Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Nie wchodzę na erotyczny, odkąd dowiedziałam się tam co to jest dirty sanchez... Doprawdy nie chciałam wiedzieć.

Gość klaudoocha
Jola i ta cała Jola a na topie sie nie przywitałaś :D Cze... Wszystkim :D

Gość Szaroperłowa
Olu, ja dotąd nie wiem - pewnie dlatego czasem wchodzę ;) Zwłaszcza, jak widzę: "Szukam kogoś do pogadania". Wczoraj poszliście spać, a ja jeszcze chwilę tutaj grzebałam. Np. chłopak poszukuje dziewczyny; tu wymienionych kilka cech charakteru. Niestety, nie odpowiedział mi, czemu na erotycznym.

Gość Szaroperłowa
Mariuszu, dobre :) Piotrze: pewnie, że zagłuszymy :)

Gość klaudoocha
Chodnikowy ..... Hej ;) Gdzie ta Jola? :D prawdziwy struśpedziwiatr :D

Gość klaudoocha
Chodnikowy *skojarzeniach* hehe ale dobre :D czyli gdzie ? ;)

Gość Szaroperłowa
Olu, ale w pierwszych postach taki psychologiczny i charakterologiczny wywiad prowadził; pewnie musi mieć komfort psychiczny w łóżku :P Mariuszu, owszem i i wiele innych; nawet nie potrafię przytoczyć wszystkich. Nie umiem ich szukać, tylko rozpoznaję wyświetlone. Rozwala mnie taki kuchenno- pracodomowy: np."Nie umiem myć okien": lepiej nie wchodzić, bo okazało się, że ja też;) Albo o zmienianiu ręczników..pewna samozadowolona pani chwaliła się, że zmienia non stop i pogardliwie obwieszczała, co robi, gdy jest u kogoś i nie dostaje świeżego do rąk (np.wyciera je w ręcznik niemowlęcy). Odlot.

Gość Szaroperłowa
Ja też :) Ale czasem popadam w kompleksy ;)

Gość Szaroperłowa
Mariusz: oto chwila, która zmieniła Twoje życie... :P :P :P

Gość klaudoocha
Chodnikowy Dzięki Jola identyfikowana :D

Gość klaudoocha
Upsssssssss namierzona :D

Przy krawężniku stoi facet i macha ręką na przejeżdżającą taxówke. Taryfa się zatrzymała, gostek wsiadł, a szofer zagaja: - Idealnie żeś pan na mnie trafił. Zupełnie jak Heniek. - Przepraszam, kto? - Jak to kto? Heniek Kowalski. Niesamowity gość, zawsze wszystko robił porzadnie i na czas. Potrzebowałeś pan taxówki akurat wtedy, kiedy bylem wolny i tedy przejeżdżałem. Heniek taki fart to miał za każdym razem. - No nie przesadzajmy... czysty przypadek. - Dla Heńka nie istniały "przypadki". On wszystko robił profesjonalnie i perfekt. Spokojnie mógłby grac w tenisa albo w golfa z zawodowcami. Moglby tez bez wysiłku, jako gwiazda programu, śpiewać w operze albo tańczyć w balecie. - Hmm... to musiał być wybitnie uzdolniony człowiek! - Żebyś pan wiedział! Miał niesamowitą pamięć, pamiętał daty urodzin i imienin wszystkich członków swojej rodziny i wszystkie rodzinne rocznice. Wiedział wszystko o winach, no wiesz pan, które winko do jakiego dania, i w jakim kieliszku. W domu umiał wszystko naprawić sam, lodówkę, telewizor. Panie, nie to co ja, jak wymieniałem bezpiecznik to na całej ulicy było zaciemnienie. - Mmm... jakoś nie mogę skojarzyć tak wybitnej osoby... - No, ja tez nigdy go nie spotkałem. - Jak to? To skąd pan tyle o nim wie?! - Ożeniłem się z wdową po nim...

Gość Szaroperłowa
To zawiadom, jak znajdziesz tę cud - niewiastę; też nie umiem prasować koszul, wezmę lekcje ;)

Gość Szaroperłowa
Olu: hy, hy. Skąd Ty bierzesz te kawały.. :D

Gość Szaroperłowa
Ocenzurowało Ci dowcipy, chłe, chłe ;) Podziwiam; exmężczyzna mojego życia rzadko nosił; albo sam prasował, albo rozwieszałam mokre na wieszaku i potem partaczyłam - fachowo nie nauczyłam się nigdy.

Gość klaudoocha
Dziewczyny prasowanko prosta sprawa zaczynasz od rękawów, kołnierzyk i lecisz po całości :D

Gość Szaroperłowa
Teoretycznie wiem; ale w praktyce.. ;) ;) ;)

Zawsze wybieram mężczyzn, którzy raczej nie noszą koszul, ale jestem zmuszona prasować mojemu ojcu. Wiesz, elegancki, starszy pan ;) A z tym zawodowo - kiedyś mi za to płacono :classic_cool:. Raz w tygodniu przez kilka godzin prasowałam za całkiem przyzwoitą kasę :)

Gość Szaroperłowa
Zmykam załatwiać różne różności; po powrocie będę zaglądać.

Gość Szaroperłowa
P.S. Kiedyś pracowałam na taśmie w mleczarni i jako opiekunka dziecięca. Chyba wolałabym to... ;) bo tak bez zaprasek.. ;) Na razie.

Gość klaudoocha
Codnikowy nauczem Ciem :D zaczynasz od tękawów, kołnierzyk i lecisz po całości i to cala tajemnica magicznego prasowania koszuli ;)