Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iz27

Starające się o dzidziusia z Bielska - Białej i okolic

Polecane posty

Wiecie co dziewczyny nie gniewajcie sie ale z takim nastawieniem to daleko nie zajdziecie,tez sie staramy juz rok o dzidzie tez sie zalamywalam gdy@ przychodzila wiecznie testy robilam bo zawsze sobie jakies objawy ciazy znalazlam a puzniej byl placz. ale trzeba zmienic nastawienie.Po pierwsze nie zalamywac sie nie liczyc dni tylko wrzucic na luz i kochac sie wtedy gdy ma sie ochote a nie z musu tylko w dni plodne,ktore tez lubia platac figle i zmieniac daty.Trzymam za was wszystkie mocno kciuki,i wierze ze sie nam wszystkim uda!!!Ale blagam was zmiencie troszke nastawienie bo to co czytam to poprostu zgroza

Witam :-) Iz 27 nie masz się czym zamartwiać, ja byłam przyjęta do szpitala we wtorek i dopiero za tydzień miałam zabieg. We czwartek poszłam na przepustkę i wróciłam w niedzielę do szpitala. W poniedziałek nie jadłam obiadu, ponieważ musiałam pić płyny -3 litry- (dostajesz receptę i kupujesz w saszetkach preparat na oczyszczenie okrężnicy). Zabieg miałam we wtorek rano. W poniedziałek dostałam na noc tabletkę na sen, we wtorek także tabletkę na uspokojenie. Zaprowadzili mnie na salę operacyjną, dostałam znieczulenie dożylnie i film mi się urwał :-). Obudziłam się już w pokoju, odczuwałam niewielki ból, gdy przestały działać leki przeciwbólowe. Nie musiałam prosić o kolejne, ponieważ naprawdę ból był do zniesienia, a muszę przyznać że mój próg bólu jest bardzo niski :-). w następny dzień już dostałam wypis do domu. Nie odczuwałam żadnych dolegliwości po narkozie. Nie martw się i życzę powodzenia.

Gość lousse
Hello:) Jest tu jeszcze ktoś? Ja również chciałabym się dołączy cdo Was dziewczynki, obecnie czekam na @:( Może już jej nie będzie, jeszcze się łudzę...

Gość iz27
Czesć lousse, fajnie, ze piszesz, będzie nam raźniej :-) Ja też czekam na sądny dzień a potem na histeroskopię ...

witam Jestem z okolic Bielksa :) od 2 lat stramy sie z M o dzidzie ,( w meidzyczasie badan stwierdzono cyty na jajniku i go usunieto:( ) badanaie hsg w zesżłym mjiesaicy obecnie drugi cykl na clo, aa i jedna IUI, póki co nie ma fasolki:( ale moje drogie nie poddaje sie co miesaci mówie sobie , że to ten ostani i koniec i w obecnym miesiacu oczywiscie jest tak samo:D potem przychodzi @ i wielkie roizczarowanie załamanie, po czym znów naiebram sił i do dzieła! druga strona mojej nzagadnki to to ze posiadam syna( z wczesniejszego zwiazku) 11lat,mój M miał oczywiscie przebadane nasienie wszytko w porzadku, i co ostanio od lekarza na Wyspianskeigo usłyszłam ze niepłodnosc wtórna :( aczklowkiek moj gin postawił jeszcze na ten cykl (po hsg) no i czekam wciąz..... pozdrawiam

Gość lousse
Kochane moje dziś rano zrobiłam test, jutro mam mieć @, ale oczywiście wyszła tylko jedna kreseczka... i choćbym nie wiem jak się przyglądała temu testowi na wszystkie strony to dalej jest tylko jedna:( Ja brałam tabletki anty długo, bo prawie 8 lat, z jedną tylko przerwą gdzieś w środku, i ok miesiąc temu jak byłam u gina, to mówił, że mam baaardzo cienkie endometrium, i mogą być problemy z zagnieżdzeniem się jajeczka, badanie puki co to mam dobre... A upragnionej fasolki jak nie było tak nie ma:( iz27 kochana może razem nam zawsze będzie lepiej, przynajmiej człowiek ma komu się wyżalić, może wkródce ze strających się dołączymy do oczekujących fasolek, będzie dobrze:) Całuje :*

KOCHANE JAK JUZ URODZICIE ZAPRASZAM PO SWIADCZENIE Z TYTUŁU URODZENIA DZIECIACZKA........

