Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Doszłam do wniosku, że to ich strata, a nie moja. Nie znajdą w całej firmie osoby mogącej dogadać się po angielsku - dlatego mnie przyjęli. Jeśli mnie chcą to na starych zasadach, jeśli nie to kariera babci klozetowej stoi otworem :D:D:D

🖐️ Wszystkim :-) Wpadam tylko na chwile zyczyc przyjemnego wieczoru, mam nadzieje, ze humor dopisuje albo poprawil sie nieco :-) 😘

Odnośnie litery "K" - Bianka, BiKasia wytłumaczy :)

Piter nie za bardzo:) nie mam jej czy opic ani z kim nie bylo okazji mysle ze dopiero ok 20pazdziernika bedzie okazja:) Mariuszu K=Kobiet:D ale w sumei nei wiem co miales na mysli piszac PBS jestem jakas rozkojarzona!

Ja ? :-P Dlaczego ja ? Czyzby z racji tego, ze jestem najstarsza tu stara panna ? :-P :classic_cool: K ...hmmm...pare mam :D

Partia Bezrobotnych Starych Panien! a wiec musi byc jednak PBSP Ola tez odp:)

kochanka, kucharka, koza, karmicielka, kura, kierowniczka kur**wa ;-) :classic_cool: dzis moj mozg wyczerpal swe mozliwosci niestety :-( My z Ola juz jakis tydzien po slubie 😍 niestety jeszcze nie skonsumowany 😭 :classic_cool:

Piotrze a Mariusz to przeciez nie Paniusia?:D Mariusz ja bym sie obruszyla na Twoim miejscu:P tak jak ja za te krowy sie muszem obruszyć 😤 :P:P

Mariuszu pieknei dziekuje:) przeprosiny przyjete!:P ale nastepnym razem tak latwo nei dam sie przeprosic;) szkoda ze wszyscy sobie ida:(