Ciekawe, czy Olivier się zgłosi, czy był tylko przelotem. Olu i Mariuszu - ciekawe, że z tą wypłatą to jakieś powszechne zjawisko.. Też mnie dopada ;) Przywitałam się i zmykam załatwiać kolejne nagromadzone sprawy. Na pewno jeszcze zajrzę w przerwie.

Cześć Basiu :) Chyba powszechne, cholerka jasna :O Wszystko drożeje, w wypłata w miejscu stoi. No, brak słów. Mariusz... Dobre pytanie... Trzeba chyba zahaczyć o czasy przed emancypacją kobiet. Mężczyźni rządzili światem, kobiety musiały być im posłuszne :O Druga sprawa, mężczyzna jest w tych sprawach nieco bardziej mechaniczny.

Gość Szaroperłowa
Mariuszu, to pozory ;) Po prostu siedząc na zwolnieniu w domu przez pół roku narobiłam sobie kosmicznych zaległości i to jest efekt. Normalnie nie jestem wulkanem energii ;) Tyle, że działam raczej szybko niż wolno ;)

Gość Szaroperłowa
..Prawda, Olu? Powinni nam waloryzować co kwartał.. :D Uciekam ;)

Robią, tyle, że to się nie przyjmuje. Zauważ, że jeśli dziewczyna prześpi się z dajmy na to 10 facetami to jest "kurwą", a jak facet pójdzie do łóżka z 10 kobietami to jest "kozak", bo "zaliczył" :O To trochę niesprawiedliwe jest ;)

Hehehe, chociaż w zasadzie statystyczna 19 - latka miała więcej partnerów sexualnych niż ja ;) Nie, nie żalę się. Jak to się ładnie nazywa - szanuję się :) Nie ma sprawiedliwości, niestety.

A ja się kiedyś nie szanowałem. I to mocno dość :)

No, można stwierdzić, że byłem dz... ale bez profitów :D

"Klientki" go "zaliczały" :D Uwielbiam czytać wątek o Tokio Hotel :D:D:D Płaczę ze śmiechu jak się dzieci jarają tym szajsem :D I swoimi idolami, którzy nawet nie stali obok mężczyzn :D

Gość Szaroperłowa
Jestem już :) Ciekawy temat Wam wypłynął. A Piotr nam się spowiada z grzechów młodości ;)

Zaliczony hehe, aż tak źle nie było, choć niektóre panie były bardzo ekspansywne :)

Nie takiej znów młodości :) W młodości byłem jak aniołek, bawiłem się tylko w doktora z koleżankami :D

Gość Szaroperłowa
No proszę: jakie te dziecięce zabawy ponadczasowe.. :P

Widzę że jesteście zorientowani w tematyce :D

Gość Szaroperłowa
Hej, Oliwierze. Dzień całkiem miły, oprócz tego, że pracowity :) Pogoda jednak zdecydowała się dostosować do prognoz i u nas zaczęło padać. Trochę mi nie pasuje, bo mam jeszcze jedno wyjście - na większe zakupy. Ale co tam; przeczekam.