Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

szczerze ? nie lubicie brzydkich ludzi?

Polecane posty

:) ale to też nie chodzi tylko o to :] , nie chce ukierunkowywać swojego zycia dla szukania jakiegos desperata, chciałabym byc ładna i pewna siebie w kazdej dziedzinie życia, zreszt ja nawet z desperatami nitz nie noramlnego nie stworze..no bo... sie nie przełamie 😭:O:O:O😭 zreszta yeebie mnie juz wszytko, moje dni i tak sa policzone:O:O Klijmastera, --> no ale to troche odzielne sprawy, rozumiem żę wazna jest całosc, jednak my tutaj rozbieramy człowieka troche na czesci, ja mówie o samym wygladzie

Przerwo, "piękni" ludzie mogą wiele stracić przy bliższym poznaniu. "Brzydcy" mogą jedynie zyskać ;)

Gość 432rs
nie lubimy brzydkich, bo śa zakompleksieni , zgryzliwi , podli i mają czesto nieprzyjemny charakter . Wiec oprocz tego ze sa brzydcy , to maja brzydki charakter Rutowicz ?

a tutaj jeszcze lepszy : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4446117 :O:O:O:O:O ZASPONSORUJ MI TZYTZKI !! :classic_cool: ZASPONSORUJ MI TWARZ !! dupa blada ;/ nie pytać o wage,wzrost,płeć,kierunek studiów i rozmiar tzytzków :O:O:( 😭:classic_cool: http://przerwa90.powiedz.to imponujecie mi :classic_cool: karmie trolli und lubie wchodzić w prymitywne rozmowy :classic_cool: nie rozczula mnie scena Dżaka Come Baka :O :classic_cool: nogi mi sie nie złaczają w udach (:classic_cool:)

Gość też brzydka
Wiecie czemu nigdy nie śmiałam się z wyglądu śp.Marii Kaczyńskiej? Temu,że zawsze czułam się tak samo brzydka.Bolało mnie kiedy na jej widok, wokół wybuchały śmiechy.Te komentarze na temat jej wyglądu,zawsze brałam do siebie i wiem,że mnie też tak postrzegają inni.

Gość też brzydka
mówię o swoim gronie,nie publicznym

"jakos sobie tego nie przypominam?" Ja też nie. I to właśnie powinno dać Ci do myślenia :)

Gość też brzydka
zauważ co napisałam wyżej