Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Odchudzam sie..:) dołączy ktoś do mnie? ZAPRASZAM:D

Polecane posty

Jeżeli chodzi o krem nawilżający to popieram AA:) ja stosuje krem nawilżający z czynnikiem matującym rano a na noc ta sama sreia nawilzający wszystkie w dobrej aptece po ok 17 zł, do tego raz w tyg. stosuje maseczke nawilżającą z Garniera trzymam dłużej niż piszą na opakowaniu i resztę wycieram wacikiem i również polecam z Ziaji peeling enzymatyczny-skóra jak pupa niemowlaka. Jesli masz jakiś problem z skórą tzn jakieś niedoskonałości to warty polecenia jest Iwostin Pusitin na noc lub matujący:) Co do chromu za dużo się naczytałam o jego szkodliwości ale z drugiej strony do wszystkiego dodają chemię i wszystko nam szkodzi:) ja jstosuję line i linea fitness jako nowość rynkowa

Agniecha... ser biały z rzodkiewką jest super... ale nie o tej godzinie!!!;) Jutro masz się już grzecznie trzymać zasady "nie jeść po 18stej". Bo to dobra zasada... choć ja jej trzymać nie umiem..;)

Tak zachwalacie krem z AA, że jutro wybiorę się do apteki na zakupy. Co do maseczki Garniera to ja też uważam, że jest extra:) Podobnie z peelingiem Ziaji - Kiyoa zgadzam się z Tobą w 100 procentach. A skoro te dwa specyfiki nam pasują, to skuszę się chyba i na krem AA o którym wspomniałaś i Ty i Agniecha.

Z l'oreal happy derm tez są ok ale niektórzy uwazają ze szczypie w oczy:( Mam nadzieje ze nie braknie mi motywacji we wrześniu wychodzę za mąż i chciałabym super wyglądać-zresztą która nie chciałaby w tym dniu wyglądać przepięknie...

Hey ja chce dołaczyć do was ;* Mam 18 lat, nigdy nie byłam szczupła, zawsze wazylam 55 kg do wzrostu 160 . Mimo tego zawsze miałam i mam brzuch jak po ciaży taki spasiony i cellulit . wee :( . No ale przez ostatni rok razem z chłopakiem jedliśmy uwaga ... FRYTKI Z MAJONEZEM i to w pożadnych ilościach! Najlepsze ze okolo godz 22 -23 . Jak stanełam na wage to automatycznie zeza zrobiłam :D WAŻYŁAM JUŻ 64,5 ! MATKO MOJA ! Teraz już waże 59,5. A mój cel to 48-49 . jem 3-4 posiłki dziennie . Robię 80 przysiadów i 150 półbrzuszków po obiedzie i tak samo na wieczór, czyli razem czysta brzuszków i 160 przysiadów dziennie . Czy to wystarczy ? Mieszkam na takim zadupiu, że nie mam dostepu na siłownie, basen. Pózno koncze lekcje i tez w tym jest problem . Jak myslicie tyle ćwiczen wystarczy ? Czekam na wasze zdanie ! :* Pozdrawiam okrągłe laseczki ! :*

Kiyoa - gratuluję planów ślubno-weselnych. Mam nadzieję, że jesteś szczęśliwa!!:) Do września jest jeszcze dużo czasu - w dniu ślubu będziesz wyglądać przepięknie! W te kilka miesięcy można zdziałać cuda!!:):) Pochwalę się zatem i ja... Od 2 tygodni jestem narzeczoną i z dumą noszę pierścionek zaręczynowy;) A tak naprawdę - jestem bardzo szczęśliwa, mam przy sobie cudownego chłopaka. Z powodu zawiłych spraw rodzinnych z planami ślubnymi musimy jeszcze poczekać... ale myślę, że niedługo sytuacja się wyklaruje i za rok ja też założę białą sukienkę;)

Myśle ze kazdy ruch jest dobry-spacery, rower itp. do tego diata ogrnicz słodycze, wiecej warzyw, wody zielona czerwona herbatka-zanim się obejrzysz to bedziesz sczupłą i zdrową kobitka-czego z całego serca Ci zycze:)

Anika dziekuje bardzo:) tez tak myśle ze do września uda mi sie wiele zdziałać:) mój metabolizm juz tak szybko nie działa wkońcu już skończyłam 28 lat a magiczna trzydziestka potrafi namieszać :/ zycze miłego odpoczynku i nabierajcie kochane sił-JUTRO NOWY DZIEŃ I MOTYWACJA

Zmykam do łóżka dziewczyny. Bardzo fajnie, że jesteście. Mam nadzieję, że jutro znowu wszystkie się zameldujecie! Dobrej nocy! Pozdrawiam ciepło i do jutra!!

