Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

DZiekuje Piotrze, Basiu, Olu < mariuszu, za smacznego:D kurde jakos sie srednio czuje glowa mnie cos boli i jakos mi nie za dobrze ogolnie:P na szczescie to nie ciOnza:D

Mariuszu albo moje nocne siedzenie i pisanie z Noro wycxhodzi:D albo kanie sie okazaly sromotnikami:D tfu tfu ide sie polozyc na 5min pociONg mam o 14;02:) "intercity" :classic_cool: zajerze za godzinke:)

Gość Szaroperłowaaa
Trochę wypadłam z pisania, ale setnie (Setunie? ;) ) się ubawiłam. Teraz się żegnam do później.

Gość Szaroperłowaaa
Nie zaniedbuję. Po prostu nie mam w ogóle wolnego czasu. A wieczorem zwyczajnie padam ze zmęczenia, zanim dotrę do komputera. Co to będzie w październiku, kiedy zacznę dojeżdżać do pracy.. - wolę nie myśleć. Ale się staram choć zajrzeć. Obiecuję, że jeszcze się sprężę, bo brak mi Was. Do.

Basiu doprawdy nie wiem co takiego zabawnego w setuniach:P;) juz mi lepiej ale mnei zaraz glowa rozboli od pakowania:P

No, jedna setunia, dwie setunie, trzy itd. A potem głowa boli :D

Gość Szaroperłowaaa
To ja, z doskoku . ..chyba ze mną coś niedobrze ;) Zaciekawiły mnie Kiermusy, więc zajrzałam i przeczytałam: "Kliknij na wysrany obiekt" :D ;) ;)

Basiu, toć to przecież Polska szlachecka. Nic dziwnego :D Olu, zahaczymy. Pomaluśku.

Hahahaaha! Basiu, mózg Ci figlle płata. Ale to nic. Po powrocie z zagranicy, przechodziłam obok Sądu Okręgowego. Przeczytałam tylko "o" i "y"... Doznałam szoku, że pod moją nieobecność wymyślono najwyższą instancję jaką jest "Sąd Ostateczny" :D:D:D Oczywiście z niedowierzaniem przeczytałam ponownie.

Gość Szaroperłowaaa
Płata. Żeby jeszcze w pośpiechu skrobnąć coś do Was. Lubię najpierw doczytać, co aktualnie na tapecie.

Na tapecie ogórki. Dla facetów warzywo. Dla kobiet urządzenie wielofunkcyjne :D:P

Zawsze można je "ubezpieczyć", żeby nie zakwaszały i tak kwaśnego środowiska :D:P