Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaaaaaaaaaaaa

ale mi teraz przykro..

Polecane posty

Gość nadiaaaaaaaaaaaa

mój facet wczoraj przyjechał nie miał ochoty się kochać i był nieprzyjemny. dzisiaj też byl nie miły powiedział do mie ,,spierdalaj" rozpłakałam się przez niego... a na koniec najlepsze walnął ,, ale ty okropnie wyglądasz jak płaczesz. miałem ochotę cię zaatakowac a ty tak okropnie wyglądasz " :(

Gość nie wierze?
hahahha :D

Gość ja powiem tak......
dziwie się że takiego padalca nadal nazywasz swoim facetem ? dziewczyno szanuj się bo takie chamskie odzywki staną się codziennością jak na to pozwolisz

Gość Zuza245
Nadia Ile mecie lat? pytam poważnie..moze razem mieszkacie?

Gość nadiaaaaaaaaaaaa
ja 20 on 25 ... nie mieszkamy razem...wiem pozwoliłam sobie na chamskie ozdywki kiedyś zaczynało się delikatnie ,a teraz... to teraz mam. czuje się nie raz jak szmata przy nim . ale skończylo się po tej odzywce tez będę dla niego taka jak on dla mnie... co nie zmienia faktu ,że mi przykro teraz

Gość Zuza245
Długo jestescie razem? Tak pyatm bo im wiecej bede wiedziała tym łatwiej bedzie mi Tobie doradzic:)

Gość nadiaaaaaaaaaa
to jakbyscie go teraz potraktowały co byście mu powiedziały?

Gość szaloncia2222
tez powiedziala spierdalaj i miesiac nie dala:-) a moze on kogos ma na boku? i chce cie wkurzyc bys go zostawila?

Gość nadiaaaaaaaaaa
raczej nie chce się rozstać bo gadałam z nim o rozstaniu ewentualnym to się wściekl tylko... z czy kogoś nie ma to głowy bym sobie uciąć nie dała

Gość ja powiem tak......
a co znaczy że się wściekł jak rozmawiałaś z nim o rozstaniu ? to znaczy że jesteś z nim ze strachu ????? sama pisałaś że to nie pierwszy raz się tak wobec Ciebie zachował i że pozwoliłaś na to on traktuje Cię jak szmatę a Ty siedzisz cicho ...a co Ci to da że teraz Ty względem niego zaczniesz się zachowywać i odzywać w tak chamski sposób ?....chcesz zniżyć się do poziomu rynsztoka ? zastanów się poważnie czy chcesz z kimś takim być kto Cię kompletnie nie szanuje bo jeszcze chwila a dojdzie do rękoczynów

Gość Zuza245
Nadia ,sama wiesz najlepiej jak on Cie traktuje ,czyu takie odzywki sa na porządku dziennym czy teraz tak sie zdażyło.powiem Ci szczerze ,ze ja nie mogłabym pozwolic nasobie na takie taksty.Ale jeśli wiesz ,ze teraz tak sie stało to pogadaj z nim twardo : Słuchaj przestaje mi sie to podobac ,albo jestem Twoją dziewczyna i tak mnie traktujesz albo dajmy sobie spokoj ..Nie moge być z kimś kto wali do mnie tekstami jakby kumpla mial przed sobą ,dla mnie są inne rzeczy ważniejsze w związku powinienieś o tym wiedzieć.Mowisz mi spierdal...doprowadzasz do płaczu a pozniej mowisz ze starsznie wyglądam ..Wez sie zastanow chłopaku co Ty odwalasz i czego w ogole chcesz ..Znudziły mi sie te Twoje odzywki..Chcesz cos naprawic? Pamietasz jak było jak sie poznaliśmy ..było inaczej ,byles inny..A moze robisz to specjalnie co? Pamietaj jaesli chcesz rozstania to mow prosto ,a nie rzucj chorymi tekstami na okrętke zeby mnie zranic i zebym odeszła..Powiedz czego chcesz? I niech Ci powie postaw warunki powiedz,ze masz dośc tych tekstów albo tak ,albo tak ,Nadia jak mu zależy uwierz zostanie i sie postara tak to juz jest..Powiedz ze uwazasz ze zasługujesz na wiekszy szacvunek!

