beziks 318 Napisano 1 godzinę temu Bo to ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 1 godzinę temu Zasługuje na oddzielny temat. O ile, oczywiście, pan blokujący będzie tak łaskawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 1 godzinę temu Nie bedzie, w dodatku blokuje powiadomienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 1 godzinę temu Dodam, ze Ewa szykuje sie do lekarza, wiec zaraz jadę zawieźć do niego moją księżniczkę i nie mogę juz sie bronic przed wami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, HHefner napisał: Nie bedzie, w dodatku blokuje powiadomienia Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, HHefner napisał: Dodam, ze Ewa szykuje sie do lekarza, wiec zaraz jadę zawieźć do niego moją księżniczkę i nie mogę juz sie bronic przed wami. Kto Cię atakuje? Powiedz tylko a zaraz się tu z nim rozprawimy!Tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, beziks napisał: Kto Cię atakuje? Powiedz tylko a zaraz się tu z nim rozprawimy!Tak! Juz dalem do pogryzienia Qwerty swoj duży palec od nogi. Nie wiem jakie są twoje fetysze, ale ja sobie radzę sam. Zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, HHefner napisał: Juz dalem do pogryzienia Qwerty swoj duży palec od nogi. Nie wiem jakie są twoje fetysze, ale ja sobie radzę sam. Zawsze. Tak, tak. Zawsze. Yhy. Wiemy, wiemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach