Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...grubonoga

Grube nogi ;/

Polecane posty

Gość wkurzona złotowłosa
Zapytam sie ja no miła jesteś, ale jakoś w to kurwa nie wierzę 😭 nie widziałam nóg brzydszych od moich. Setunia kiedyś robiłam takie naciągające, ale też czułam, że zamiast się rozciągać, to się pompują. W ogóle ja chce ćwiczenia na całe nogi, ja pierdolę, jakie one są grube :O

Gość wkurzona złotowłosa
Wzięli zdjęcia obejrzeli i poszli w pizdu :O

Gość wwrrr
"nie widziałam nóg brzydszych od moich." mało widziałaś :O

To ja moze, ku**a, po Twojemu teraz zapier***e troche tekstu. W du**e jeza, przeciez masz zaje***e nogi, czym Ty sie, ku**a, przejmujesz? ;)

Gość wkurzona złotowłosa
Miło, że chcecie mi poprawić humor :O Ja klnę bo muszę :O Ale chuj tam, nie w tym rzecz. Znacie jakieś ćwiczenia, co wyszczuplą te slupy?

Gość wwrrr
Wyszczuplają? Tobie nie wyszczuplenia potrzeba, tylko, jeśli już, kształtu. Nogi nie są grube, nawet te 40 centymetrowe łydy, tylko kształt mają kolumniasty.

Gość wkurzona złotowłosa
Całej figury nie zrobię, do chuja wafla, ale to naprawdę kurewsko źle wygląda do kupy :O

Gość wkurzona złotowłosa
wwrr to co mam robić? 😭

Wkurzona, no przecież masz super nogi. I nie chodzi tu o poprawianie Ci humoru, tylko piszę, co widzę! Łydki moze grubsze niz u modelek, ale jest naprawdę bardzo dobrze. Przesadzasz! Nie wiem jak to jest z tymi 90 cm w udzie u autorki, ale kiedyś na jodze była dziewczyna - od pasa w górę CUDO - szczuplutka talia, ramiona, buzia. Od bioder w dół .... koszmar. Miała wręcz monstrualne uda - a że ćwiczyła w obcisłych legginsach - nie dało się ukryć. Jestem więc w stanie uwierzyc w tak duże dysproporcje. Ale mysle, ze to po prostu taki typ urody i nie da sie tego odchudzić o połowę.

Drastycznie - dieta glodowkowa 800kcal przez kilka dni ... 200kcal wegle, 300kcal bialko i 300kcal tluszcze ... tylko, ze to moze byc wstep do czegos gorszego ... ale jesli tak bardzo Tobie zalezy. Stracisz tluszcz i miesnie, glownie poleci z rak i nog. Ale taka dieta to tylko w czasie wakacji / urlopu.

Gość wkurzona złotowłosa
Ale ja nie chcę, żeby mi jeszcze do tego cycki zniknęły 😭

Gość wkurzona złotowłosa
Życie jest kurwa niesprawiedliwe.

yyy ... to zaufaj tym, ktorzy pisza, ze nogi sa swietne, zniweluj wlasne zdanie na temat ich niedoskonalosci i problemu nie bedzie (bo nie ma) :) W takim razie dieta z niskim - 200-300kcal ujemnym bilansem, tluszczyk powoli bedzie sie wypalal, 3cki beda bardziej chronione.

ale dyskusja. :) Do autorki - dziewczyno, tu kremy nie pomogą. Tu trzeba pewnie schudnąć, a potem rozbudować górę, by zmniejszyć dysproporcje. Do koleżanki strasznie rzucającej mięsem - fajne masz nogi. Ale jeśli uważasz, że łydki są nie ok, walnij sobie dietkę głodówkową + ćwiczonka - masz jak w banku, że mięśnie same się zeżrą :) No ale cycki to Ty stracisz jak nic :P

Borsuk_morski - cycki to tak czy siak polecą - u kobiet tak jest i tyle przez to, że składają się głównie z tłuszczyku (niektóre mają dobrze, bo mają dużo tkanki gruczołowej - wtedy prawie w całości po odchudzaniu zostają).

Gość wkurzona złotowłosa
Lusiaaaaaa podrzuć jakieś pomysły na ćwiczenia na nogi i na cycki też :P No kurwa rzucam mięsem, ale czasem mi przechodzi. I to kurwa nie tłuszcz na tych nogach, te wystające gówna z przodu ud to mięśnie. I łydki też same mięśnie :O

Borsuk - nie pozostaje Ci nic innego. wkurzona - a Ty chyba masz jedną nogę grubszą, co? Nie że się czepiam, bo może tak stanęłaś do fotki. Troszkę nad udami popracuj, bo ja tam mięśni nie widzę (bez urazy). Może je przykrywa tłuszczyk i rzeczywiście odpowiednia dieta i aeroby pozwolą Ci je wyszczuplić.

podczas ćwiczeń aerobowych traci się i tłuszczyk i mięśnie :P Raczej unikaj biegania, steppera. Rowerek, ale z małym obciążeniem i długo - jakieś 40 minut. (rowerek stacjonarny) + bieżnia - ale marszobieg (ok. 6-7 km/h) a nie bieg (ustaw bieżnie pod lekkim kątem) - I dieta odpowiednia - redukcyjna. Będziesz kontrolować wyniki na bieżąco, to w razie niepowodzenia - zawsze możesz przestać. A rodzice mają szczupłe łydki? Ponoć to też genetyczne (kształt)

aaa, i jeszcze coś - rozciąganie. Ponoć idealne na łydki - ponoć, bo ja jestem rozciągnięta do granic możliwości, a łydki gówniane. I jeszcze coś - po treningu - rozciąganie obowiązkowe - mięśnie nie będą takie zbite, i nie powinny puchnąć :P

Gość wkurzona złotowłosa
No może i kurwa mam jedną grubszą... Rodzice mają średnie, ale moja pieprzona siostra ma zajebiście szczupłe, zajebiście zgrabne nogi (testy genetyczne wykluczają innego ojca :D ) Ok, zobaczę, czy te ćwiczenia coś pomogą na te pierdolone nogi, czy nie :O Dzięki za pomoc.

Gość wkurzona złotowłosa
No na mułach mam teraz małą warstewkę tłuszczu, ale to dlatego, że się kompulsywnie obżerałam po zerwaniu z jednym chujem. Podejrzewam, że jak wrócę do normalnego jedzenia, to zjedzie.

Gość super topik
ja mam zgrabne umiesnioe ale szkoda mi ciebie ze masz grube schudlas juz cos???????????????????/