Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za mały

6 cm we wzwodzie

Polecane posty

Gość Za mały

Niech mi ktoś coś miłego powie zanim się powieszę, bo to już normalnie nie ma sensu...

Gość Dr Penys Trzepiekoński
Pponiżej 12 cm to ewidentny brak jakiegokolwiek penisa, bo z definicji: - penis zaczyna się od długości 12cm wzwyż, - od 15 cm do 16,9 cm jest to już ch*j, - a od 17 w górę - kut*s.

Gość cymessssssss
tylko do siusiania ;P

Gość a ile masz lat?

Gość a ile masz lat?
może jeszcze urośnie?

Gość Za mały
22 lata, z zaburzeniami hormonalnymi, których nie mogę na chwilę obecną leczyć i generalnie mam dość. Idę jakiegoś kabla poszukać. Pies jebał takie życie.

Gość a ile masz lat?
czemu nie możesz leczyć?

Gość Za mały
Ze względu na poważne problemy ze skórą, a także skutki uboczne wywołane przez ową kurację, a dokładniej przez ilość hormonów, którą musiałbym przyjmować, a także przez to że nawet po kuracji osiągnę max 8 cm i to będzie szczyt możliwości mojego organizmu. Za co kurwa, za co...

Gość a ile masz lat?
hmm może aż tak zle nie jest jak Ci sie wydaje

Gość cymessssssss
nie przesadzaj, to nie koniec swiata. ostatecznie zostaje zabieg w takim przypadku. podobno mozna pare cm przedluzyc. niektorzy tak maja i sobie radza.

Gość Za mały
Tyle że za taki zabieg się płaci i to nie mało, jeśli chcesz zrobić w publicznej to możesz być zapisany gdzieś na sierpień... 2013 jak dobrze pójdzie. I to nie jest żart.

Gość a ile masz lat?
no nie mówie że nie masz problemu ale chyba się za bardzo na tym skupiasz...lepiej za dwa lata niż wcale

Gość cymessssssss
a nie ma jakichs "gadżetów" przedłużek??

Gość Za mały
Nie na tak mały rozmiar. Po prostu chodzi o to że czuję się jak genetyczny śmieć i wiem że z czymś takim to ja nic nie zawojuję. No może z wyjątkiem wzbudzenia żalu i litości. Mam już tego po prostu dosyć, za długo już się z tym męczę.

Gość a ile masz lat?
tu Ci nikt nie pomoże bo lekarzy nie ma na Kafe, radze się zająć tą stroną niż użalaniem się nad sobą bo na penisie świat się nie kończy

Gość Za mały
A jednak, człowiek pewne rzeczy docenia dopiero gdy mu się je odbiera... Albo w sumie nawet nigdy nie daje. Byłem już w kilku klinikach, zrobiono ze mnie króliczka doświadczalnego dla praktykantów, miałem już jedną operację, krótkotrwałą kurację, leki - i nic. A jeszcze z tego wszystkiego dostałem ciężkiej depresji. Więc powiem tak - zdrowy choremu może powiedzieć że "świat się nie kończy", ale nie jest w stanie postawić się w jego sytuacji i przestaje już być kolorowo. Nie szukam lekarza, tylko kilku słów otuchy żebym przynajmniej mógł iść spać, a nie skorzystał z jednej z metod zakończenia tego koszmaru.

Gość a ile masz lat?
co chcesz usłyszeć?

Gość Za mały
A w sumie nic... Desperacja. Żegnam.

Gość a ile masz lat?
ok

Gość a ile masz lat?
dobranoc

Gość Niszszczczyciel
ooo kukukurwaaa marcheweczka jak fiutki nietoperzy :D

Gość swingers party...
ej nie przejmuj się :) Napewno jestes fajnym kolesiem i znajdziesz jakas laske :) Czytalam, ze istnieja kobiety ktore maja pewna chorobe ktora sprawia, ze wlozenie czegokolwiek do pochwy co jesty wieksze od palca sprawia im obromny bol wiec moze uda ci sie taka np kobiete znalezc i oboje bedziecie zadowoleni :) Mowie powaznie, ta choroba to chyba pochwica, ale glowy nie dam. Poza tym, jest sporo kobiet, ktore nie przepadaja za sexem :) No i jest tez sex analny, a ten dla ciebie bylby idealny :) Nie jest tak zle :) Pozwodzenia :*