Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden facet.......

Pytanie do kobiet.

Polecane posty

Jak to jest z wami. Chcecie meic poczucie bliskosci przy facecie, widziec ze mu zalezy, ze stara sie o was. Ale z drugiej strony popadanie w skrajnosc tez nei jest dobre. I teraz moje pytanie. Co jest dla was ta skrajnoscia, ktora moglaby was zniechecic?

A np. relacja zazdrosc - wiernosc.

Gość zloty srodek
dokladnie, jest tak jak piszesz. super, gdy facetowi zalezy, stara sie, ale gdyby np nie mial wlasnego zdania,pisal mi milion glupich smsow, to by mi sie odechcialo z takim spotykac. jeszcze dzo zalezy od dziewczyny, czy jets w nim zakochana, czy nie, wtedy to tez inaczej wyglada;) po prostu badz soba i jesli czujesz cos do niej, okazuj jej to;)

Gość mezczyzna nie potrzebuje
skrajnosci: olewanie/brak realnego zaangazowania - zaborczosc

Gość Kinga z Poznania
facet musi być zdecydowany, ale powinien tez umieć słuchać. Wypytywanie o każda minute życia jest nie do zaakceptowania. czasem trzeba dać drugiemu człowiekowi odetchnąć.

Co to oznacza "pisal mi milion glupich smsow" ? :D Tez tak mysle ze najlepiej byc soba, ale wydaje mi sie ze przesadzac tez nie warto i tutaj nasowa sie pytanie. Gdzie znajduje sie ta granica pomiedzy tym ze zalezy a zbytnim nardzucaniem sie?

Zniechęcić mogło by mnie gdyby facet uganiał sie w taki sposób, że pokazywałby, że nie jest pewny siebie i swojej wartości. Jeśli przytakiwałby nie zgadzając sie z moim zdaniem, np.

Czy kobiety tez kochaja "zolzy" w meskim wydaniu?

Gość zerojedynkowa królowa
" Gdzie znajduje sie ta granica pomiedzy tym ze zalezy a zbytnim nardzucaniem sie?" Jezeli nie wyczuwasz granicy, to nie wiem, czy tutejsze rady coś pomogą

Ok, granica polega na tym, że facet pokazuje swoje zainteresowanie ale czasami powinien zostawić troche przestrzeni partnerce, żeby ona też mogła sie zainteresowaniem wykazać. Jeśli ona sie nie wykaże, to jest to również informacja dla niego, żeby zwolnic tempo lub odpuścić. Żeby jakaś równowaga była. Oczywiście więcej inicjatywy powinno znaleźć sie na koncie faceta... dla równowagi płci :)

"Zniechęcić mogło by mnie gdyby facet uganiał sie w taki sposób, że pokazywałby, że nie jest pewny siebie i swojej wartości." Wydaje mi sie ze wtedy nawet nie mialby nawet odwagi sie uganiac:)

narzucanie jest wtedy kiedy dziewczyna nie jest chetna, odmawia kilka razy, a chlopak nadal sie narzuca, choc jasno laska Mu powiedziala 'nie', jesli jest jakas interakcja, to narzcuania nie ma, szczegolnie ze strony mezczyzny

Dzieki Krokodylka1 . Tez tak mi sie wydaje.

Tu miałam na mysli, że facet chciałby sie tak bardzo przypodobać, że rezygnuje z wyrażania swojego prawdziwego zdania w rozmowie, bo uważa, że jego prawdziwe ja jest niewystarczająco dobre. Facet atrakcyjny, to facet, który jest spokojny wewnętrznie, nie musi sie trzepać i jest dumny ze swoich przekonań.

meskie zolzy sa moze ciekawe na samym poczatku, pozniej szybko zniechecaja, bo kazda kobieta chce czuc jakies zainteresowanie :P

narzucanie jest wtedy kiedy dziewczyna nie jest chetna, odmawia kilka razy, a chlopak nadal sie narzuca, choc jasno laska Mu powiedziala 'nie', jesli jest jakas interakcja, to narzcuania nie ma, szczegolnie ze strony mezczyzny Ale to juz jest taki skrajny przyklad. Czesciej jest tak ze kobieta chyba wyczuwa, ze facet narzuca sie zbytnio, nie daje jej odetchnac, ale nie mowi jednoznacznie "nie".

meskie zolzy sa moze ciekawe na samym poczatku, pozniej szybko zniechecaja, bo kazda kobieta chce czuc jakies zainteresowanie Tylko to facet ma sie starac na poczatku. Wiec i tak gowno za przeproszenei mz tego bedzie :)

Znam wiele przypadków, że facet chodził, chodził aż sobie wychodził. (jestem jednym z nich, przypadków) Kobiety również cenią wytrwałość, bo wtedy zaczynają wierzyć, że są naprawdę ważne dla tego faceta...

Dokladnie, najlepiej byc soba i okazywac zainteresowanie bez przegiec i narzcuania sie:-). Wszystko zalezy od sytuacji, ale na poczatku inicjatywa powinna nalezec do mezczyzny i obserwuj Jej reakcje, czy jest chetna czy nie, czy chce sie spotykac, kontaktowac, jak reaguje;-). Generalnie jako mezczyzna masz tu wieksze pole do popisu, ale bycie soba jest zawsze najlepszym rozwiazaniem, przeciez macie sie i tak zgrac:-).

zainteresowanie mezczyzny jest przyjemne i pokazuje tez kobiecie, ze mezczyzna jest naprawde Nia zainteresowaney, wiec narzucanie jest raczej tylko wtedy kiedy dziewczyna ewidentnie nie jest zaintersowana i zapewne daje to do zrozumienia przynajmniej przez obojetnosc.