Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość only meeee

jak to rozumiec? pomoze ktos?

Polecane posty

Gość only meeee

za kazdym razem kiedy ide na impreze ze znajomymi jeden kolega np tancząc przytula mocno, jakos musnie ustami po szyi, hm dzisiaj w nocy to był mozna powiedziec erotyczny taniec :D wczoraj mi dziękował ze mu pomagalam na uczelni, itp, za reke trzymał, zawsze sie tak zachowuje co do mnie jak gdzies pojdziemy, ale TYLKO wtedy gdy jest pijany. ja odsuwalam reke, troche go odpychalam . normalnie to jest moim dobrym kolegą. jak moge zrozumiec takie cos? to sie dzieje tylko wtedy kiedy jest pijany, a pozniej przeprasza ze tak sie kleił .

Gość only meeee
będe wdzieczna za odpowiedz jakas... ;)

Gość z całym szacunkiem...
jakiś "lepuś" mu się włącza po pijaku :) pewnie mu sie podobasz, ale na trzezwo nie ma odwagi, a po alkoholu wszystko łatwiej przychodzi ;)

Gość only meeee
wczoraj pytałam, tzn nie był do konca trzezwy.. ale powiedział "czy ja ci musze wszystko dosłownie tlumaczyc ? domysl sie troche" . tyle ze to bylo powiedziane jak był pijany. niby rozumiem co miał na myśli.. tylko nie wiem jak to traktowac , kiedy te slowa byly wypowiedziane po pijanemu..

Gość only meeee
hehe dokładnie, wlasnie mnie dzisiaj przepraszal ze tak sie do mnie kleił ze mu sie takie cos włącza jak jest pijany. :) tylko ja nigdy sie nie upijałam tak zeby tracic kontrole i nie wiem na czym to polega bo wiecie, mowi sie ze "nie ma kobiet brzydkich tylko wina brak" :D.. wiec nie wiem co o tym myślec hehe

Gość only meeee
moze wypowie sie jeszcze ktos? :) moze jakiś facet..

ja też po pijaku pare razy podrywałem babki, na które normalnie nawet bym nie spojrzał... tak to juz jest... dzikie instynkty :-o

Gość only meeee
hmm.. wlasnie o tym myślałam tez. tzn normalnie tez mi jakieś buziaki dawał w policzek.. przytulił .. ale nie było to az do tego stopnia co po alkoholu.

Gość only meeee
dzieki za odpowiedzi ;) moze jeszcze ktoś .. ? powie co o tym myśli ?

Gość only meeee
jeszcze dodam bo zapomniałam najwazniejszego. jeszcze probuje mnie wypytac czy bym mogla byc z nim , czy juz mu ufam na tyle, bo kiedys mnie troszke zawiodł bo prawie bylismy razem ;] i sie pyta czy juz mogłabym mu zaufac, ze sie stara bardzo , zebym doceniła..