Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnie takaaaaaaaa

3 Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada 2010

Polecane posty

Gość Czytelniczkaaaa
Buuuka lepiej , żeby wilki jak wilkołaki :D

Gość Elżbietka3333x
No i się przepowiednia zaczyna się spełniać, tak właśnie czułam jak się wszyscy śmiali i żartowali, że to bajki i tak dalej ale tak to w życiu bywa, ten kto się śmieje ten się śmieje ostatni. Wojna to straszna rzecz!!! Nie ma mowy o przypadku, prowokacja miała być 10.11.2010r. kalendarza juliańskiego i była, to są już fakty, a zobaczycie jeszcze trochę,a kolejne zapisy przepowiedni będą stawały się faktami.

Gość scdvfgb
a kolejne zapisy przepowiedni będą stawały się faktami.] aahahaha kolejnych juz nie bedzie :P przy takim arsenale jakim dysponuje swiat, ropier­dola wszystkie kraje w drobny mak :P a na pewno zadnae araby nie przetrwaja zeby europe zasiedlac :D jedna bomba atomowa ma wiecej glowic nuklearych niz bylo w glowce tej w hieroszimie :P jedna moze rozdu­pic calutki raj a zaden kraj nie ma po jednej takiej bombce :P nietrudno soebie wyobrazic, ze nie bedzie tu niczeby odbudowywac co mialoby byc choc cieniem jakiejkolwiek spolecznosci :P

Wiecie co?Rozpierdala mnie fakt,że tak lekko i przyjemnie piszecie sobie o wojnie a wojna to przeciez smierc bliskich,płacz dzieci itp!Naprawde Was nie rusza to co zaczyna sie dziać???:O

Z tego co pamiętam przetrwaliśmy już 3 końce świata. Przeżyjemy i ten ;)

Gość scdvfgb
lejzi z co mamy robic? drzec ryja, ciuchy na sobie i latac po ulicach? zamieszkac w magazynie tesco?? wykopac dol w ziemi i nakryc sie folia aluminiowa?? no ku­rwa dziewczyno :O lepiej juz zartowac niz panikowac, plakac czy histeryzowac. kazdy na swoj sposob radzi sobie z emocjami co ty tam robisz mam gleboko w du­pie i be3de sobie zartowac ile wlezie bo mam takie ku­rwa prawo i ch­uj.

Gość scdvfgb
spier­rdalaj niemyta ku­rwo i idz klepac zdrowaski ryczac na cale gardlo, nie uchroni cie to od wojny ale nas od takiej tepej zebujacej pi­zdy :O a teraz wypie&#rdalaj w podskokach 🖐️

Gość Czytelniczkaaaa
O.o Widzę, przez panikę już do językoczynów doszło :p a wojny jak nie było tak ni ma ^ ^ Dzień dobry wszystkim :) Ja idę do roboty świat dalej stoi, atomówka nie pierdzielła więc już się uspokójcie ;-) Ciekawam, kiedy wypłynie kolejna data, że to niby jeszcze przez inny kalendarz liczone :P

Gość mmmmmmmmmmmmnnn
jakieś nowe wieści o wojnie?

Gość no przecież...
Miałam się od jutra odchudzać, ale chyba nie ma sensu co????

Gość francess9888
a kiedys Jackowski gadal,ze wojna ominie Polske... ale watpie,ze to prawda.

Gość amerykanie już jadą :-P
http://wiadomosci.wp.pl/sr01,rss,kat,1342,title,Amerykanski-lotniskowiec-zmierza-do-wybrzezy-Korei-Pld,wid,12880471,wiadomosc.html?ticaid=1b4cc

Gość Buuuka
Hahaha, wojny jeszcze nie ma ale na kafeterii się już zaczyna:D

Gość a ciekawa jesten
skoro znane są przepowiednie to niby po co dopuszczać do wojny? skoro zna się przyszłe losy

Gość Ptrysjjjjjja
Bo większość to właśnie tacy niedowiarkowie, obudzą się i zrozumieją jak będzie już za późno lub zacznie się III WŚ na dobre,było w przepowiedni Baby Vangi, że 10.11.2010r się zacznie i to od prowokacji, wczoraj mieliśmy 10.11.2010r. według kalendarza juliańskiego mieliśmy akurat w ten dzień!!! atak którego nie było od wielu lat, mieliśmy prowokacje, a Ci dalej nie wierzą, no dobra zobaczymy za jakiś czas czy zmienią zdanie. Przepowiednia zaczyna się spełniać!!!

Gość Madonna z wielkim cycem
Ja zamierzam w nowym roku wyemigrowac do usa, mam tam wyjsc za maz i rozpoczac prace mojego zycia :(Nosz kurwa mac!! :(Mam nadzieje, ze usa nie da sobie w kasze dmuchac i zwyciezy :)A ja bede zyla dlugo i szczesliwie przy boku mojego ukochanego :)

Gość przeklinam ich
penian zbankrutuje za wszynanie głupich rzeczy.. a władca który torobi padnie za zawał! tego im zycze odechce sie wojen! koniec ze złem!

Gość Ewelajna4444
Czemu by nie wierzyc??.. ja wierze..swiat zrobil taki postep w ciagu tych 2000 lat ze jestem pewna iz w przyszlosci wielu z nas bedzie miszkalo na innych planetach a nawet zostanie kiedys odkryta granica wszechswiata. Nie rozumiem czemu wiekszosc z Was traktuje to jako cos nieprawdopodobnego... Mam tylko nadzieje ze istnieje wieczny zywot po smierci, fajnie bedzie na to wszystko popatrzec :]

Piepsze wojne bo milosc jest najwazniejsza !!!! :)

Gość jjoolineee
debile! te wasze teksty "wojny jak nie bylo tak nie ma" a co wy mysleliscie ze z dnia na dzien powiedza w wiadomosciach dzis wybuchla wojna? zawsze od czegios sie zaczyna. ta miala zaczac sie od prowokacji. i prowokacja byla. wojna moze zaczac sie nawet za pol roku. a wy pierdolicie ze wstaliscie rano i jest cacy. pomyslcie logiczie zanim zaczniecie sie nabijac. zobaczymy jak za pare miesiecy bedziedzie cienko piszczec :O

A czy bylo cos zlego w tych przepowiedniach o usa? Czy stany beda istnialy???

Gość przeklinam ich
moje słowa sie spełnią kraj bedzie zajety bankrucwtem nie bedzie miał kasy i czasu na wojne..! tego zycze tej czesci korei która ciagle robi te incydenty! bankructwa! skonczy sie fifakowanie!

Gość pranczooo
Co tam jest napisane powiedzcie w skrocie

Gość klammer
wiadomosci z ostatniej chwili z BBC amerykanie przygotowuja sie do odwetowego ataku narazie zostana wystrzelone zwykle rakiety naszczescie

Gość ilovebike18
ja chce 4308 ale i tak nie dożyję no może w 300setnym wcieleniu :D:P Fajnie się to czyta

Gość Czytelniczkaaaa
Srały muchy, będzie wiosna, lepiej będzie ludziom trawa rosła ;) I się uspokójcie w końcu bo wyjdzie na to, że konflikt wewnętrzny to się w PL zacznie ^ ^

Gość zaczelo sie!
Obama wysłal lotniskowiec z samolotami