Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko mi jedno kurwa

wszytstko mi już jedno nie mam planów na przyszłośc bo i tak ich nie zrealizuje

Polecane posty

Gość wszystko mi jedno kurwa

przegrałem totalnie

menele? nie to śmierć nie godna nieudacznika, prawdziwy nieudacznik taki jak ja musi się każdego dnia targnąć na swoje życie a w końcu i tak umiera w wieku 90 lat ze starości :( taki już los nieudacznika że nic się nie może udawać, nawet samobujstwo

ostatni jak się ze stołu rzuciłem w otchłań, potem myślałem radośnie że już nie żyję, że jestem duchem, chciałem sprawdzić czy przejdę przez ścianę, wziąłem rozbieg i sobie mało co nosa nie połamałem taki już los nieudacznika

Gość fdxfdsffd
weź nie pieprz głupot. ciekawe co mają powiedziec ci co naprawde umarli. na pewno chetnie by sie z toba zamienili

czemu mnie obrażasz? że jak nieudacznik to od razu głupi? skąd miałem wiedzieć że nadal żyję? rzuciłem się z całego metra ponad, marne szanse na przeżycie, nie dziwne więc że myślałem że jestem martwy, nie moja wina że się pomyliłem :(

Gość a ja jestem prawiczkiem
przegralem :classic_cool:

Gość pechowiec swiata
Wy macie pecha?? To tak przy rodzeniu prze zemie zginol brat blizniak. Moj ojciec dostal zawal (deed) jak sie dowiedzial ze pojde siedziec. Moja matka zachorowala ciezko gdy ojciec umarl. Majac dziewczye wpadla pod auto bylem z nia wtedy nie mily widok. Gdy bylem u kumpla na chacie stodola mu sie spalila. Moja babcie spadla ze schodow bo sie mnie wystraszyla (deed) Moj dziadek uciekl na koniec polski i pwiedzial ze mam sie nie zblizac!! Gdy ksiadz byl w domu po swietach dzieci bawiace sie na podworku zucily kamieiem i ksiadz dostal w leb ;/ wczask mozgu? Mialem prace ile?? 3 min lol I kto ma pecha?? A jak chcialem przedawkowac to korwa sasiad akurat wbil na chate mi i huj mnie uratowal!!

a chcialem byc orginalny , znow nie wyszlo :(:(

Gość wkurzona złotowłosa
Kurwa, a ja co mam powiedzieć, jestem zakochana w facecie, który ni chuja nie zwraca na mnie uwagi i wiem, że nigdy nie zwróci :O No ale przecież do pizdy nędzy się nie zabiję z tego powodu, chociaż kocham go już ponad dwa lata.

skocz :classic_cool:

Gość Yaroy
Witam. Moje imię to Michał mam 17 lat. Cale życie nie miałem nikogo nic mi się nie udawało. Cierpię na depresje oraz nerwice nerwowa. Wiem jak ciężko porozmawiać z kimś znajomym o problemach.Specjalnie dla takich ludzi jak ja ludzi którzy nie maja wsparcia stworzyłem mały portal internetowy na którym są ciekawe informacje oraz forum w którym rozmawiamy, piszemy o swoich problemach i pomagamy sobie nawzajem nie pozwolicie by moja praca poszła na marne niech chociaż to mi się uda w życiu. Zapraszam http://nierozumiani.cba.pl/

nigdy nie wyladowalem z laska w lozku :classic_cool: przegralem najbardziej 🖐️

Gość wkurzona złotowłosa
Za chwile zapierdolę tego Yaroya

znam przerwa twój ból, wstydzę swojego małego członka i nie mogę się rozbierać przed kobietami, przeraża mnie myśl że kiedyś miałby sekcję moich zwłok robić jakaś młoda i seksowna lekarka, przecież ciało do sekcji jest nagie :( i ona by go widziała :( spierdzielił bym chyba jej z tego stołu ze wstydu

w zyciu sobie zadnych cyckow nie macalem :(:(