Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rajska Ewciaaaa

Idę jutro na randkę, ale..nie zdąże

Polecane posty

alicja z krainy czarów:) hmmm skoro twoja corka prawie 7 letnia bo urodzila sie w grudniu spi,,powiem ci cos jeszcze..:) zawsze pisales: moge to zagrać jestem aktorem...albo..pisałeś chronię swoja prywatność, tajemnica itp..ja się zastanawiałam kogo ty grasz? myślałam, ze to dlatego ze znasz wielu polskich aktorów...a ze z nimi bywasz zamiast z muzykami...to tak ci to weszło w nawyk... i sie zastanawiałam co wy wszyscy w tych polskich mediach z ta tajemniczoscią itp..co wam odbiło:D ale jako dobry psycholog to rozgryzłam:D ale nie:D Twoim idolem był pewien pan z Holly:D naśladowałeś go:) ten sołtys:P:D

ale ja nie gram nikogo, jestem jaki jestem, czasami moze troche ciezko jest skoncentrowac mi sie na tobie w pelni bo tyle spraw wokol, ale naprawde staram sie, daje z siebie wszystko...:(

Boze...no tak wychodzisz rzadko...to siedzisz w komputerze.. szkoda mi tych ofiar..czemu wybierasz ludzi spoza mediow? baw sie tymi lalami z mediow? im mikrokamery porób..potem foty do gazet sprzedawaj.. jutro jest niedziela..mam nadzieje, ze zastanowisz sie nad swoim zyciem, losem i krzywdami, które wyrządziłeś..bo jest ich wiele.. tak oskarżałes innych o plagiaty..a sam sie ich dopuszczasz... masz zanegowany system wartosci..

gdy wywolalem ducha brezniewa ,poczulem jak sztan wstepuje:/ zawladnal mna:(calym:( ...do dzis nie czuje sie na silach by pisac o tym. on zaszczepil we mnie te chcec szpiegowania, znajdowania nowych ofiar...brrrrrrrrrr:o