Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia1021

Ciąza a może nie??

Polecane posty

Gość Madzia1021

Witam. Mam mały problem ponieważ wiem jakie są ogólne objawy na początku ciąży,lecz powiedzcie mi czy gdy uprawiałam sex z moim chłopakiem od 9.04 co dziennie do 14.04 i za każdym razem kończył w srodku to czy do dzisiaj moge już wiedziec czy jestem w ciąży bo wydaje mi się to nie prawdopodobne .Ale mam bardzo wzmożony apetyt , a co naj gorsze to chodzę co chwilkę oddawać mocz do WC przy czym tego moczu za każdym razem nie jest dużo aczkolwiek mam takie parcie na pęcherz ze musze isc do ubikacji , w nocy tak samo wstaję często nawet co 2 godziny.W dodatku mam takie dziwne uczucie w okolicy pępka ono nie towarzyszy mi ciągle ale pojawia sie wtedy tak jakby cos mnie od srodka "dotykało" po pępku i lekko jakby łaskotało w strode macicy.Po za tym dużo sypiam .Dodam iż okres miałam 09.04i trwał 3 dni i nie był intensywny dlatego kochałam sie podczas tych dni.Mam 19-nascie lat i ciąża by mnie nie zmartwiła a nawet ucieszyła ;) Proszę o odpowiedz mądre i dojrzałe kobiety. I proszę darować sobie durne komentarze odnośnie tego postu . Pozdrawiam !!

wydaje mi sie ze na test jest zdecydowanie za wczesnie a zajscie w ciaze malo prawdopodobne chyba ze masz bardzo krotkie cykle teraz mozesz miec owulacje dopiero

Gość Madzia1021
Dziękuje za podpowiedzi własnie też mi się tak wydawało a cykle mam nie regularne ... ;/

Madzia, napisałaś, że ciąża by Cię nie zmartwiła. A więc wydaje mi się, że niektóre objawy możesz sobie wmawiać. Nie myśl, że studzę Twój entuzjazm, ale wiem sama po sobie. Rok starań.. Więc do wszystkiego teraz podchodzę "na zimno" Na test jest teraz stanowczo za wcześnie. Ale znam kobietę, która ma dwójkę dzieci i właśnie obydwoje spłodziła podczas miesiączki. Wszystko jest możliwe. Natura lubi płatać figle. Np, nasza koleżanka z forum.. Całą ciążę było powiedziane, że będzie dziewczynka, a tu co.... W nocy urodził się Wiktor:) Więc kochana, wszystko możliwe. Ale nie nakręcaj się zbytnio :) Pozdrawiam i życzę owocnych starań. Aha i jeszcze jedno, jeżeli ktoś będzie Cię na forum obrażał, że jesteś gówniara, dla której dziecko jest kaprysem, że nie wiesz co robisz itd... OLEJ to:) Ja mam 21.

Nie nakręcaj się jeszcze :) Owszem apetyt - zdarza się, ale na pewno kilka dni po zapłodnieniu nie poczujesz ruchów :) );) A bieganie do toalety? Zdarza się, ale nie w pierwszych dniach ciąży.Może po prostu masz zapalenie pęcherza?

Gość madzia1021
ale wy kochane jesteście :) ;* Dziękuje za odpowiedzi. Sama też tak myslalam ze na objawy ciąży za wczesnie :) ale chciałam sie was poradzic. nie zmartwię się brakiem ciąży bo mam jeszcze na to czas lecz gdyby byla to wiadomo ucieszyłabym się ;) chciałam dodac własnie ,że cykle mam nie regularne a co do spania z moim chłopakiem to tydzien od 09.04 tez spała dzien w dzien z moim chłopakiem z tym ,że wtedy on kończył poza mną lecz zdarzalo sie tak ze wkładał go drugi raz po wytarciu z grubsza "go" .Więc niby wtedy nie konczyl we mnie ... ahhh sama juz nie wiem , chya jutro sie wybiore do lekarza :( .... jeszcze raz dziekuje ze mnie wspieracie ;*

Gość ciezarowka2010
Wedlug mnie jest to malo prawdopodobne, ze zaszlas w ciaze. Jesli od 9-11.04. mialas okres, to teoretycznie jeszcze dobrych kilka dni po nim mialas dni nieplodne. Ale jak tu juz ktos wspomnial, cuda sie zdarzaja. Co do objawow ciazy, to sobie je ewidentnie wmawiasz, bo to nie mozliwe, zebys jakiekolwiek teraz miala. Ja pierwsze objawy ciazy (czeste oddawanie moczu, mdlosci, sennosc) poczulam w 40 dniu cyklu, czyli ponad 3 tygodnie po owulacji. Owszem, wczesniej bolaly mnie juz piersi, ale to moze byc takze oznaka zblizajacego sie okresu.

Gość madzia1021
CIEZAROWKA2010 dziękuje Ci za opinie . Niepokoi mnie jesze to iż boli mnie jedna lewa pierś nie tak całkiem cała tylko również po lewej stronie .A nigdy przed okresem mnie nie bolały piersi. Nie wiem chyba coś ze mna jest nie tak... ;/