Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaaaaaa18l.

Pytanie dotyczące doboru prezerwatyw

Polecane posty

Gość Natalaaaaaa18l.

Witam. Mamy zamiar z chłopakiem poraz pierwszy uprawiać seks. Na mnie spadło kupno prezerwatyw. Bo on ma "małego" i powiedział że sie bedzie wstydził przyznać przed sprzedawcą. Wiem głupie. Podczas wspólnej masturbacji zmierzyłam mu i wyszło 10 długości i 12.5 objętości. Moje pytanie: jak nazywają sie gumki na tak małe rozmiary, jak są oznaczone. Bo tradycyjne to będą chyba zadurze co nie?

Gość Natalaaaaaa18l.
No daj spokój Marta. Karzdemu morze sie zdarzyć. Ja poważnie pytam.

Gość Natalaaaaaa18l.
Normalnie w cm. Zmierzyłam mu centymetrem krawieckim

Popieprzyło cię??? Chyba obwód a nie objętość... Ludzie - używajcie mózgów! A ty wracaj do gimnazjum a nie bierzesz się za seks.

Gość Natalaaaaaa18l.
Kocham go i chce z nim przeżyć swój pierwszy raz. A moje wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy.

Gość Natalaaaaaa18l.
Pomóżcie prosze. Nie wierze że wszyscy mają duże

Gość Natalaaaaaa18l.
Małolatem??? On jest o rok starszy ode mnie.

Mega głupie, napiszę do chuuja niepodobne. :O Od razu i to najlepiej wspólnie idźcie do krawca, niech mu skroi na miarę jego pauki :D Tylko nie zdziw się że później wrzuci ją razem z brudnymi rzeczami do wyprania. :O

Gość Natalaaaaaa18l.
Ale ma wiele innych zalet. Heh kumpele mi go zazdroszczą

Gość Natalaaaaaa18l.
Ale ma wiele innych zalet. Heh kumpele mi go zazdroszczą

Gość Natalaaaaaa18l.
Co do ssania to robiłam mu loda. I jakoś nie urusł. Wysyłacie mnie do szkoły a sami chyba powinniści do niej wrócić

Gość dedededededed
kup zwykłe durex classic lub extra safe są grubsze więc jak ma małego to mniejsza szansa że sie zsunie . ale radze poszukać chłopaka który ma koło 15cm żeby było Ci przyjemnie :P a dziewictwo zawsze możesz sprzedać za kilka tyś zł na auckji. zawsze masz jakaś kase na start w życiu jak sie postarasz to myśle ze 50 tyś byś wyciągneła :)

Tak masz rację "Natalaaaaaa18l." trafił mnie analfabetyzm wtórny :O ale szybko zostałbym prymusem :O I zamiast motywować :( stałbym się obiektem waszych zwierzęcych instynktów. :) 🖐️

Gość Natalaaaaaa18l.
Dzieki dedede za odpowiedz w sprawie gumek. A reszte twojej wypowiedzi pozostawie bez komentarza. Widać że nie wiesz co to znaczy kochać drógą osobe.

Gość Natalaaaaaa18l.
Dzieki dedede za odpowiedz w sprawie gumek. A reszte twojej wypowiedzi pozostawie bez komentarza. Widać że nie wiesz co to znaczy kochać drógą osobe.

Gość karmidelka z janowa
"wyszło 10 długości i 12.5 objętości" haha :D :D

Gość dedededededed
Wiem co to znaczy kochać, o to się nie bój :). Ale co do gumek to naprawde te durexy powinny być dobre dla niego a i kup w aptece. ewentualnie możesz spróbować antykoncepcji hormonalnej wtedy nie musisz gumek używać

Qrwa, ogarnij się dziewczyno i naprawdę wróć do szkoły podstawowej "drógą osobe"? a nie drugą osobę??

Gość Natalaaaaaa18l.
Jakiego kutasa by nie miał, będę go kochać. Ale jedna rzecz mi przeszkadza, jak ściąga napletek to na żołędzi zauważyłam taki biały nalot i poczułam zapach starego koziego sera, co to jest ? pomocy !

Gość syry z moich jajec syry
tys są dobre

Zaskoczyłaś mnie tymi małymi gumkami, bo faktycznie bardzo mały rozmiar. Kiedyś przez przeoczenie kupiłem standardowe o szerokości 52 mm i z wielkim trudem założyłem. Najgorzej było pokonać łeb. Dalej już poszło. Moim zdaniem, idź kupować do sex shopu, albo internetowego, bo mają większy wybór. Zapewne takie małe też będą. Może takie małe zdobędziesz u Azjatów, bo oni mają malutkie fujarki i takie też gumki. Kiedyś kupiłem tajlandzkie badziewie i za nic nie mogłem naciągnąć. Kiedy się udało, to był okropny dyskomfort silnego ucisku. Nie mniej proponuję rozważyć sugestie innych osób o zmianie faceta. Tak czy inaczej. Wcześniej lub później będziesz walić go po rogach, bo dla normalnej kobiety taki rozmiar nie jest do zaakceptowania. Miłość przeminie, a fizyczne potrzeby wzrosną wraz z wiekiem.

Gość syry z moich jajec syry
fatum a ty też masz ser pod napletem ? :D

Natalaaaaaa18l. pisze: Jakiego kutasa by nie miał, będę go kochać. Ale jedna rzecz mi przeszkadza, jak ściąga napletek to na żołędzi zauważyłam taki biały nalot i poczułam zapach starego koziego sera, co to jest ? pomocy ! ********************************************************* Pewnie ktoś się podszywa. Gdyby nie, to na dodatek, że ma małego, to jeszcze brudas.

Gość Natalaaaaaa18l.
No i ktoś sie podszywa. Właśnie zamierzam kupować w aptece, tam najpewniej.

Gość Natalaaaaaa18l.
To u góry to podszyw :( ja poważnie pisałam o tych serach, macie jakiś sposób na to?