Gość taa niedobra pupa
Agniecha... ser biały z rzodkiewką jest super... ale nie o tej godzinie!!! Jutro masz się już grzecznie trzymać zasady "nie jeść po 18stej". Bo to dobra zasada... choć ja jej trzymać nie umiem.. Anika - najpierw mnie ganisz, żeby nie pisac porad, a sama co robisz?

Hej kobietki :) Jesli mozna to ja tez jestem chetna,poki co walcze na diecie od kilku dni ,waze 65 kg a do zrzucenia mam ok 10 !!! o zgrozo ,mam nadzieje,ze przy waszej motywacji wytrwam :) pozdrawiam was

Gość
jejku nie było mnie godzinke a tu tyle postów...:) ale dobrze piszcie jak najwiecej zeby watek sie utrzymał:D Ja niedawno skonczyłam jezdzic na rowerku wziełam prysznic i mykam spac...:) dobranoc dziewczynki...musimy sie trzymac razem,wspierac i na pewno damy rade:D pa

Hej! to i ja się dolączę:) moja waga to 56 kg te nieszczęsne 6 chciałabym zrzucić -duzo wody i herbatek ziolowych - starać się nie jeść po 18 - oczywiście więcej ruchu

Gość taa niedobra pupa
Ja ważę na razie 53 i schudłam pół kilo... Bo było 53,5.... Chciałabym mieć 50 w wakacje, a potem zobaczymy....

Gość
czesc dziewczynki:) Ja niedawno wstałam i ide zaraz na sniadanko...:) dziś bede robiła ciasto,sałatki na jutro bo mam gosci i nie wiem jak ja jutro wytrzymam...i gril bedzie.... ach musze dac rade! Miłego dnia wam życze:*

Witam miłe panie:) ja dziś pół kromeczki ciemnego pieczywa i zaraz wypiję kawke coś się dziś żle czuje:/ Witam też nowe miłe panie:) Nathy a ile masz wzrostu bo masz taką wage jak ja....

Gość
Ja śniadanko zawsze jem duże bo to dla mnie najważniejszy posiłek dnia...:) a zjadłam 3 kromki chlebka sojowego z serkiem kanapkowym chili...pychotki:D Teraz biore sie za sprzatanie bo bałagan wszędzie a Ja jeszcze leniuchuje...:) Do później pa

Hej Dziewczyny! Po pierwsze - bardzo się cieszę, że Sunia i Kiyoa, żezagladnęłyście już rano, mam nadzieję, że reszta też się nie wykruszy!! Po drugie - witam kolejne odchudzaczki - Nathy i Oleńkę:) Po trzecie - "ta niedobra pupa" - przepraszam, jeżeli moja wypowiedź skierowana do Ciebie, uraziła Cię. Nie było to moim celem, ni było też nim strofowanie Cię. To miała być neutralna wypowiedź. Konfliktowa z pewnością nie jestem. Zatem nie rozpoczynajmy wojny na słowa;) A swoją drogą masz wagę do pozazdroszczenia!:);) Po czwarte - Agnieszka, ta uwaga o twarogu z rzodkiewką była z przymrużeniem oka, ale mam nadzieję, że to wiesz:) Absolutnie nie chciałam się wymądrzać. PO PIĄTE - Dzisiaj rano zważyłam się. Jest 60, 1 kg. Czyli od mojej ulubionej wagi czyli tej, w której się sobie podoba dzieli mnie 5,1 kg. Sama się dziwię kiedy mi aż tyle przybyło...;( Dzisiaj pierwszy z trzech dni postu. Tylko woda z cytryną, zielona herbata i woda. Trzymajcie kciuki! Ponieważ mam dziś dzień wolny - zarówno na uczelni, jak też w pracy - muszę jakoś zorganizować sobie czas. Pogoda okropna!! U Was też!?:( Zatem idę na herbatkę, a potem postaram się napisać choć kilka zdań mojej magisterki:) Sunia, trzymam za Ciebie kciuki, bo chyba wszystkie wiemy jak to przygotowywać smakołyki, kiedy wszystkie wołają "Skosztuj mnie!";) A już te zapachy z grilla to wolę nie przypominać sobie;);) Kiyoa - mam nadzieję, że to tylko chwilowa niedyspozycja i zaraz poczujesz się lepiej! Uważaj na siebie:=)

hej sunia;) jestem prawie twojego wzrostu- wiec wyobrazam sobie twoje obecne parametry. ale sie nie łam- z silną wolą schudniesz-nie bedzi ełatwo, ale z kazdym dniem będzie coraz lżej! i na duszy i na wadze! 3mam kciuki!!

