Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Nietopsz Olu. Może powinnaś spróbować Melatoniny? Na mnie co prawda nie działa, ale wielu znajomych chwaliło.

Ja się nie poddaję, ale jest coraz gorzej. Chyba samo nie przejdzie, cholera :O Zawsze miałam za niskie ciśnienie, lecz dzisiaj po pracy sobie zmierzyłam i dziwię się, że jeszcze wylewu nie dostałam.

Oj, bo ja tak chaotycznie napisałam. Zawsze miałam niskie, a dzisiaj miałam mega wysokie. Dolne miałam 100 :O Przysięgam... A to już zgoła niebezpieczne. Górne jak staruszka.

Ja całe życie miałem 110/70 ale na kwestie marynistyczne reaguję skokiem na 180/130. Mariusz pewnie bawi się SE Xperią :) Albo ggaduje z Bianką. Nie przeszkadzajmy :)

Pocieszam się, że jestem śmiertelnym starociem jednak. Bo długo bym tak nie uciągnął w nieśmiertelności :D

Gość Szaroperłowaaa
Jestem. Nie skończyłam, ale padłam z wyczerpania. Przerwa. Koniecznie muszę coś zjeść i wracam z chmielem w ręku ;) Piotrze, piękna ta pierwsza ballada, melodyjna. A i głos oczarowujący :) Będę do niej wracać.. Jak się Wam podobam w zająkliwym wydaniu nicku? Pieprzyć złodzieja w przednie łapki :P

Gość Szaroperłowaaa
Hej, Olu :) Spodobało mi się, Piotrze :) Tak Mariuszu; przecież jesteście podobni jak 2 krople wody :D

Witamy na pokładzie linii XYZ. W przypadku nagłego rozhermetyzowania się kabiny pasażerskiej maski tlenowe same wysuną się z sufitu. Należy je złapać i nałożyć na twarz. Jeśli podróżujecie z małym dzieckiem, nakładacie maskę najpierw dziecku, potem sobie. Jeśli podróżujecie z dwojgiem, musicie zdecydować, które bardziej kochacie...