Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Olu, Lancaster i York, cóż poradzę. Takie kolory :)

Tia. Nieraz oberwałem i dałem po ryju z muzę. Ale to dawno temu :)

Setunia, szukam dla WeWo wzoru tatuażu z mieczem i dwoma różami, ale kiepsko. Nie umiem na nic fajnego trafić. To taki pierwowzór. Powiadasz, że Rewq pojechał krzyża bronić? :D

Glany sama musisz zaprojektowac:) WW zaintrygowales mnie troche;) Latawiec kolorowych:)

Powiem Ci Setunia, że jak ja zaprojektuję to WeWo nie będzie chciał sobie mojego dzieła wydziarać, bowiem mój zmysł plastyczny jest poniżej krytyki :D Hahaha, komunistyczny bohater krzyża broni :D:D

WW a co taki tatuaz ma symbolizowac w ogole???? mestwo i milosc wrazliwosc i walecznosc????

"W pamięci Ryszarda III i "Królestwo za konia!"." Tak WeWo wymyślił :) I tu kolejna rzecz - ja i projektowanie... :D

to Ty na bezsennosc cierpisz?;) wez sobie zaparz melisy z jakas dzika roza dodaj miodu bedziesz spala jak niemowle:P;)

Wręcz przeciwnie, cierpię na nadmierną senność :D Dzisiaj szłam w zastępstwie do pracy na 12h i w związku z tym musiałam wstać o po 3 chwilę :O

Glany idz spac dzien jest jeszcze ladniejszy od nocy! jutro bedziesz nieprzytomna! szkoda [mam nadzieje wolnej] niedzieli!

ja tymczasem udaje sie pogapic na tv a konkretnie "s w wm":) idz spac Glaniku🖐️:)

Jestem nocnym stworzeniem :) Niedługo pójdę tylko zmorduję piwo. Na szczęście wolna, ufff. Urlopy się kończą, wracają wolne weekendy :)

🖐️ Chodznikowy a moze sam sobie tez taki spraw:classic_cool::D:D:D a ja mialam jak zwykle bardzo dziwny sen;)