Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Gość Szaroperłowa
My i nasi pozornie bliscy.. sami byśmy się tak nie urządzili.

Od zawsze wszyscy wiedzą lepiej co jest dla nas dobre - wiadomo. Ja się izoluję, bo nie chcę rad kiedy o nie nie proszę.

Oj Basiu, potrafimy się tak właśnie sami urządzić. Wiem z autopsji. Ciąg wyborów i decyzji kiedyś tam skutkuje obecnie. Olu i znów Ci nie muszę mówić o podsycaniu...

Wiesz Olu, że psyche też ma wpływ na owulację :) Ale postaram się do my best :D

Piter, wiem :) Ale wiesz co? Jak się nie uda to będziemy próbować aż do skutku :D Nie stresuj się dodatkowo :D :P

Odstresowywacz będzie w pogotowiu. Schłodzony :) Wiem, wiem. Noc długa, a po nocy przychodzi dzień i kolejna noc :D:P

Gość Szaroperłowa
To już lepiej spekulować na tematy owulacyjne.. ;) Olu, możesz zamulać, ile chcesz, ale ja odkładam na bok rozważania filozoficzne, bo mnie dołują. Zmieniam temat: U nas znowu lato ze słońcem, ale Piotrze, skąd wytrzasnąłeś to przewidywane 30? Z prognozy, którą wczoraj oglądałam, wynikało że od czwartku, przez piątek - po weekend. Dzisiaj jeszcze normalne 25. Olu, masz swoje ulubione warunki meteo czy upał?

Gość Szaroperłowa
Aha, jeszcze nie wychodziłam; to Ci wierzę. O, jesteś, Mariuszu. Tak sobie myślę, że powinnam się nauczyć mailowania, bo upośledzona jestem :(

No nic, na mnie czas. Zwijam manatki. Upojnych upałów wszystkim życząc... :D Siemka :classic_cool: I jutro od rana w pozytywnych nastrojach, bo tyłki złoję :P

Gość Szaroperłowa
Założyłam sobie kiedyś, ale przerażał mnie ogrom reklam, które na niego przychodziły; no i tylko założyłam, bo nic przy nim nie umiem zrobić :( Np.kiedy nie wiedzieć dlaczego maile mi się pomieszały i nie potrafiłam ich uporządkować wg. kolejności przychodzenia; itd I pomyśleć, że teraz dzieci w IV klasie podstawówki rozpoczynają informatykę.. Ja o komputerze do niedawna wiedziałam tyle, że we wrocławskim "Zeto" jeden z pierwszych miał rozmiary pokoju w gierkowskim nowym budownictwie.

Gość Szaroperłowa
Cześć, Piotrze.

Przepraszam za chwilową nieobecność :O Trzymaj się Piter :) Ok, Mariusz, już biegnę czytać :) A Ty, Basiu naprawdę powinnaś się nauczyć :)

Gość Szaroperłowa
Olu, Mariuszu - jeśli pamiętam hasło, zajrzę tam, a was pytam, co muszę widzieć, żeby posługiwać się mailem - na poziomie podstawowym (zdjęcia to już abrakadabra;) )

Basiu, sprawdź, a jak nie to załóż nową. Tak jak Mariusz mówi - wszystko jest w pomocy :) W razie czego pytaj nas i Ci odpowiemy :) Ja też kompa i internetu uczyłam się sama i całkiem dobrze daję sobie radę :)

W końcu się kafe naprawiło. Mariusz, dziękuję Ci - przedtem się nie udało. Musiałam komuś powiedzieć jedno i DRUGIE ;)

Gość Szaroperłowa
Dzięki. Hasło działa, więc mam - tyle, że mnóstwo śmieci oprócz jakichś rzeczy ważnych - nie mam czasu teraz się z tym uporać, a wieki go nie używałam i sądziłam, że zdechł śmiercią naturalną.. Mariuszu, założoną mam na tlenie. Spróbuję jej używać, ale będę zmuszona pytać was o wszystko ;)

Gość Szaroperłowa
No,mam,a nie sądziłam. :) Bylebym was nie zanudziła dotyczącymi jej pytaniami. Postaram się.

Nic, lecim do chaty :) Dziękuję Wam za wszystko :) Idę dalej gryźć orzechy... Ze względu na lęk przed Piterem jutro będę udawać, że szafa gra, a meble tańczą ;) Papa :)

Gość Szaroperłowa
Dzięki, trzymajcie się. Mariusz - do jutra, Olu - zajrzyj jeszcze wieczorem.

Gość Szaroperłowa
Olu, cieszę się. Jednak czasem się udaje. Tobie i Joli już lżej, teraz kolej na mnie :) Będę szczęśliwa, jeśli rozplącze się chociaż kawałek.. Następni będą nasi panowie, w końcu to silni mężczyźni.. Olu, aż chciałoby się zaśpiewać: http://www.youtube.com/watch?v=Okae5pyrwcY&feature=related

Dzień dobry. Nikogo nie miałem zamiaru straszyć Olu. Pisałem tylko, że albo bijemy się z problemem, albo nie myślimy o nim. Bo takie samozagryzanie się jest według mnie bez sensu. Zresztą jak czytam, udało Ci się stawić czoła. Gratuluję. Temperatura rośnie :) Na Moście Milenijnym (we WRC) termometr o 5.00 pokazywał 20 stopni... Pewnie znów wieczorem jedyną metodą na przeżycie będą okłady z worków z lodem :)

Dzień dobry :) Wczoraj napisałam bardzo skrótowo i pomyśleliście, że mur rozwalony. Otóż, wcale nie. Stoi tak jak stał, lecz wiem już co zrobić by zaczął kruszeć, aż w końcu padnie samoistnie, bądź stanie się niewidzialny. Taka gra va banque, lecz talia kart nie jest już jedną, wielką niewiadomą. Basiu, oczywiście w pracy jestem upośledzona "youtubowo", więc piosenki z osobistym stosunkiem posłucham w domu, a pierwszą oczywiście znam :) Piter, przecież Ty wiesz, że Ola się Ciebie nie boi nic, a nic :) Wiem co miałeś na myśli. Czasami miewam taki dzień, że problem przesłania cały świat i nie potrafię nawet myśleć o niczym innym. Na szczęście zdarza się to raptem kilka razy w roku :)