Witajcie dziewczyny!!! czy ktoś tu jeszcze zagląda ??? Jestem z Węgierskiej Górki. Mam stwierdzone PCOS i wszystkie tego objawy.Podążam od lekarza do lekarza, a wspomnę że staramy się o dzidzię od 6 lat.Ci wszyscy lekarza do których trafiłam,to raczej testują na mnie swoją wiedzę,zamiast leczyc.Błagam jeśli ktoraś z Was ma podobne problemy odezwijcie się!!! Potrzebuję namiary na jakiegoś lekarza który zna sie na rzeczy.Pomóżcie!!! Pozdrawiam Was cieplutko-czekam na jakąś odpowiedz(bo trace nadzieje) :)

Witajcie dziewczyny!!! czy ktoś tu jeszcze zagląda ??? Jestem z Węgierskiej Górki. Mam stwierdzone PCOS i wszystkie tego objawy.Podążam od lekarza do lekarza, a wspomnę że staramy się o dzidzię od 6 lat.Ci wszyscy lekarza do których trafiłam,to raczej testują na mnie swoją wiedzę,zamiast leczyc.Błagam jeśli ktoraś z Was ma podobne problemy odezwijcie się!!! Potrzebuję namiary na jakiegoś lekarza który zna sie na rzeczy.Pomóżcie!!! Pozdrawiam Was cieplutko-czekam na jakąś odpowiedz(bo trace nadzieje) :)

Droga Koleżanko ale leczysz sie gdzieś,jakie masz dolegliwosci-masz jakąś konkretna diagnoze??? Widzę że jesteś rok młodsza ode mnie Ja właśnie po @ i z nową nadzieją choc juz ją trace

narazie normalnie chodze do ginekologa, a badania robiliśmy nastepujace: hormony - ok nasienie - ok hsg - ok monitoring cyklu - problemy z pecherzykami, nie rosną i nie pękają, ale po clo i pregnylu wszystko działa

ja biore luteine i siofor, przynajmniej mamw miare regularne cykle,bo wczesniej było różnie.ja mam tylko podwyższony testosteron a tak reszta ok- nasienie też ok. Myslałam juz o ziołach na lepszą prace jajników ale sama nie wiem,mnie też pęcherzyki jeśli wogóle urosną to nie pękają A gdzie chodzisz do lekarza moja droga :)

ja to tak różnie, bo mieszkam troche poza bielskiem teraz wiec chodze tutaj, a w bielsku do lasatowicza aa o ziolkach zapomnialam, pije od poprzedniego cyklu mieszanke 3 ojca grzegorza :)

A Kochana kto Ci doradził te ziółka,czy tak sama z siebie zaczęłaś je pic.Ja to juz sie tyle naczytałam na ten temat że głowa mała.Sama nie wiem może też zaczną pic ziółka od następnego cyklu. A czujesz jakieś działanie po tych ziółkach.Zyczę Ci jak najlepiej,może Ci się uda i bedziesz miec najcudowniejszy prezent na świeta. Pozdrawiam :)

hehe naczytalam sie w necie i zaczelam pic wiesz co, mialam cykle 31-35 dni, a w tamtym miesiacu (w tym w ktorym zaczelam pic ziola) - 25 dni, wiec nie wiem sama czy dobrze czy zle, wiekszych obserwacji nie mam

SISETKO !!! trzymam kciuki żeby WAM się udało. Daj znac czy fasolka jest.Życze Ci tego z całego serca.Pozdrawiam :)

Kochana Sisetko i co u Ciebie??? Udało się??? Pozdrawiam cieplutko odezwij się :)

wczoraj robiłam beta HCG i miałam wynik 61 :) wiec wygląda jakby sie udalo ale strasznie sie boje czy sie utrzyma

Gość nadzieja82
witam ja staram sie juz 3 lata jak narazie nic

Sisetko trzymam kciuki:) I życzę Ci z całego serca żeby w końcu wszystko było dobrze.Odeawij się czasem i daj znac co i jak i jak się czujesz kochana. Pozdrawiam :)

Odp; Nadzieja 82 Napisz coś dokładniej czy badaliście się i gdzie wogóle chodzicie do lekarza. My również staramy sie od dawna. Ja to mam już stwierdzone co mi dolega,mam policystyczne jajniki a mąż jest ok. Czy w waszym przypadku jest juz jakaś diagnoza mówiąca dlaczego te starania tak się przedłużają. Pozdrawiam :)

Gość nadzieja82
bea30 mąz robil badanie nasienia maz poki co bierze witaminy niestetyw styczniu idziemy na kolejna kontrole zobaczymy co z tego wyniknie ja milam robione badania i jest wszystko ok tazke jestesmy juz umówieni na kolejna wizyte 10 stycznia

Gość nadzieja82
no a przeciaga sie to dlatego ze trudno mi bylo męza wczesnije namOwic zdecydwoal sie dopiero nie dawno

Do Sisetki Ja miałam piękny przezroczysty i rozciągliwy śluz,mam cały czas nadzieje że może w końcu(bo do tej pory to nawet ze śluzem był problem),coś mnie pobolują jajniki ale to chyba nie ma znaczenia.jak tylko się uda to zaraz ogłoszę to całemu światu.Trzymaj się koleżanko :)

rozumiem to tez kidyś miałam ten problem z mężem,ale w końcu do tej pory musiał zbadac sie juz 2 razy,bo zmienialismy lekarza i każdy chciał miec nowe badanie, A ile masz koleżanko lat jeśli można wiedziec i gdzie mieszkasz

Gość nadzieja82
tkaze juz troszke przeszlismy z mezem 3 rok sie zaczoł zobaczymy co przyniesie nowy rok mam nadzieje ze wkoncu doczekamy sie naszego wyczekiwanego i upragnionego malenstwa po 3 latach