Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

on chce sie kocac tylko rano:(

Polecane posty

wiadomo tak jak kazdy facet jest wrokowcem,wieczorem jak kładziemy sie do lozka to udaje ze hcce mu sie spac a rano jest chetny ostatnio zwrocilam mu na to uwage i on powiedzial ze woli kochac sie rano jak jest jasno a ja tego nie znosze lubie patrzec na niego i wogole ale zle czuje sie jak on na mnie patrzy wiem ze to banalne ale jestem pulchna dosyc i wtedy widzi wszzystkie moje faldki fuuujjj....a ja przy swietle nie umiem sie wyluzować i skupic:( jak mamy isc na kompromis???

Gość brymmm :)
wiesz co najpierw to ty musisz popracowac nad soba wlasna samoakceptacja .... Nie wyobrazam sobie wtydzliwosci w sexie jaka z tego przyjemnosc i normalnosc czy natulanosc jak mialabym sie przejmowac z ecos mi odstaje albo zle wygladma w danej pozie I szczerze facetom bardziej podobaja sie kobiety ktore siebie wysoko oceniaja i sie nie wstydza niedoskonalosci dumnie paradujac nago w swietle niz przyczajone modelki ;) pozatym poziom hormonow u mezczyzn najwiekszy jest rano i bez wzgledu na wszystko zazwyczaj rano zawsze facetom sie chce

Gość daj jej spokoj . . .
mezczyzna buzuja rano hormony i dlatego woli rano, wyjdz z inicjatywa wieczorem, ale faceci ogolnie wola rano

Gość OnaFajnaDuopeee
Kobieto, ja sie kocham z chlopakiem zawsze jak jest jasno. Jestem taka nie za chuda nie za gruba taka w sam raz. Tez mam faldki. Na poczatku mowilam, chodzmy pod koldre i sie kochalismy pod. Ale on po pownym czasie powiedzial, ja nie chce pod koldra! Co za zgroza! Teraz to juz nawet moge wszedzie sie kochac :)

Gość temat jest o czym innym
to nie erotyczny wypad i zgłaszać do kasacji

Gość a wieczorem se swiatla NIE
moze zaswiecic??