Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie obejrzałam

Jakie są wasze ulubione filmy?

Polecane posty

Gość ja tam lubię
eraserhead- obejrzałem. teraz mogę się wypowiedzieć, dobre kino, symbolika tętni, skłania do refleksji, jest tajemniczo, ach.. za dużo by pisać:D można by pogadać na żywo o tym filmie, nie żałuję że obejrzałem:D

Gość ja tam lubię
tego nie da się zrozumieć jako całość logiczną. to są urywki, jakieś części, symbole, bardzo ciekawe, bardzo...

Gość 565656565
Tajemniczy ogród Moonwalker Kostiumowe Melodramaty

Gość 565656565
Lubię Pierwszą część piratów z karaibów z Johnnym Deppem

Gość sdfsfs
a mi sie lyncha inland empire nie podobal a propos

Gość eureka...eureka
Forrest Gump....."Run Forrest run!" uwielbiam ten film Cast Away-Poza światem- Dramat Szeregowiec Ryan- wojenny Zielona Mila- Dramat Pianista- Dramat wojenny

American History X Sztorm Stulecia (ogolnie dużo "Kingowskich" filmów lubię) Koszmar z ulicy wiązów (Freddy is :classic_cool: )

Egzorcysta-wiadomo, ale stary, innych nie uznaję, Rejs Piwowarskiego, wszystko Barei, czyli kultowe komedie, Cała twórczość Monty Pythona, Symetria-w zasadzie nie wiem do jakiego gatunku zaliczyć ten film... Wszyscy jesteśmy Chrystusami-daje do myślenia, Testosteron-wiadomo, Bathory 2008-historyczno-biograficzny, Imię róży-na podstawie książki Umberto Eco, Filadelfia-wiadomo, I wiele innych-jak mi się przypomni to napiszę :) Nie trawię komedii romantycznych i głupich produkcji amerykańskich, no, chyba, że odczuwam silną potrzebę odmóżdżenia się :D

czarne glany---> dobre filmy :) symetrię też oglądałam fajny film a "Bathory" to jest ten o Elżbiecie Bathory???