Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sprawić by była zateskniła

jej były

Polecane posty

nasz zwiazek rozpadł sie gł przez odległosc, teraz jestem tu,ina otoczona kregiem nowych znajomych( nie za fajne towarzystwo) z drugiej zas strony jej zaborczy 1 facet którego popiera jej matka nie dzwonie nie pisze, widzielismy sie, przywitałą sie ze mna , fajka pokoju i narazie cisza, ona ma teraz jakoś poukładane zycie, praca , studia, dziecko, jak sprawic by zateskniła??

Gość odezwij sie i kontakt odnow
wymysl spacer czy cos

ona ma teraz jakoś poukładane zycie, praca , studia, dziecko, To po co chcesz mieszac?

wczoraj sie odezwałem spotkalismy sie na kilkanascie monut moze pół godziny nie odezwe sie chce zeby mnie szanowała zawsze ja to robiłem 1 , bywałemzazdrosny o jej 1go bo facet zbyt mocno wchodził w jej zycie, teraz ubzdurał sobie ze nadal jest z nią, ale przynajmniej ma na niego wyjebane i jej niedojrzałe towarzystwo, nie bede ingerował bo to obróci sie przeciwko wczoraj powiedziaął ze sama sei odezwie jesli cos mam byc to sama musi zacząc działać i pozbyc sie 1ego raz na zawsze i nie dawac mu cienia szansy,

nie chce meiszkac z nia, mieszkam teraz w tym samym miescie

czyli chcesz zeby zateskinla nic nie robiac i nie dajac jej zadnych znakow? ma wrozyc z fusow czy jak? i co to ma wspolnego z szacunkiem???

acha, piszesz ze umowiliscie sie, ze ona sie odezwie to okej, poczekaj troche

to ze przyjechałem i wczoraj sie odezwałem1szy chyba powinno narazie wystarczyc...? nie chcę być uznany za tego który sie narzuca po raz 1 jest czas by ona powalczyła

dales jej jakkolwiek do zrozumienia, ze chcesz czegos wiecej?

Gość dodardlika
Tak postępując sprawisz ze nic z tego nie bedzie. Dobre, facet chce by kobieta o niego walczyła. Co Ty narcyz jesteś?

zeby co kolwiek z tego było kobieta czasmi musi zawalczyc, taki etap,

bynajmniej nie mam na mysli biernej postawy z mojej strony ale wy kobiety tak macie ze im głebiej wam sie w tyłek wchodzi tym bardziej macie to w tyłku

zebys sie nie przejechal na tych swoich teoriach :o

Gość myslemmmm
mam to samo ze swoim facetem, nie wiem o co mu chodzi, odzywa sie pozniej znow milczy, ciagle zazdrosny o mojego bylego faceta,naprawde nie wiem o co mu chodzi

Gość myslemmmm
wy faceci naprawde dziwni jestescie, niby chce ze mna byc , a pozniej sie wycofuje, boje sie okazac jakichkolwiek uczuc, choc z jego podtekstow wynika ze chcialby tego bardzo, z tego co piszesz to tak jakbym czytala jego

podejscie rozsadnych kobiet a te pseudoteorie :"no właśnie, my ich tak pięknie tłumaczymy... a jak facet chce i mu zalezy, to , wybaczcie okreslenie, ale na ch*ju potrafi stanąć."

MARTA --> Litości.. usuń to zdjęcie :O Smutne to,że musisz się zmagać z czymś takim.. Ale nie musisz takich zdjęć wstawiać.. daruj sobie.. Wiesz jakie jest kafe. Ktoś Ci dowali coś na temat urody i wpadniesz w jeszcze większe kompleksy.. Do dermatologa z Tobą.. i to pędem.. Po Izotek albo Aknenormin..

Gość serenadaaaaa
Przeliczysz się. Przeliczysz. nawet nie wiesz jak się mylisz. Kobieta potrzebuje ciepła, czułości poczucia bezpieczeństwa bez tego usycha. a jak ładna to znajdzie się ktoś kto jej to da!

Gość trjrg6j
a ty pracujesz ??????????????? i ile masz ty a ile ona ???????????? wspomniales o dziecku - ile ma lat (miesiecy) i z kim ma to dziecko???? i kiedy ono sie pojawilo?????????? bo kiedys byliscie razem ???? - miala juz to dziecko czy teraz ????

odezwała sie, ale rzezc w tym ze saam nie poukladała swojego zycia do konca i kazda próba wejscia wnie koncy sie psprzeciwem, to nie teorie taka prawda

a ty pracujesz ??????????????? i ile masz ty a ile ona ???????????? wspomniales o dziecku - ile ma lat (miesiecy) i z kim ma to dziecko???? i kiedy ono sie pojawilo?????????? bo kiedys byliscie razem ???? - miala juz to dziecko czy teraz ???? po co komu odpowiedzi na takie pytania, jaki to ma sens??