Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kasia

nigdy nie_będe miał dziewczyny

Polecane posty

21 ale myślę ze jesli do tego wieku nie miało się doświadczeń z dziewczynami to dobrze o mnie nie świadczy nigdy nie będę miał dziewczyny to może czas wreszcie wybrać się na jakąś randkę? wiedząc ze nie ma sie NIC do zaoferowania pod wzgllędem charakteru , wyglądu i $$$?

Gość fasolka po bretońsku
a skąd pewność Darkenie, że żadna dziewczyna się nie zgodzi?

Gość gdybyście próbowali podrywać
brzydkie dziewczyny, to na pewno odnieslibyście sukces. Niestety, wszystkim podrywaczom nie wystarczy ładnych dziewczyn. ktoś musi brać się za te brzydkie i niezbyt błyskotliwe, przecież ich nie brakuje i lamentują w samotności.

Nigdy nie będę miał dziewczyny---> ale chyba przesadzasz, na pewno nie jest z Tobą tak źle więc przestań się nad sobą użalać

Gość co do offermy to mozna sie
zgodzic ma juz chlop swe lata i pewnie proby tez, Ale darker to jest z kosmosu normalnie ma 26 lat wyglad ok wzrost ok i twierdzi ze bez szans jest :O

BNB nie urodziłam się z obrączką na palcu :D do 20 roku życia miałam zero kontaktów z płcią przeciwną, a to kim jestem i jaka jestem teraz zawdzięczam walce z chorobliwą wręcz nieśmiałością i sporej pracy nad wyglądem ;) bo nie każdy rodzi się Angeliną :o

a jak wygląda Darken?

Gość bnb pierdoli bez sensu
jak zwykle, mam znajomego 163cm nigdy nie mial powodzenia czemu? byl taki chudy i watly ze :O. zaczal pracowac nad soba silownia ( juz chyba 5 lat tam siedzi) nie moze sie od panien odgobic :)

no ale jak kobieta już się zdecyduje na poderwanie faceta i dostanie kosza to pomyślcie drodzy faceci jak ona się musi czuć.. Najpierw taki facet nagada ze jest dobrą dziewczyną, porządną, w sam raz na żonę a później klops :O Wiec u Was nie jest jeszcze tak źle, kobiety maja gorzej :P

"ak ona się musi czuć.. Najpierw taki facet nagada ze jest dobrą dziewczyną, porządną, w sam raz na żonę a później klops " przeciez wy to samo facetom gadacie... tym których nie chcecie że będą świetnymi mężami bla bla bla.

no to na cholerę takie rzeczy faceci gadają?

Darker ale po co zaraz masz mówić dziewczynie, że to Twoja pierwsza randka? przecież każdy kiedyś miał pierwszą i wcale się z tym nie obnosił :D rozumiem, że problem pojawia się w momencie ewentualnego zbliżenia, ale możesz zabłysnąć zasadami i czekaniem na jedyną...

e po co zaraz masz mówić dziewczynie, że to Twoja pierwsza randka? przecież każdy kiedyś miał pierwszą i wcale się z tym nie obnosił rozumiem, że problem pojawia się w momencie ewentualnego zbliżenia, ale możesz zabłysnąć zasadami i czekaniem na jedyną... mow za siebie🖐️ a to że ktoś ma male doświadczenie to wychodzi predzej czy póżniej

BNB wzrostu nie zmienisz, ale są rzeczy, na które masz wpływ - sylwetka, fryzura, ciuchy, zęby, fajnie dobrane okulary (nie wiem czy nosisz)... to też ma znaczenie

facet ma zdobywać a koieta być zdobywaną - to jest łatwiejsze dla faceta! jak kobieta sobie jakiegoś upatrzy, to może sie jedynie wdzięczyć, a facet jak sobie upatrzy, ma całe pole do popisu z kolei, jeśli sie kobiecie jakiś niespodoba, to co ona może... najwyżej go zlekceważyć ale i tak on może się koło niej natrętnie kręcić a jak facetowi sie jakaś niespodoba, to po prostu do niej nie podchodzi. I kto tu ma łatwiej?!

Gość darker nie bedzie cwiczyl
bo kazda dziewczyna przegra z dobra ksiazka, zobaczymy za 20 lat jak jego ksiazka bedzie wygrywac :D

Gość danio na gloda :D
BNB chcesz urosnąc? wpierdalaj 4 danonki rano... i 4 danonki wieczorem :D

Gość oczywiscie wybor jest
albo ciagle probowac , pod koniec zycia nie bac spojrzec sie w lustro. Albo sie oklamywac

Gość buaaaaaaaahahahahah
za 20 lat to dziewczyny które mi się kiedyś podobały będą starymi, grubymi pasztetami i tym bardziej książka będzie wygrywała a offerma bedzie starym grubym dziadem :D:D:D

Gość a offerma bedzie wiecznie
pieknym i mlodym niczym mlody bog :D

offerma nie tragizujesz? :D Ciebie też można jeszcze bardziej poniżyć, tylko należałoby uderzyć w najwrażliwsze miejsce :p masz się za osobę inteligentną, więc pognębić mogłaby Cię osoba, która przerosłaby Cię wiedzą i przenikliwością umysłu, po czym wyśmiała Twą głupotę ;)

Gość offerma a jak relacje
z kolegami wogole nie wjezdzaja ci na ambicje ?