Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskibydzin

W jakim WORD w Polsce nie ma młodych kobiet-egzaminatorek - WAŻNE!

Polecane posty

Gość niskibydzin

Zrobiłem prawko i chcę zdawać egzamin. Wiem, że w Bydgoszczy (skąd pochodzę) w WORD jest parę młodych pań egzaminatorek po 20-tce :( Niestety, nie chcę w Bydzi zdawać, bo boję się że wylosują dla mnie egzaminatorkę i będę musiał odmówić egzaminu i stracę kasę. Dlatego napiszcie mi jak możecie gdzie w naszym kraju istnieje WORD, w którym egzaminują sami mężczyźni bądź kobiety, ale w średnim wieku (grubo po 30-tce bądź starsze). To naprawdę dla mnie BARDZO ważne, od prawka zależy moja praca i przyszłość!! Pozdrawiam

skoro to prawko takie wazne to moze nie trzeba wybrzydzac?

Gość niskibydzin
Trzeba, nie trzeba... u młodej laski nigdy nie zdam, dlatego wolę zdawać tam, gdzie takie nie egzaminują!!

Gość Meeelllisssaaa
Łodz :) sa stare baby. Grubo po 40stce L:P Chyba są tylko 3

Gość niskibydzin
Stare mogą być, ale w Bydgoszczy doszły takie młode wysokie ładne - na 100 % bym u nich nie zdał, dlatego Bydgoszcz odpada :(

Gość furgonetka
ale bez sensu gadasz !!!! czemnu miałbyś jie zdać??? bo im się Twoja twarz nie spodoba i nie bedą mogły liczyć na romans???? bzdura !!! jak będziesz dobrze jechał to zdasz, przeciez egzaminy są nagrywane !!!!

Gość niskibydzin
Bo jestem bardzo niski, z pewnością te dziewczyny egzaminujące będą ode mnie wyższe i będą miały większe stopy!! Dlatego też wolę uniknąć kompromitacji i cały egzamin tekstów w stylu "po co Tobie prawko kurduplu, etc" :( Zdam u faceta albo u starszej doświadczonej babki to wszystko będzie ok :)

Gość furgonetka
na pewno nikt Ci tak nie powie, bo one nic nie mówią oprócz poleceń, zawsez możesz potem złożyc skargę....SAle już nie przesadzaj.., chyba za bardzo sie przejmujesz... w końcu jak nie zqa 1 razem to za 2 zdasz

Gość niskibydzin
Ale nie u młodej laski !!! Zrozum to :( Chcę zdawać u faceta albo u starszej kobiety, a nie u wysokiej laski po 20-tce!!!!!!!! :(