Gość nadiaaaaaaaaaa
,,a co znaczy że się wściekł jak rozmawiałaś z nim o rozstaniu ? to znaczy że jesteś z nim ze strachu ????? sama pisałaś że to nie pierwszy raz się tak wobec Ciebie zachował i że pozwoliłaś na to on traktuje Cię jak szmatę a Ty siedzisz cicho ...a co Ci to da że teraz Ty względem niego zaczniesz się zachowywać i odzywać w tak chamski sposób ?....chcesz zniżyć się do poziomu rynsztoka ?" nie jestem ze strachu ,ale sie wsciekła poprostu ,że jak nie to nie to sobie lepszego poszukaj i takie tak teksty. więc raczej nie szuka pretekstu zresztą za wygodnie mu jest ze mną seks kiedy chce , młodsza dziewczyna dość ladna , która jeszcze sobie na tyle pozwalała... a zacznę robić tak samo jak on z zemsty żeby zobaczył jak to jest. względem innych ludzi nie zniżę się do jego poziomo ,ale względem jego tak. Skończyło się dobre dla niego . I tak się rozstaniemy ,ale niech najpierw zobaczy jak to jest

Gość nadiaaaaaaaaaa
Zuza rozmowy z nim niestety nie pomagają to jest jak groch o ścianę on mówi żebym mu dala spokoj żebym nie marudziła i mnie nie słucha. Trzeba poprostu dzialać nie mówić przy nim. zobaczy jak to miło jak sie kogos tak traktuje ,lekceważy ,poniża itd... już dzisiaj miał ochotę na seks ,ale nie odpowiadałam na jego teksty w stylu ,że mnie już pragnie itd ignorowalam go niech zobaczy jak to miło

Gość nadiaaaaaaaaaa
najgorsze ,że czuje się teraz upokorzona jak jakaś szmata przez niego... ale niedługo poczuje się lepiej tylko trochę cierpliwości zemsta jest słodka...

Gość kkkarroolinka
powiem Ci jedno , ze facet tez moze czasami nie miec ochoty na sex...............................

Gość nadiaaaaaaaaaa
karolinka ,ale to nie chodzi o to . chodzi o to ,że była taki chamski do mnie czepial się wszystkiego a jak się pytalam dlaczego taki jest to powuiedzial ,,spierdalaj" i jeszcze ten tekst po płaczu...to nie jest pierwsza taka akcja już wiele takich było i może gorszych ,ale przebrała się miarka za tym razem ...

Gość nadiaaaaaaaaaa
na początku mu pozwoliłam na drobne fochy i teraz mam ... już nie mówię o wyzywaniu mnie np od dziwek idiotek obrażaniu itd....

Gość nadiaaaaaaaaaa
ale on to mne chyba nie kocha bo mimo ,ze saobie na to pozwolilam to nie powinnien mnie tak traktować :(

Gość kkkarroolinka
no nie powinien , dla prawdziwego faceta łzy kobiety to prawdziwa porazka!!!!!!!!!! a ile masz lat? ile jstescie razem??

Gość elca
jesteś idealnym przykładem na to ze kobiety są jednak głupie być z facetem który cię obraza i żalić sie na niego na forum zamiast mu to powiedzieć i kapnąć go w dupsko zero szacunku dla siebie samej

Gość cxcxxcxccxzc
Drzewiecki ma rację, nie wiem skąd się biorą takie baby i nie chcę wiedzieć

Gość ale mam tysionclat
jestem stara babka w związku 25lat i nigdy nie usłyszałam takich słów od męża jest mi bardzo przykro że Ciebie to spotkało zostaw chama i nawet niech Ci za nim łezka nie poleci powodzenia

Gość nadiaaaaaaaaaa
dla niego to nie porazka tylko powód żeby się na mnie jeszcze bardziej wyżywać i mowic mi taki tekst jak napisałam ... mam 20 lat jesteśmy razem rok dopiero.... na seks też ma mniejszą ochotę ,ale jak ja czasem nie mam to jest wielce obrażony ,że pewnie mam kogoś innego itd. i sprawia mu to satysfakcję chyba jak mi odmawia tak to czuję... ale już go nigdy nie bedę namawiać będę wręcz niedostępna dla niego bedzie się musial natrudzić nieźle .nie będę mu też robic wyrzutów ,że ma dla mnie mało czasu. Ma mało trudno. będę go totalnie ignorować bo mam tego dość. kobieta powinna się cieszy jak facet do niej przyjeżdza tak myślę. a dla mnie to jest stres czy bedziemy się kłocić czy nie itd..ile razy przez niego płakałam nie pamietam. a on miał z tego satysfakcję. ile nerwów przez niego zjadłam... chyba tyle co nigdy to nawet na zdrowiu się odbijało bo wyglądalam nie raz źle przez niego. podkrążone oczy od placzu itd... ale to sie skonczyło nie mam siły się już denerwować