Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deli28

mam fajne kombinezony polarowe polecam

Polecane posty

Gość o losieeeee
I to takie fajne i za tyle kasy!! przestań schowaj się już !!

Gość moim zdaniemmm
to sa pizamki dla dzieci na zimne dni a nie kombinezony, i wszyscy ktorych znam raczej kladli w zimie dzieciaki w tym spac a nie dwor, wiadczy o tym przeciez sam rozmiar, bo jak cos takiego jest w rozmiarze na roczne dziecko , a i wieksze sa to chyba nie po to by w tym na dwor wyjsc nie. Osobiscie polecam bo sie sprawdza zwlaszcza jak sie w bloku mieszka a kaloryfery jeszcze albo juz nie grzeja a na dworze zimno.

dla mnie osobiście te pajace sa za ciepłe jako pidżamy, nawet jakbyś chciała to jako pidzame, to trzeba rozebrac całe dziecko zeby zmienic pieluche. Dla mnie świetnie sprawdzają się jako cieniutki kombinezon dla dziecka które jeszcze jeździ w wózku.

Gość olabogaaaa
całkiem fajne...dla maluszka w wozku idealne na wiosne:)

Gość olabogaaaa
polarowe pajace do spania:O:O no bez przesady, dziecko się w tym upoci jak mysz..... wloz sama bluze z polaru i idz spac...zobaczysz czy fajnie....:O

Gość glailaeuszka
ech ludzie robia interes mieszkaja w uk kupuja najtanszy badziew z primark a pozniej wystawiaja za 3x wyzsza cene na allegro... :o jestem zniesmaczona

glailaeuszka...dlaczego piszesz ze badziew? nie mieszkam w uk, mam te kombinezony w domu i są na prawdę super.

Gość glailaeuszka
.. no comments przeciez widac ze ciuchy ciagniesz z uk i starzasz sie robic interes w polsce...

Gość kornelkowa mamaa
w primarku za 3 funty na wyprzedazy na kupila a w polsce biznes za 26 cche robic, boze :O

świeta racja. Proszę jedź sobie do uk, zapłac za bilet i kup sobie np kombinezon za 3 f. Na pewno taniej Ci to wyniesie :)

Gość glailaeuszka
nie mam zamiaru, moge sama sie przejsc, dodam ze wiele b. wiele rzeczy jest tak na przecenach co chila za funta czy dwa... laska pisze :D o MARKOWYCH ciuchach z londynu, no wybacz ale primark to sklep dla ubogich a nie zadna marka :p nie rób z polski wiochy!

Gość olabogaaaa
no wlasnie, zal wam dupe sciska ze to ona robi kase a nie wy????? nie podoba się,nie kupowac.....proste jak drut...:O kornelkowa a ty się juz nie kompromituj...lepiej zajmij się dzieciakami, mamusiu od siedmiu bolesci....

Gość kornelkowa mamaaa
dwli 27 a ty jak je transportujesz do polski czy z uk ci jakis polaczek wysyla za 4 f recorded?

Gość olabogaaaa
glailaeuszka!!!!! a kazal ci ktos tu wchodzic i komentowac??? kaze ci ktos kupowac te kombinezony?? bo jak nie to idz w cholere i nie jątrz...

Gość olabogaaaa
polaczek:O:O:O:O o bozeeee i takie cos ma dzieci.....

Gość glailaeuszka
szkoda mi tylko ludzi w polsce, ze tam taka bieda a szmaty kosztuja duzo wiecej niz w kraju wysoko rozwinietym gdzie zarabia sie z 5 razy wiecej niz w pl... a ze ona robi na tym interes nie napisze ze mnie to boli tylko ta nazwa MARKOWE CIUCHY z primarku, prosze was!

hihi wchodzę w drugi link, patrze na ten różowy polarek i zdziwko : 2 tygodnie temu kupiłam IDENTYCZNY tej firmy w idealnym stanie (ślady prania) za "taniej odzieży skandynawskiej na kg" za... 3.50 :D no to zaoszczędziłam widze. :) i ogólnie laski, polecam ciucholandy, bo moje dziecko ma 90% ubrań z ciucholandów, a jest ubrane często najładniej z rówieśników :) i najlepsze że sa to najczęściej H&M, NEXTy, ReporteryKIDS... mało mam takich firm typu "Pikuś". Stan też jest super, piorę i mam firmówki po 3zeta :) a i tak po miesiącu córa wyrasta z tego, to jak mam dać na m-c na ciuchy 30 zeta i miec ich reklamówkę, czy kupować jeden ciuch za 30zł... to wybieram 1 opcję :)

Gość glailaeuszka
tez bym kupywala w ciucholandzie jakbym zyla w polsce.. takie ceny za szmatki dla dziecka nowe sa przerazajace...

Z tego co zauważyłam to napisała "Znanej firmy Early Days" a nie markowe jak to ujęłaś. Jak dla mnie może sprzedawać nawet zużyte gacie i nic nam to tego. I bardziej drażnią mnie zawistne szuje które każdemu któremu w życiu się układa rzuciły by kłody pod nogi. Aż trudno uwierzyć że tyle zawiści jest w kobietach, do tego matkach. A jeszcze gorsze jest to, że takie "szuje" na co dzień żyją wśród nas w realnym życiu.

Gość kornelkowa mamaaa
wystawienie na ebayu kilku rzeczy nazywasz "uzlozeniem sie w zyciu" :)

Gość glailaeuszka
haha ale ze mnie szuja :p ja po prostu pisze jak jest i ile co kosztuje, jakie klody pod nogi? a co mialam napisac brawo siwetna cena za polarek dla niemowlaka? cena jest przesadzonai nie zmienie zdania!

galileuszka- dla dziecka wszystko jest drogie. i mleka niestety nie kupie uzywanego, ani pieluch, ale ciuchy jak najbardziej,. i wystarczyło poszukać pary dobrych ciuchlandów i mam całą szafę H&Mów, NEXTów i innych REEBOKÓW dla dziecka za 2-5zł :D do tego proszek dobry do prania i moja córa jest ORYGINALNA ;)

Kornelkowa - myślę że wiesz dobrze co miałam na myśli, więc komentarz zbędny. Cena jak cena, dla jednego wysoka dla innych w sam raz. Kwestia zasobności portfela i gustu. Jeśli autorce uda się sprzedać to brawo dla niej, a jeśli nie to ona poniesie koszty prowizji i z kombinezonów najwyżej ugotuje zupę albo sprzeda je za bezcen. Ale niektóre nie potrafią przeżyć :)

nawet bym 5zl za to nie dala :P uzywane a tyle pieniedzy chcesz za to. wez strzel sie w leb porzadnie

Gość glailaeuszka
ja nie narzekam na zasobnosc portfela ... znajac cene jednak nie skusilabym sie na przeplacenie :) a ty przestan juz pisac o zawisci i zazdrosci bo z deczka przesadzasz, moze za mocno sobie wyobrazilas ze jestes psycholozką? :p

Gość glailaeuszka
o i jagoda sie wtracila, oczywiscie nie doczytala KRETYNKA wpisu, TO SA NOWE RZECZY Z METKAMI!!!