Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsfdfd

Dzisiaj pierwszy raz się z nim przespałam i jestem załamana

Polecane posty

Gość arek1056
masz rację autorka tematu nie powinna skończyć tego co ma być między nią a jej partnerem.Bo jeżeli jej na nim zależy to moim zdaniem powinna mu pomóc w tym żeby się nie stresował.A wszystko będzie dobrze.A jeszcze on może sobie kupić nakłatkę na penisa żeby go przedłużyć.Pozdrówki Arek

a przestań. Ja z mim facetem ponad 2 lata jestem i nigdy nie doszłam. nigdy... Zawsze jest coraz przyjemniej, on przyspiesza, już czuję ze prawie doszłam- i on kończy... Zawsze muszę udawać, to już jest męczące. Więc co z tego, że ma dużego jak nawet nie potrafi mnie porządnie rozgrzać i kończy po 3 minutach... ja nawet nie wiem co to jest gra wstępna...

1. to był Wasz wspólny pierwszy raz - wiesz o co mi chodzi - mocno sie napalil i szybko doszedl. 2. bez kondoma szybciej tez sie dochodzi 3. moze myslala, ze sie Ty zabezpieczylas - i zrobil to w srodku 4.wlk to nie wszystko.. sa rozne pozycje 5. daj uczuciu szanse 6. a tym czasem lec do gina po tabletke "po"

Gość arek1056
a z kąt jesteś koleżanko? to może jeżeli Twój facet nie potrafi Cię roz grzać to może ja spróbuję.Co Ty na to?

Gość arek1056
ja też uważam że autorka powinna dać szansę uczuciu.A reszta przyjdzie sama.Tak samo było ze mną.Pozdrówki Arek

Gość huhuhuihiu
i co tam słychać??:) bo ciekawy temat

Gość arek1056
jasne że temat jest bardzo ciekawy.Ale nie umyka to uwagi że koleżanka ma problem i trzeba pomóc jej go mądrze rozwiązać.PozdrówkiArek

Gość Mężulekkochany
Piszesz, ze miałaś aż trzech partnerów seksulanych. Wiesz kim zatem jesteś?!

Gość arek1056
kolego ja się z Tobą nie zgadzam bo nie ważne jest to że koleżanka miała trzech partnerów ale najważniejsze jest to że teraz ma problem a my musimy się razem zastanowić jak jej pomóc ten problem rozwiązać.A nie sypać głupimi epitetami.Pozdrówki Arek

Gość arek1056
a co to ma wspólnego z tym tematem?

Gość sdsdfdf
Probowałam z nim porozmawiac o tym.. Powiedział, że dla niego seks jest tak samo ważny (ale nie najważniejszy). Powiedzial jeszcze ze bylo mu przyjemnie. I koniec tematu :O Dobra Duszyczka : Nie, on wiedział, że ja jestem niezabezpieczona.. a tabletkę PO juz wziełam w sobotę ;) Mężulekkochany: hehe :) co Ty nie powiesz..

Gość arek1056
do sdfdfdf.To jeżeli doszliście do porozumienia i sex dla was nie jest najważniejszy.To uważam że nie ma tematu.Bo jeśli się kochacie to obojętnie co powie każdy z forumowiczów to pamiętaj moja droga o tym że to wy sami podejmiecie decyzję.A my możemy wam tylko pod powiedzieć.Moje gratulacje.I gorące pozdrówki Arek

Gość sdsdfdf
Dzięki Arek ;) ale nie uważam, żebyśmy doszli do porozumienia :( bo tak na prawdę nic z tej rozmowy nie wyszło.

