Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

on chce sie kochac tylko rano

Polecane posty

wiadomo tak jak kazdy facet jest wrokowcem,wieczorem jak kładziemy sie do lozka to udaje ze hcce mu sie spac a rano jest chetny ostatnio zwrocilam mu na to uwage i on powiedzial ze woli kochac sie rano jak jest jasno a ja tego nie znosze lubie patrzec na niego i wogole ale zle czuje sie jak on na mnie patrzy wiem ze to banalne ale jestem pulchna dosyc i wtedy widzi wszzystkie moje faldki fuuujjj....a ja przy swietle nie umiem sie wylusowac i skupic:( jak mamy isc na kompromis???

Gość a ja rozumiem twoj problem
nastawcie budzik na 5 i po klopocie :d

Gość onaaaaaaaaaaaa
dla Mnie to norma

ja myślę że przesadzasz pomyśl sobie w ten sposób że skoro facet z Tobą jest kocha Cię chce z Tobą uprawiać sex to znaczy że akceptuje Cię taką jaka jesteś z jedną fałdką czy dwoma więcej powinnaś iść na kompromis może na początek zaproponuj raz rano raz wieczorem żebyś mogła się powoli przełamać więcej wiary w siebie :)

Gość rano, w południe, wieczorem.
My mamy rolety i jest półcień. Twój facet jest wzrokowcem to dziwne, że się chce kochać rano. Przecież wtedy nie wygląda się super. Za to właśnie wieczorem jest się po kąpieli, pachnąca. I wiesz tu nie chodzi o wzrok tylko hormony. Buzują mu rano. I dlatego ma wtedy największą ochotę.

Gość amelka12345
Zapraszam na dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadzetami erotycznymi ;) zmien swoje zycie na lepsze !! ;-)

Gość kasztelann
jeśli szukasz nowych znajomości, to zajrzyj tutaj http://sexfotek.pl - korzystam z niej od dawna i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić