Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinkaa000001

Wasze śmieszne i dziwne przesłyszenia

Polecane posty

a w piosence "jesteś lekiem na całe zło", słyszałam- jesteś leniem na całe zło

Zaraz po nowym roku byłam z moją małą w kościele a ona sobie śpiewa: Chwała na wysokości, a po chu>j na ziemi!! Myślałam że padnę ze wstydu!

Gość byli u nas znajomi
trochę pograliśmy na gitarach;)partyzanckie śpiewki mały się obudził poszłam go uśpić a na drugi dzień synek pyta nas co to znaczy jawaczy? my nie bardzo kumamy a on na to mama śpiewała czy to" jawa czy" sen:D

Gość pipakosmita
powiedzenia ktore kiedys zle zrozumiala i jakis czas myslalam, że tak wlasnie brzmią: raz grozi śmierć daje siwe znaki par sześć :D

Poszłam kiedyś do apteki na maksa wymęczona bólem. Zapytałam pania farmaceutkę czy ma coś naprawdę skutecznego na bóle...MASTURBACYJNE!!! (chodziło rzecz jasna o menstruacyjne);)

Moja matka poszła ze mną do szpitala. Żeby wejść na salę, musiała włożyć ochraniacze na buty. Pielęgniarka jej podała i powiedziała: "Proszę to sobie założyć na buty". Mama bardzo niepewnie założyła to na buty, bo niedosłyszała co jej ta pielęgniarka powiedziała. Wchodzi na salę, patrzę, że coś dziwną minę ma. Pytam co się stało. A ona na to, że usłyszała od pielęgniarki, że ma sobie w dupę wsadzić te ochraniacze :D :D :D (moja mama jest trochę przygłucha, a ja akurat słyszałam, co powiedziała jej pielęgniarka, bo byłam blisko drzwi)

Kiedys świeżo poznana dziewczyna powiedziała że musi mnie dobrze i dokładnie wy....słuchać

Zgodziłem sie i ustawiłem na kolejny dzień a ona chiała wysłuchac co ja mam do powiedzenia na temat Weimaru . . .

Gość SIEMA POPRANCY
tak tu wpadłem zupełnie przez przypadek. juz kiedys tez tu zajrzałem i czytalem o jakis obleznych rzeczach jakie ktos tam robil najpierw pomyslalem ze ktos sie zgrywa ale po chwili rozumowanai skapowalem o co chodzi przeciez tu przewaza duza pie**olnietych pustych bab (najczesciej jakies pokraki i nieudacznicy zyciowi ktorzy JAK KTOS SIE NIMI ZAINTERESUJE btw. tez pewnie jakis niedorajda to lecicie do niego i z nim zostajecvie) buhahah jak pokazałem to moim koleżankom i kilku kolegom to polewka na maxsa. dzis juz to wszystko wydrukowalem i w barze przy piwie na pewno nikt sie nie bedzie nudzil a wiec tak dalej JESTESCIE FRAJERKAMI TO I Z FRAJERAMI SIE ZADAJECIE. sprawdza sie powiedzenie: SWOJ TRAWI NA SWEGO

Gość SIEMA POPRANCY
Wyp****** obaidy spać a nie o zdradach pisać

yyyy tyle ż raczyłeś literkie zagubić niepoparańcu

Gość SIEMA POPRANCY
co za idota literki liczy, umyj podłogi to ci przjdzie

Gość dolby digital
moja mama: gdy spotkała nieznajomego mężczyznę, który się jej przedstawił mówiąc:'' jestem z Łodzi"a ona usłyszała : ''jestem złodziej'' i mu odpowiedziała:''to muszę się trzymać z daleka'' po kilku godzinach dopiero wyszło na jaw, on pękał ze śmiechu a mamie było wstyd że źle usłyszała :) kolega ze szkoły słysząc jak z koleżankami śpiewamy piosenkę: bo dziś jest pełnia, każde życzenie się spełnia" powiedziała : "jaki sprawdzian?'

Gość julaaa.x0
na lekcji angielskiego, pan zazartowal do mnie i powiedział manmuazel ( czy jakos tak ) a ja do niego sam jest pan mamzel! :D

Gość najarana anka
he he pracuej w sklepie robie z ojcem zakupy i kolezanka mowi ze na palarni pytali sie jej czemu ona jeszcze pracuje a moj ojciec wieczorem z awantura ze mnie zwolnili:))))

Gość julaaa.x0
a dziś jest dzień dziecka... rano dostałam sms od mojego skarba : wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka bobasie :) na co ja mu : wzajemnie i nawzajem :) :P

Gość uuuuuuuuuol
upppppppppppppssssssssssssssssssr

Gość majtki z drutu 82
dziewczyna do kierowcy autobusu: gdzie pan staje? a wszyscy włacznie z kierowcą usłyszeli: GDZIE PANU STAJE :D kierowca zmieszany i zażenowany odpowiada "słuuuucham???" :D

Gość kojarzycie może taką
piosenkę Hołdysa "Stalker"?Jest tam zdanie "upadłem na linoleum,serce czegoś odmówiło mi".Słowo "linoleum"jest dość przytłumione,więc moja koleżanka słyszała ( i śpiewała) "upadłem na jej nogiiiii"" :P

Gość apapapapapappapa

Bedac dzieckiem modlilam sie tak: WYMIĘ ojca,i syna i ducha swietego... Zastanawialam sie,jak ten bog wyglada z tymi WYMIONAMI:)

siostrzeniec moj przyszedl z przedszkola i mowi,ze sie uczyli koledy o RZEPIE,to my wszyscy w szoku a on spiewa: ze panna czysta,ze panna czysta.... Ja jeszcze kiedys mialam taka sytuacje,dosc kompromitujaca...Poznalam dziewczyne - zydowke,i przedstawia mi sie: Nura,a ja uslyszalam Lura,troche zaskoczona bylam,bo coz to za imie,ale pomyslalam sobie,ze wlasciwie nie znam zydowskich imion,i tak caly czas do niej mowila, Lura:) Dopoki ktos mi nie zwrocil uwagi.

Gość malaa mii
byl taki film kiedys zamiast grom w raju mowulam grom w jaju ale to jak mala bylam kiedy pisala smsa do kolezaniki ze ryczec mi sie chce wyszl ze szcze pisalam na T9 ha ha ona nie wiedziala o co chodzi..

przez jakis czas "wakacjowalam" u swojego narzeczonego i czytalam sobie jakas ksiazke do snu, moj Luby mial juz isc sie kapac i puscial baka na pokoj, na to ja "fuj, fuj :|"...w koncu mu mowie "Nakieruj na mnie lampke!" (taka biurkowa,zeby mi sie lepiej czytalo). On zrozumial samo "nakieruj!" i zaczal machac rekami w moja strone...myslal,ze chodzi o nakierowanie bąka w moja strone,bo chce go poczuc :(

Gość bututa
odnośnie wpisu o panu z Łodzi i usłyszeniu : jestem złodziej : ) starzy łodzianie nie mówią, że są z łodzi,a z miasta łodzi - żeby nikt nie pomyślał tak jak mama ; )

Gość Alexxxxxxa
Mój syn śpiewał kolędę "Przyjechali dobrym klejem pasterze" :D A koleżanka na niemieckim czytała o narodach mieszkających w NRD (był to dawno temu) i Sorben zamiast Serbowie przetłumaczyła na Grecy, bo akurat leciał "Grek Zorba". :D :D

Moja Siostra pisała sms (ze słownikiem T9) do swojego ówczesnego chłopaka: zamiast "ja się trochę spóźnię", wyszło jej: "ja się trochę wypróżnię". Później on się jej pytał po co ona go informuje o takich rzeczach.:D Kiedyś ja do tej samej Siostry dzwoniłam, ona nie odebrała, a potem wysłała mi sms: zamiast "co chciałaś?" - było "co ciachałaś?". Najlepsze, że obie się pokapowałyśmy dopiero później, jak kasowałam sms ze skrzynki.:)

Gość piiiszczałka
Ja kiedyś powiedziałam ,,To ugotuję pranie''. Inna sytuacja, to jak byłyśmy z koleżanką u spowiedzi. Koleżanka przede mną. Spowiadała się dość głośno i zrozumiałam coś w rodzaju ,,Jeździłam na deskorolce'' :) Powiedziałam jej to jeszcze w kościele, a ona do mnie ,,Co? Ja cię zgwałcę?'' :D :D :D