Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika67890

znacie facetów ktorzy lubia bardzo małe piersi??

Polecane posty

Gość ;ot
jak się nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:p i tak zawsze będziesz gorszej kategorii twój facet ślini sie do cycatek i o nich marzy wszedzie będziesz zdyskwalifikowana decho żal takich debilek naiwnych że ich faceci kochają kobiete płaską jak ściana:p haha teraz to ty sie martw bo moze on jest gej:classic_cool:

Gość ;ot
wielkie suty zdarzają sie plaskaczom sexi E i wielkim maciorom cycuszki DD/E z pięknymi sutkami to mistrzistwo

Gość taki jeden jegomość co wie ...
jak sie nie ma co sie lubi....? wiesz to dla mnie nie problem pojsc na dyske postawić 3 drinki jakiejś cycatce i ją zaliczyć w hotelu czy na tylnym siedzeniu :) co nie zmienia faktu ,że zakochany jestem w małobiuściastej i tylko ją chce.

Gość Pawelo_0
Do ;ot widze , ktoś tu lepiej wie ode mnie co ja lubie :o moja kobieta ma małe piersiątka i cholernie ją kocham a to ,że Ty biedna kobieto podstawy miłości doszukujesz w cycach to świadczy o Twojej płytkości.

Gość ;ot
z tego co da sie zauważyc to tym płaskim nawet drina stawiac nie trzeba sa tak zdesperowane i zakompleksione ze jeszcze same by dopłacily by ktoś je wyruchal a ty nie udawaj faceta bo widac że jakaś dałnica pisze

Gość taki jeden jegomość co wie ...
tak szukam w spodniach c*pki ale jej nie widzę :) ja lubię duże piersi ale małe też lubie i z tego co zauważyłem chętnych lasek nawet za darmowe wyruchanie jest pełno niezależnie od rozmiaru biustu jeszcze jak facet ma kase w portfelu :) Dlatego u mnie powiedzenie "jak sie nie ma co sie lubi to sie lubie co sie ma" nie sprawdza sie. A te biuściaste nawet bardziej sie narzucają :O

Gość znawca2326
Tylko małe ewentualne średnie duże wory nie wchodzą w grę

Gość Radykalny
Ja lubię małe lub nawet ... brak. Nie wiem czy to faktycznie ma związek z małym przyrodzeniem, bo chyba na to nie bardzo ma wpływ. Raczej to czy facet chce mieć potomstwo czy nie, bo tak jak w moim przypadku jako iż nie jestem zainteresowany rolą ojca w przyszłości na patrzę na kobiety przez pryzmat "wzorowej matki". (Szerokie uda, pełne kształty, duże piersi.) W sumie to i tak nie wiele mam do powiedzenia bo dalej jestem prawiczkiem....

Gość gość
nie wiem, co faceci lubią - bo jestem mężczyzną, nie facetem - ale mnie bardzo podobają się małe piersi; są śliczne i aż się proszą o pieszczoty

Gość gość
ja lubię b-c. większe? ok ale nie będę się nimi przez to bardziej podniecał. a może nie ;) ale b-c ok.

Gość mladenovs
ja lubię duże i bardzo duże tak już jestem zaprogramowany ale nie ma się co przejmować każdy facet lubi co innego dla jednego podobają się duże dla innego mniejsze. Najważniejsze jest jednak to czy tobie się podobają a nie innym to twoje piersi i ty musisz się sobie podobać. I pod żadnym pozorem nie staraj się porównywać z innymi kobietami bo to ci tylko popsuje samopoczucie.Ludzie są różni każdy ma wady i zalety. Wg mnie media mocno działają na to by pokazać jakiś kanon piękna czy mody aby ludzie się pod niego podporządkowywali ale trzeba być sobą

Gość gość
Tak, mój były takie uwielbia. Ja mam średnie i walił pod małe.

Gość gość
Na 100% są tacy, których podniecają małe piersi i takie im się podobają.

Gość gość
z tego co da sie zauważyc to tym płaskim nawet drina stawiac nie trzeba sa tak zdesperowane i zakompleksione ze jeszcze same by dopłacily by ktoś je w******* a ty nie udawaj faceta bo widac że jakaś dałnica pisze :D

Gość gość
Ja znam. Widuję go w lustrze.

Gość facet31
Szczupła laska, mały biust, mała pupa. TO mnie kręci!

Gość gość
Ja mam 75D/E zapinam 75 na najmniejszy obwod. Mam Meza ktory zachwycony Bo można cos miedzy ta cycuszki włożyć:) po ciąży nie obwisly i super wyglądają w staniku. za panieńskich miałam powodzenie. Faceci wola piersi a nie deski- taka prawda. Za to zawazcie ze te co maja większy bist nie placza z tego powodu a te co maly wiecznie narzekają. To o czymś świadczy.

Gość gość
uwielbiam male piersi a nie wymiona jak u krowy.

Gość bogdangość
Szczupłe dziewczyny z dużymi cyckami są najlepsze i robia największe wrażenie na facetach.

Gość gość
Dokładnie, drobna dziewczyna z dużym biustem zakręci większość facetów, bynajmniej ja nie znam żadnego, który by był obojętny na taką. Niestety mieć taką przy boku mogę mieć tylko nielicznie - one wiedzą, że mogą wybrzydzać i wybierają najlepsze partie (bogaci, przystojni, itp.).

Gość gość
ja tam uwielbiam dziewczyny z malymi piersiami dla mnie miseczka A to ideał

Gość gość
a mnie to akurat kręci

Gość gość
Ja kiedyś gadałam z jednym facetem i powiedział, że dziewczyna musi być zgrabna i proporcjonalna, a duże cycki na bardzo szczupłej lasce wg niego dobrze nie wyglądają.

Gość gość
Ja lubie :*:*

Gość gość
ja lubie

Cześć forumowiczki. Ze 3 lata temu poznałem kobietę przypadkiem, bez internetu, Niespodziewanie kiedyś zaczęliśmy się dotykać, wypieściłem ją i ok. Masowałem jej później w różny sposób 1-2 razy na tydzień. Po 3 miesiącach lekko urosły. Była zdziwiona (tak szczerze mówiła). A ja nie zastanawiałem na wielkością, stało się tak - to się stało. I tyle Zresztą zawsze na biodra zwracam uwagę. A że dziewczyna miała bogatą osobowość, szerokie horyzonty, to chętnie się spotykałem.

Gość gość
mój lubi... bo musi, jakbym miala wieksze to by pewnie lubił bardziej. Faceci lubią każde piersi chyba :D ale ogolna zasada to ze od przybytku głowa nie boli. znałam tylko jednego który naprawde lubił małe biusty... miał jakąś fobie i duzy biust go przerażał. na zdjęciach czy filmach mu si epodobał... ale na żywo go obrzydzał i jak miał go dotknąć to od razu po erekcji... to był mój pierwszy chłopak, z którym gadaliśmy o takich sprawach bez skrępowania. Wyleczył mnie z kompleksu małych cycków :D

Gość Martyna z malutkimi
Znałam takiego "Mecz i skecz". Przypadkiem się poznaliśmy. Nie lubił specjalnie, ale potrafił mnie wypieścić jak żaden. Miał palce, członek i serce. Oj mało takich...