Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kasia

nigdy nie_będe miał dziewczyny

Polecane posty

Gość nie pisze się
"po drugie primo" :O 🖐️ tak samo jak "po pierwsze primo" primo to "po pierwsze" więc pisze się primo secundo

nie zmieniłoby? gdyby znajome kobiety miały Cię już nie tylko za pasztet, ale za wyjątkowo głupi pasztet? nie poczułbyś się jeszcze parszywiej? wybacz pasztet, ja o Twoim wyglądzie nie mam zdania, bo Cię nie widziałam... bazuję na tym, co o sobie piszesz

po drugie primo :D to taki żart - było chyba w "Karierze Nikodema Dyzmy" czy cuś :p

Gość mam 25 lat i nigdy
nie bede miec dziewczyny :classic_cool: czyz to nie zalosne? :(

facet ma zdobywać a koieta być zdobywaną - to jest łatwiejsze dla faceta bo taki delikwent wyjdzie na idiote a ona na niechętna? jak kobieta sobie jakiegoś upatrzy, to może sie jedynie wdzięczyć, a facet jak sobie upatrzy, ma całe pole do popisu gówno prawda, wy zawsze macie sposoby na poderwanie faceta choć wam nie wypada, ale oczywiście tylko gdy ten facet to "ciacho" z kolei, jeśli sie kobiecie jakiś niespodoba, to co ona może... najwyżej go zlekceważyć ale i tak on może się koło niej natrętnie kręcić a jak facetowi sie jakaś niespodoba, to po prostu do niej nie podchodzi. to zależy od wyglądu faceta, przystojniak zawsze dostanie szanse zawsze

Gość mega_loser
Pobij ktos to: -162 cm wzrostu -trupioblada skora obpierdolona pieprzami -odstajace chyba z 250 -plecy i klata i na ryju-straszna masakra -tam gdzie nie ma pieprzy to sredni tradzik czyli i tak padaka -nos tzw wyskocznia -swinski nosek -83 kilo opasle sadlo i ryj -duzo znajomych ale na zasadzie kolezenstwa,dziewczyny ciagle pytaja kiedy przedstawie im dziewczyne czy cos[chyba z ironia] choc udaja szczerosc, nigdy nie zapomne jak probowalem cos zdzialac do jednej=najwiekszego paszteta jakiego widzialem-tlusta paskudna locha ...i co?? i huj nawet ona mnie olala ,przestraszyla sie i kolezanki tylko pierdola cos o tym ze znajde 2 polowke ale jak robie sie "milsszy" to spierdalaja w poplochu itp -26 lat w czerwcu 27 jestem pewien ze nigdy nie bede mial dziewczyny chyba ze jakiejs niewidomej z downem czy cos. przejebane//ehh czasem nie chce mi sie wstawac

Gość mega_loser
zapomnialbym dodac jeszcze o swoich brwiach-nie wiem po kim to mam bo w rodzinie wszycy normalni ale moje brwi sa tak wysoko postawione jak u downa jakiegos cos ala kopernik jesli wiecie o co chodzi . jednym slowem efekt jest tragiczny i jestem pewien ze zadna z was by mnie nie dotknela ...najgorsze jest to ze jestem romantykiem i huj i tyle mi zostaje ... marzenia marzenia i sny. echh///czasem mysle ze wolalbym urozic sie jakas malpa czy koza

Gość a ja nigdy nie bede
miała faceta i dobrze mi z tym ,idzie sie przyzwyczaic jak ktos tam wyżej napisał ,w sumie nie jest xle ,w zwiazku ciągle trzeba sie dostosowywać ,do faceta jego rodziny ,a takto luz ,mozna robic co sie chce