Witam :) Anika-jestem osobą która zna się na żartach więc,spoko :D Wiem że przesadziłam z tym serkiem o tej porze :P Co do głodówki,to ja mam taka przymusową za sobą :O W środe tydzień temu byłam usunąć zęba i w czwartek wieczorem zjadłam tylko troszkę chałki z masłem [bo była miękka] ale już piątek,sobote,niedzielę i poniedziałek nie miałam szans na cokolwiek.Tak mnie bolało,a jeszcze żeby było śmieszniej to w poniedziałek zaczęło mnie gardło boleć :O.Dzisiaj jest już ciut lepiej,ale i tak jeszcze mało co mogę przełknąć.No ale kawe to obowiązkowo się da :) Co do pogody to u mnie koszmar,zimno jak diabli.Mam nadzieję że nie zacznie padać bo syn jechał dzisiaj z przedszkolem na dzień ziemi:O A najgorsze jest to że nie sądziłam że jest aż tak zimno i nie dałam mu czapki :O Ja już wypiłam butelkę wody 1,5 l.Za chwilę będę myślała o jakimś śniadanku,tylko jeszcze nie wiem co :O Ale się rozpisałam :P

Gość kingunia27720
hejka ja juz po 20 min jezdzie na rowerku treningowym i po sniadaniu zjadlam kanapke z szynka i ogorkiem i troche kefiru

Gość angeloelofdestroy
Hej jeśli mogę to też się przyłącze:) Do zrzucenia mam tylko 2 kg , ale się męczę z nimi już trochę czasu :(:(:(:( Co do jedzonka to trochę sobie pozwoliłam ostatnio : chrupki słodycze, piwo;/ Dziś zjadłam gryzka batonika ( Mój mi wcisnął na siłę) i pół jogurtu dużego z jabłkiem i płatkami i 2 wafle ryżowe. Na dalsza część dnia przewiduję serek wiejski z chrupkim pieczywkiem i jogurt z jakimś owocem:) Aha obowiązkowo ćwiczę i chodzę na rolletic:)

Gość angeloeofdestroy
fOj przepraszam zrobiłam błąd w loginie :)

Kwietniulka witaj:) przeraża mnie fakt ze masz 177 cm i dążysz do tej samej wagi co ja , przy czym ja mam 171cm Właśnie ostatnio ktoś mi dał do zrozumienia ze mając 65 kg jestem otyła ile powinnam ważyć przy swoim wzroście????

witaj angeloelofdestroy ! Agniecha... mam rozumieć, ze rano już wypiłaś 1,5 l wody... Ja często przez cały dzień nie daję rady aż tyle...;):) Chociaż staram się!;) A z zębami to jest okropnie...wiem coś o tym...miałam podobna sytuację 2 lata temu. Nigdy więcej!;) Kiyoa - ja mam podobny wzrost do Twojego.. 172... i najlepiej czuję się wagą 55 kg, Ty też do takiej dążysz, tak?:)

Kiya- Myslisz ze 58 kg przy 177 cm to za mało? Mam lekkie kości i delikatną budowe, przy wadze 70 kg wygladałam jak wielki słoń :O obecnie jest 61 kg, w sumie chciałam przestać na 64, ale na razie nie moge i chce zejsć ponizej 60 kg. Nie odchudzam sie teraz- jem zdrowo i zgodnie z zasadami, waga od tego spada sama:D pozdrawiam dziewczyny bede do was zaglądała i jak co zapraszam na mój topik ;)

Kwietnulka może i masz racje ale moja kolezanka ma 170 i ma 56 kg i jest strasznie szczupła.... To również dąże do 56/57 kg na początek mi wystarczy:)

zobaczysz w trakcie, czy efekt bedzie ciebei satysfakcjonował;) jeśli tak poprzestaniesz a jesli nie to mozna schudnać jeszcze 1 kg czy tez 2 :D

Anika-tak z tym że nie śpię już od 6 więc miałam kiedy :D Po za tym żeby nie czuć głodu muszę się czymś zapchać :P Witam wszystkie nowe dziewczyny :) angelofdestroy-ja już pisałam na początku że tylko jem chrom,na razie.Czeka na opinie o jednym specyfiku który mnie interesuje i zobacze.Brałam kiedyś linee ,ale jakoś nie widziałam żadnych efektów :O