Gość arek1056
do sdfdfdf.A powiedz mi czy moglibyśmy pogadać o tym na priw? bo mam do Ciebie parę pytań.Które chciałbym Ci zadać ale nie tutaj.PozdrówkiArek

Gość xxaxaxax
autorko czasami jest tak ze jak 2 osoby sie poznaja to dopiero po jakims czasie sie docieraja i wtedy jest im przyjemnie na maxa :D moj facet tez ma malego ale po jakims czasie bardziej sie poznalismy i jest super :D wiec to ze facet ma malego niekoniecznie oznacza kiepskiego sexu. wiec sie nie zniechecaj ! wiem ze latwo jest powiedziec gorzej zrobic ale czasami warto byc cierpliwym

Gość arek1056
do xx axaxax.Masz rację koleżanko.Ja też tak uważam że trzeba się poznać.Pozdrówki Arek

Gość sdsdfdf
Możemy pogadać na priv jeśli chcesz się o coś zapytac :) ale rownie dobrze mozesz to zrobic tu :)

Gość arek1056
do sdfdfdf.Jednak bymwolał pogadać na priw.Mój e mail to arek.tarnawa@o2.pl.i dopiero Ci odpiszę wieczorkiem bo teraz wychodzę z korzystać z ładnej pogody.Pozdrówki Arek

Gość ewelaa12
kochana u mnie tez tak było.. i podobnie jest... czekam bo moze sie to zmieni.. czy wydaje ci sie ze wytrysk jesli sie dłuzej bedziesz bzykac sie wydłuzy, bedzie po dłuzszym czasie??? bo ja mam taki sam problem z tymi sprawami jak ty.. nie mam z kim o tym pogadac bo odrazu sa jakies głupie komentarze

Gość Samo życie - niestety
Zawaliłaś sprawę - to nie miała być lekka wymiana uprzejmości tylko poważna rozmowa. Spróbuj jeszcze raz. Może napisz sobie na kartce w punktach co jest nie tak, jakie masz uwagi, na czym zależy ci i co powinien zmienić. Wytłumacz mu punkt po punkcie obszernie i niech też ci odpowie punkt po punkcie co zamierza z tym zrobić, jakie jest jego zdanie. Z twojego opisu wynika, że po prostu uciekł od rozmowy zbywając cię ogólnikami.

Gość arek1056
do Ewela 12.Witaj Ewelinko jak nie masz z kim o tym pogadać to ja jestem chętny.Wysłucham Cię bez głupich komentaży.A kto wie może Ci doradzę coś mądrego.Powiedz mi co Ty na to?pozdrówki Arek

Gość arek1056
do samo życie niestety.Mam do Ciebie małe pytanie czy Ty myślisz że to jest łatwa rozmowa? ja ze swoją partnerką też wiele razy przeprowadzałem takie rozmowy.Bo to mi nie wychodziło.Mówimy tutaj cały czas o seksie.A każda taka rozmowa moja i mojej partnerki zawsze się kończyła wspólnym płaczem.i uwierzmi to naprawdę nie są łatwe rozmowy i nie da się ich przeprowadzić punkt po punkcie.PozdrówkiArek

Gość Drągal234
Gościu powyżej...żałosny jesteś z tym "wspólnym płaczem"...i dość infantylne są twoje posty w tym temacie...sorry :)

Gość ewelaa12
Arek sprawdz e-maila :):)

Gość Dariecco
Też bym pogadał

Gość sdsdftdts
ja tez napisalam do Ciebie na e-maila :)

Gość arek1056
do drągal.Kolego widocznie dla Ciebie takie rozmowy są miłe.I są jak bułka z masłem.Bo uwierz mi że za równo nie jest to rozmowa miła dla partnera jak i dla partnerki.I nie wyśmiewaj się z kogoś kto jest poprostu bardziej uczuciowy.Pozdrówki Arek

Gość arek1056
do dariecco.Nie ma sprawy pisz na mojego e maila arek.tarnawa@o2.pl.Pozdrówki Arek

Gość sdsfdsd
Jego reakcja na to ''To już nie moja wina, że było Ci źle'' :)

Gość arek1056
to powiem Ci tak że on jest nie wart Ciebie.I Twoich łez